Arama sonuçları

1. danisman

Kermes için El İlanı çalışmam..

elif hanım merhaba ; daha az detayları olan ama daha fazla dikkat çeken bir çalışma yapmalısın. Çünkü bu çalışmada amaç insanları yardımcı olmaya teşfik etmek. Sloganın olmalı, insanların dikkatleri bu afiş üzerinde toplamasını sağlayacak. Çok fazla göz yormamalı, neticede insanlar alıp bu...
  2. danisman

70-50 afiş çalışması

selam sayın sistematik , evet bloklama hatası doğru tespit, bence sağ tarafı beyaz bırakmak yerine çok açık tonlu bir sarı veya krem ton kullansaydınız daha hoş olurmuş, sonra kenarından da ince iki üç adet bordo dikey cizgi atsaydınız, iş bir bütünlük sağlarmış. Hizmetlerin fontları ve yazı...
  3. danisman

Hoşgeldin Cansu Kılıç...

@Cansu Kılıç elbette ki arada bir olabilir ama bu zamanla sizde alışkanlık yapabileceği için ben pek tavsiye etmiyorum devamsızlıkları. Hatırlayın okul yıllarınızı (belki hala öğrencisiniz) birgün, ikigün derken bir bakmışsınız ki, devamsızlık kullanma hakkınız dolmuş veya dolmak üzere, fakat...
  4. danisman

Altın Portakal Afişi

merhaba ; öncelikle çalışmış olduğun kompozisyonu beğendiğimi söylemeliyim. Ancak birkaç eleştirim olacak, film şeridi şayet portakal dilimini kopartıyorsa, dilimin koparak ve parçalanarak ayrılması gerkmez mi ? Kopma noktası çok keskin bir şekilde ayrılmış bence deforme etmeli ve...
  5. danisman

Üsküdar anafen dershanesi için çalışma

onaylanmış olduğuna sevindim, tebrik ederim. Bu işi böyle yapmışssınız ama bir daha bu tarz bir çalışma yaparken cepheyi tam karşıdan gören çok daha güzel bir resim çekimi yapmalısınız.... iyi çalışmalar ...
  6. danisman

Renkli 3D Yazı Yazma Tutorial

güzel bir ders olmuş abdullah bey, ellerinize sağlık ...
  7. danisman

kapak önyüz çalışması

merhaba sistematik ; öncelikle çok monoton çalışmışsın, burada tüketiciye " haydi sende gel, mutlaka gelmelisin" çağrışımı yok. Yani bunu gören bir bayanın ilgisini çekecek bir altyapı yok. Ben göremedim. Sen görebiliyor musun ? Genç Model bir kuaför solunu mudur ? Güzellik salonu mudur ...
  8. danisman

Moda Evi Logusu

selamlar ; öncelikle bu bir moda evi tasarımı olduğuna göre, şapkalı şık bir bayan figürü işimizi amacına uygun hale getirecektir o yönde bir çalışma yaparsan çok daha iyi olacaktır. Bu konuda bir çalışma yaparsan değerlendirebiliriz ... iyi çalışmalar ...
  9. danisman

Resim Sergisi-Afiş

semra hanım, baktım yaptığınız çalışmaya, daha güzel bir iş çıkarabileceğinize inanıyorum, üzerinde biraz daha çalışmalısınız ...
  10. danisman

logoyu yaptım ama...

slm; bu saydığınız programları kullandığınızı söylüyorsunuz, büyütemiyorum kısmını anlamakta güçlük çekiyorum, kusura bakmayın. Yapmanız gereken çizim yapmak, o zaman dilediğiniz ebatta büyütme yapabilirsiniz. Yani vektör olacak çalışmanız... iyi çalışmalar ...
  11. danisman

Resim Sergisi-Afiş

merhaba semra hanım; öncelikle, daha aydınlatıcı bilgilerle bir mesaj yazmış olmanız, yardım konusunda rahat düşünmemizi sağlayabilirdi... 1- Bu sergi halka açık bir sergi mi? 2- Bu sergi sadece öğrenciler ve öğretmenlere mi hitap edecek? 3- Her yıl tekrarlanan ve bir yenisi düzenlenen bir...
  12. danisman

Jazz Fest'09

merhaba cengiz bey; genel anlamda renk uyumluluğu güzel, kompozisyon hoş, birkaç tavsiyem olacak. Turkuaz rengin üst bölümü çok sert olmuş (jazfest'in üst tarafı) biraz yumuşak bir geçiş çok iyi olurdu. Saksafonda yer alan pembe renk yerine, siyahı tercih edebilirdin... Kolay gelsin iyi...
  13. danisman

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

merhaba sedat bey; ben en sağdaki diyorum, yani soldan sağa 3. olan kartvizit. Fakat bir şey söylemek istiyorum adres kısmında ki "no:5 "üst logoya simetri yaparsak daha hoş olacak kanısındayım. O taşma benim gözüme takıldı biraz. Oldum olası siyah ve altın yaldız favori rengimdir o yüden renk...
  14. danisman

Hoşgeldin Cansu Kılıç...

cansu hanım hoş geldiniz, her sabah ve akşam yoklamasında mutlaka bulunmalısınız :) unutmayın ...
  15. danisman

ders takiple serbest çalışma

dilek hanım elinize sağlık güzel olmuş, yaz mevsiminin sıcaklığında bir çalışma ...
  16. danisman

katolog kapağı çalışması

sayın sistematik, nasıl bir kapak anlayamadım, A-4 kapak çalışması mı bu, şayet öyle ise, sağ tarafta bir gariplik var, yine yazılar konusunda düzensizlik söz konusu :) bunu yeniden çalışmalısınız. Ama renk tercihiniz güzel bordo hoş olmuş...
  17. danisman

Tasarımcı Grafiker İngilizce-Fransızca

oldukça etkileyici bir iş deneyimi, arkadaşlarımla da görüşerek sizinle irtibata geçeceğim ...
  18. danisman

Bir Çizgiden Neler Yapılabilir?

6-7-8-9 nolu sayfalarda kelebekler, 10-11 nolu sayfalarda ise dans figürleri buldum ;) ellerine sağlık ...
  19. danisman

İlustratorda Elma Çizimi 3-D

erkin bey, reklam kokan hareketler bunlar :) ama haklılık payınız oldukça yüksek. Coreldraw bu gidişle tarih olacak... hırçınbey ders ve anlatım güzel olmuş, paylaşımınız için teşekkürler, yeni çalışmalarınızı eksik etmeyin, bekliyoruz...
  20. danisman

"Popilation" Yeni 1 Çalışma(Etkileyici)

ilk bakışta tam bir italyan markası olmuş, kompozisyon harika, ben çok beğendim, ellerinize sağlık. Bazı insanlar bir mesleği tercih ederler ama aslında o meslek onların doğasında zaten vardır, ufukları olabildiğince geniş ve sonsuzdur, hakan bey sizde de bu kesinlikle ve fazlasıyla var. Yani...
Yukarı Alt