Arama sonuçları

1. danisman

Sizce Nasıl Olmuş?

Merhaba Bilal Kılınç; Öncelikle çalışmanın çok sıradan olduğunu söylemekle başlayacağım. Bu senin moralini bozmasın ve böyle söylediğim için de kırılma bana. Farklı bir şeyler yapmak daima tüketicinin ve insanların dikkatini çeker, akılda kalıcılık sağlar. İşte bu yüzden farklı olan işler...
  2. danisman

Açık Hava Reklamcılığı ( Reklamcılık)

Ben teşekkür ederim Erkin bey, dilimiz döndüğünce birikimlerimizi ve yaşadıklarımızı anlatıyorum, bunlardan faydalanan arkadaşlarımız olursa, ne mutlu bana. Beğenerek okuduğunuz için ayrıca teşekkür ederim... İyi çalışmalar...
  3. danisman

Tabela Reklamcılığı

Merhaba; Tabela kelimesini duyduğunuz zaman aklınıza ilk gelen yanıt nedir? Üzerine firma ismi, kişi ismi veya buna benzer yazıların yazıldığı ve biraz yüksekçe yerlere asılan nesneler mi? Peki, daha farklı bir yanıt geliyor mu aklınıza? Mesela, tabela aslında bir kartvizit olabilir mi veya...
  4. danisman

Bir Teleskop Modelleme Ve 2 Sunum

Hakan bey, güzel iş çıkartmışsınız, çok beğendim, ellerinize sağlık...
  5. danisman

Nerede, nasıl ve ne şekilde olursa olsun reklamcının hayalleri ve ufku mutlaka fikir atmosferini delip geçebilmelidir. Bana yakın bir ahbabım bir keresinde şöyle demişti “sen uslanmaz bir çocuk gibisin” her gün yeni bir uğraş buluyorsun kendine ve ben artık senin söylediklerini kafamda...
  6. danisman

Sevdiğim alışkanlıklar

Sevdiğim bazı alışkanlıklarım vardır. Çoğu alışkanlığımı severim aslında ama bazı sevmediklerim de yok değil. Bu sefer sevdiğim alışkanlıklarımdan bahsetmek istiyorum. Sabahları erkenden, serçelerle beraber uyanmayı çok seviyorum, onların bir birlerine ilan ettikleri aşklara, bazen yapılan ekmek...
  7. danisman

Merhaba; Hayal gücümüzü genişletmek ve hiç kimsenin aklından bile geçirmediği şekilde düşünmek için neler yapmalıyız? Hayal gücümüzü genişletebilmek için, öncelikle aklımızın sınırlarını genişletmemiz gerek. Nasıl düşünülmesini bildiğinizde hayal gücünüzü genişletmek çok daha kolay...
  8. danisman

Tasarımcılık...

Tasarım üzerine bugüne kadar birçok insan mutlaka, birçok kez konuşmuş ve yazmıştır. Benim burada yazacaklarım, bu yazıyı okuyacak olanlara fayda sağlar mı bilemiyorum. Bir şeyler yazmak için çok okumak, araştırmak, okuduklarınızı anlamak, daha sonra ise anladıklarınız anlatmak gerek, mutlu...
  9. danisman

Günümüzde insanlar öyle bir zaman içinde yolculuk yapmaktadır ki, artık her türlü araştırma ve incelemeler bile “reklama maruz” kalmanın önüne geçemiyor. Bugün bir düşünelim bakalım, günde kaç sefer istemeyerek reklam ile burun buruna kalmaktayız? Düşündünüz mü? Yirmi beş, otuz, elli, yüz ve...
  10. danisman

merhabalar Sevgili Arkadaşlar

tümen hoş geldin aramıza, her şey gönlünce olsun...
  11. danisman

Seneler önce....Elimde kalanlar

Merhaba; Berber gerçekten de harika olmuş, çok, çok beğendim inanın. Diğerleri de güzel elbette ama berber çok sevimli ve çok şeker bir çalışma. Ellerinize sağlık...
  12. danisman

Haziran Ayı yarışma Sonuçları.

Merhaba; Öncelikle ilk başta belirttiğim bir konunun altını özellikle çizmekte fayda görüyorum... " Burada yapacağım puanlama ve değerlendirmeler hiçbir eserin kötü olduğu anlamını taşımamakla beraber çok başarılı çalışmalar olduğu anlamını da taşımamaktadır. Bu nedenle, yarışmacı arkadaşlarım...
  13. danisman

Limon

merhaba; çok beğendim, güzel olmuş ömer bey, ellerinize sağlık...
  14. danisman

Pen tool ve brush la ilk çalışmalarım-Acemilik dönemi-

Merhaba Günel hanım, Acemilik dönemi de olsa gayet zevkli çalışmalar olmuş, ellerinize sağlık... Sevgili kriptonik, "ajda pekkan" olabilir mi bu benzettiğin resim :)
  15. danisman

Sağlam Balıkçılık Hand-Out

merhaba sayın fenomen; Bir işin yapılmış olması veya müşteriyi başarıya ulaştırmış olması o işin asla başarılı olduğunu gösterez. Haksız mıyım? Yani şimdi x bir şehirde x bir firmaya yapılmış olan bir afiş çalışması orada belki başarılı olabilir, peki soruyorum size şimdi, başarı bulunduğunuz...
  16. danisman

BUNLARDA BEN den

merhaba; İyi olduğunu söylemem için ortada gerçekten de iyi bir ürün olmalı diye düşünüyorum. Bu yaptığınız çalışmaya harcadığınız zaman dilimini boşa harcanmış olan bir zaman olarak görüyorum. bir iş çıkartmak istiyorsanız ortaya, gerçekten de iş olsun, sanatsal bir yapıt olsun, göze hoş...
  17. danisman

Energyplus için afiş tasarımı..

Merhaba; Bana çalışmalarınız çok karmaşık sıkış, tepiş geliyor biraz. yani grafik tasarımında en önemli detaylardan birisi de, sadelik ve anlaşılabilirlik değil midir? O zaman neden bu kadar iç içe girmiş şekilde çalışmalarınız? Bence çok daha sadeleştiriniz çalışmalarınızı. Yani bu afişe...
  18. danisman

Arminowaffle broşür çalışmam

selam adsfonemen; çalışmanıza baktığım zaman gözü yorucu ve karmaşık bir görselle karşı karşıya kaldığımı söyleyebilirim. Emine hanım'a katılıyorum söyledikleri konusunda. Artı eklemek istediklerimi belirteyim. Zemin turuncu ve üzerinde kırmızı ağırlıklı tonlar kullanmışsınız. Şayet zemin...
  19. danisman

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Merhaba arkadaşlar; Baktım ki çoğunluk yaşlanmaktan yana oldukça dertli ve bir serzeniş içerisinde. Fakat yaşlanmak güzeldir. Neden diye düşünen genç arkadaşlarıma bu konuyu birazcık açmak istiyorum. Evet, yaşlanmak güzeldir çünkü yaşlandıkça hayatı daha çok tanırsınız, olaylara bakış...
Yukarı Alt