Arama sonuçları

1. danisman

Photoshop çalışmalarım

Merhaba; Günel hanım, ne söylesem, ne yazsam bu çalışmalar için yeterli olmayacak sanırım. Büyülendim... Her biri ayrı bir sanat eseri tadında ve etkileyici, ben şahsım adına gerçekten de çok beğendim. Sanat ile uğraşan insanlarda var olan özellik sizin zihninizde fazlasıyla var, bazen...
  2. danisman

Görünmez Adam (Manipüle)

gerçekten çok güzel bir iş çıkarmışsınız ortaya, tüm detayların düşünülmüş olması çok güzel, ellerinize sağlık... iyi çalışmalar ...
  3. danisman

Selamun aleyküm

aramıza hoş geldiniz t ghost, her şey gönlünüzce olsun...
  4. danisman

Beyaz Aşka Devam. (Kuğu)

Siyah ve beyaz zıt olmasına rağmen çok uyumlu renkler. Hakan bey yine çok güzel bir çalışma olmuş... Ellerine sağlık...
  5. danisman

bildik yalanlar ... :)

Sen gerçekten de çok iyi bir insansın, sana layık olmadığımı düşünüyorum, umarım sevgini ve aşkını hak eden birisi çıkar karşına, kendine iyi bak... Bu da genelde bayanlar tarafından, erkeklere, kusura bakma ama sen tipim değilsinin, kibar bir şekilde ifade edilmesi oluyor :)
  6. danisman

Site İçin ( Kartvizit Gibi ) Üye Kartı Çalışması Yapacağım.Önerileriniz,Örnekleriniz?

Sorun değil kriptonik, herkes aynı şeyi yazmış olsa bile doğru olan tektir, yani anlatımlar, ifadeler farklı olabilir, sonuç aynı yere ulaşmaksa, sorun yok demektir, konuya karşı hassasiyetin için ben şahsım adına, sana kocaman bir teşekkür yolluyorum ... iyi çalışmalar ...
  7. danisman

merhaba

Aramıza hoş geldiniz Mehmet bey, umarım her şey dediğiniz gibi ve gönlünüzce olur, iyi forumlar...
  8. danisman

Site İçin ( Kartvizit Gibi ) Üye Kartı Çalışması Yapacağım.Önerileriniz,Örnekleriniz?

Merhaba tifati bey; siz ücretini ve emeğin karşılığını ödedikten sonra neden yardımcı olunmasın. Fakat anladığım kadarıyla siz bu işi acaba hem güzel, hem kaliteli hem de bedavaya nasıl getirebilirim derdindesiniz. Evet bu Ülkede bu tür işler genelde bedavaya getirilmeye çalışılır. Ne olacak...
  9. danisman

hologram baskı tekniği ile yapılmış olan bir çalışma

Sevgili kriptonik, aşağıda baskı tekniği hakkında yeterli bilgiye ulaşacağını sanıyorum... Hologram: Doğru ışıklandırma altında, nesnelerin gerçekte olduğu gibi, farklı açılardan görülebildiği üç boyutlu görüntülerdir. Bu üç boyutlu görsel verilerin kaydedilmesi, depolanması ve tekrar...
  10. danisman

hologram baskı tekniği ile yapılmış olan bir çalışma

Merhaba schaapherder, bahsettiğin baskı, hologram baskı tekniği ile yapılmış olan bir çalışmadır...
  11. danisman

Esma-ül Hüsna (2) !..

Elif hanım güzel olmuş, fon için siyah yerine daha cenneti anımsatan görüntüler olabilir miydi? Sular, kuşlar v.s. gibi :) ama bu haliyle de çok hoş, iyi bir düşünce, tebrik ederim ... iyi çalışmalar ...
  12. danisman

Hoşgeldimmm:-)

Merhaba, Ben bu mesajınızı yeni gördüm. Önce çalışmanızla karşılaştığım için de, bu mesajınıza ancak cevap verebildim. Geciktiği için kusura bakmayın Günel hanım. Daha önceden de söylediğim üzere, iyi ki aramızda ve iyi ki bizimlesiniz. Bir çok genç yeteneğe çok güzel bir örnek teşkil...
  13. danisman

3D çalışmalarımdan...

Günel hanım, öncelikle aramızda sizin gibi bir tecrübenin bulunuyor olması beni son derece mutlu etmiştir. Eminim tüm arkadaşlarımız da aynı düşünceler içerisindeler. Bu harika çalışmalar için söylenecek hiç bir şey bulamıyorum. Karışık duygular içerisindeyim. Yani bu yaşta bu performansı...
  14. danisman

Güzel Katil /Beautifull Murderer

İnan bey öncelikle ellerinize sağlık ben beğendim... Bazı yorumda bulunan arkadaşlarıma da bir kaç söylemek istediklerim var. Bir çalışma vardır, eleştirilmesi gereken ve şöyle olmalıydı, reklam veren bu çalışmadan ne bekler veya iş veren, denebilir. Fakat yorum yapan arkadaşlar, bu bir...
  15. danisman

Yangın tüpü ve barış güvercini

merhaba, gayet şık olmuş ellerinize sağlık, yeni paylaşımlarınızı da bekliyoruz... iyi çalışmalar ...
  16. danisman

EXTREME CLİPART Collections [22.000 Vectör files] {3.59 Gb}

teşekkür ederiz paylaşım için, bir çok arkadaşımızın işine yarayacaktır ...
  17. danisman

70-50 afiş çalışması

merhaba , Öncelikle ilgilendiğiniz ve görüşlerimize değer vererek işi düzeltme yoluna gitmiş olduğunuzu görmek mutlu etti bizi. Evet şimdi çok daha güzel olmuş, görsellik güzel, renk uyumu güzel, telefonlarda yine küçük bir problem söz konusu, onu da hallettiğinizde iş tamam olacak...
  18. danisman

Kermes için El İlanı çalışmam..

merhaba ; evet şimdi çok daha amaca uygun bir çalışma olmuş. Bakalım diğer arkadaşlarımız bu konuda neler düşünüyorlar. Ben beğendim, ellerinize sağlık elif hanım ... iyi çalışmalar ...
  19. danisman

3d modelleme çalışmam

selamlar sayın sistematik ; beni şaşırtmaya devam ediyorsun :) saçlarda sorun var biraz sanırım ... iyi çalışmalar ...
  20. danisman

Kermes için El İlanı çalışmam..

ben teşekkür ederim, çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için...
Yukarı Alt