Arama sonuçları

1. danisman

İlk Broşür Çalışmam

Arkadaşlar haklısınız, size de hak veriyorum, ancak bu işten bir kaç dk önce de başka bir sayfada kurumsal kimlik çalışması adı altında bir çalışma koyulmuştu ve tamamen komediydi, sanırım ona da yorum yapmışsınız, bilemiyorum belki çok eski bir iş olabilir, konumuza dönersek, benim bu konunun...
  2. danisman

Kol saati

Nihat bey güzel olmuş, hakan'a katılıyorum ... iyi çalışmalar ...
  3. danisman

İlk Broşür Çalışmam

Sevgili Erkin, Bahattin ve Hakan sizi çok iyi anlıyorum bir şeyler güzel olsun diye tavsiyelerde bulunuyorsunuz, belki de haklısınız, ben konuya başka bir yerden bakacağım, daha doğrusu burada üye olan arkadaşlar gerçekten grafiker mi ? yoksa grafik meraklıları mı ? Bana çoğunuz kızıyor belki...
  4. danisman

kurumsal kimlik çalışmama bi göz atarmısınız

Önüne bilgisayarı koyanın grafikerim demesinin sonucu, işte tam karşımızda, sadece yazık diyorum, bir meslek bu kadar mı ayağa düşer ki ...
  5. danisman

katolog kapak çalışmam

Hangisi katolog kapak çalışması tam olarak anlayamadım ama ilk sırada ki sayfa düzeni hoş olmuş, iyi çalışmalar ...
  6. danisman

Araç giydirme İçin Fikre İhtiyacım var

serkan bey ; Tasarım çok karmaşık olmuş, bir araç giydirme işlemi ve tasarımı yaparken, asla unutulmaması gereken birşey vardır, araç daima durmayacak ve hareket halinde olacaktır, dolayısı ile arcınız bir kaç sn görüntü verecektir karşılaştığı gözlere. O sebeple daha keskin ve daha akılda...
  7. danisman

Hamburger Fotoları (Dekupeli)

yemede yanında yat :)
  8. danisman

leon film afişi

melek hanım ; çalışmalara devam :)
  9. danisman

Tavsiye Kitaplar..

İnsanların deneyim, birikimlerinden ve çok özel hikayelerinin yer aldığı, Mor İnek (Purple Cow) kitabıyla dünyada adından söz ettiren Seth Godin'i tavsiye ediyorum. Çeşitli sektörlerden, ürün gruplarından başarı örneklerine de yer veriliyor. Büyük, orta ya da küçük ölçekli girişimcilerin...
  10. danisman

Arabasını görünMez haLe getiren Sanat Öğrencisi..

Harika birşey yapmış, şapka çıkartıyorum :)
  11. danisman

Yeni Bir Logo Çalışmam

Hakan bey ; Şimdi bir değerlendirme yapsam mı ? yapmasam mı ? düşünüyorum, malum benim değerlendirmelerim birazcık olumsuz karşılanıyor son günlerde :) ama madem bu sayfaya tıkladım ve işi gördüm konuşmassam olmaz :) Çalışma güzel, soft bir çalışma olmuş ve estetik, fakat ; Gerçi sen en...
  12. danisman

İL GENEL MECLİS ÜYESİ SEÇİM AFİŞİ 28x38 EBADI

Fatih bey ; Afiş tasarımında dikkat edilmesi gerekenleri ben kısaca anlatmaya çalışayım ilgilenen arkadaşlara da faydalı olabilirsem çok sevinirim ; Afişlerin amacı, çekicilikten daha çok, mesajı en kısa ve anlaşılır şekilde hedef kitleye ulaştırmaktır. Dikkat etmemiz gereken en önemli nokta...
  13. danisman

merhaba demiş bulundum...

Aramıza hoş geldiniz, ben artık ev sahibi sayılırım eskidim yani :) umarım herşey gönlünüzce olur...
  14. danisman

Mickey Mause PSD leri

çocukluğumda ne zaman elime kalemimi alsam tek çizdiğim karekter, tekrardan karşılaşmama vesile oldunuz, teşekkür ederim...
  15. danisman

Kişisel Logom..

@Mehmet Kutay Sanırım gizli bir şifre saklı logo'da :) kimseler çözemedi Mehmet bey, bu logo'yu nerede kullanmak üzere tasarladığınız da ayrı bir konu, yani bir logo çizmişseniz, uygulanabilirliği de olmalıdır... İyi çalışmalar...
  16. danisman

Kelime Oyunu

@Dilek Doğrusöz hımmm, evet sanırım cevap doğru, tebrik ederim Dilek hanım :) @Hatice Ceylan Sizinkisi de doğru Süleyman bey :) ama en doğrusunu ben söylemek istiyorum :) perspective :)
  17. danisman

Kelime Oyunu

Baktım tüm cevaplarım yanlış, bari bir soru da ben sorayım :) Cisimleri bir yüzey üzerine görüldüğü gibi çizme tekniği ...
  18. danisman

sağlık - elma kişisel bir çalışma

@Dilek Doğrusöz Sevgili Dilek hanım, keşke herkes sizin kadar hoşgörülü olabilseydi, sanırım forumda bazı şeyler ya tam anlaşılmıyor, yada herkes bana kızıyor :) karar verdim kimseyi eleştirmeyeceğim artık...
  19. danisman

kırımlı broşür

Sevgili süleyman bey ; Hiç bir şey savunmuyorum ki, ben eleştiride de bulunmadım, sadece fikrimi beyan ettim o kadar, doğrudur herkes profeyonel olmak durumunda değil, siz de haklısınız :) Size de iyi çalışmalar diliyorum ...
Yukarı Alt