Arama sonuçları

1. danisman

cephe tabelası

iyi iş çıkarmışsınız, umarım uygulama da gönlünüzce olmuştur... bence dikdörtgenler yerine oval bir kabartma daha da işi çekici yapabilirdi. saygılar...
  2. danisman

özsoy petrol logo tasarımı

slm dilek hanım, kesinlikle sekiz üzerinde durmak gerekiyor...
  3. danisman

sürat kargonun onaylanan tebelası

slm; o beyaz zeminin altına bir derinlik katılabilirdi diye düşünüyorum... iyi çalışmalar, hayırlı olsun ...
  4. danisman

Cep Telefonu Çizimi

sevgili hakan iyi ki varsın :) aynen katılıyorum bir de sevgili nihat madem yapacaksın kendi tarzını ve modellerini yarat derim, yani ne bileyim uçuk kaçık modeller çiz, bunlar zaten bilinen modeller. Bunun yanında düz görüntü yerine perspektif görüntüleri tercih edersen göze daha da hitap...
  5. danisman

Elazığ İsaş Petrol İçin Kutu Mendil Çalışması

karayolları mesafe cetveli çok uyumsuz olmuş, yazıları daha hoş bir zemin üzerine koymanızda fayda var diyorum, mavi ve kırmızı çok cırt olmuş, en azından yeşil'in tonlamaları ile beyaz yazıları değerlendirmek gerek, diye düşünüyorum... Kolay gelsin, iyi çalışmlar... saygılar...
  6. danisman

Elazığ Medical Park Hastanesi için Küpblok çalışmları

evet burada daha iyi bir iş çıkarmışsınız, perspektif ve çizimler daha sağlıklı, çalışma güzel olmuş genel anlamda, renkler v.s. o sizin de dediğiniz gibi firmanın kurumsallığına bağlı o yüzden renk konusunda diyeceğim birşey yok... iyi çalışmalar dilerim ... saygılar...
  7. danisman

Yeni açılan bir benzin istasyonu için logo çalışması

Tasarıma çıktığınız yol güzel ama renk konusunda bir yanılgı söz konusu. Petrol sektöründe kesin ve net renkler kullanılır genelde dikkat ederseniz. Bunun sebebi her gruptan insanın ilk bakışta anlamasını sağlamaktır. Evet bu yaptığınız bir otel çalışması olsaydı renk tonlaması doğruydu, derdim...
  8. danisman

Cube Mental-Ray

hakan bey, bugüne kadar gördüğüm hiç bir çalışmanızda göze çarpan ve bunuda şöyle yapsa mıydı, diyeceğim bir çalışma ile karşılaşmadım, yine güzel bir iş çıkartmışsınız, tebrikler...
  9. danisman

Elazığ Medical Park Hastanesi için Kutu Mendil

ayrıntılara pek dikkat etmemişsiniz, sanırım aceleye gelmiş iş, genel olarak göze hoş gelse de, perspektif sorunları var, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim ...
  10. danisman

Nahain bir merhaba

hoş geldiniz ...
  11. danisman

corelde sade kartvizit yapımı

anlatım da, ayrıntılar da güzel, ellerinize sağlık ...
  12. danisman

Moda Collection(PS Moda Çizim)

şeffaf askılıklar da güzel bir ayrıntı , ellerine sağlık hakan bey, güzel olmuş ...
  13. danisman

Tipografik hayvanlar serisi

çalışmada bir bir yerlerden anımsatma var gibi ama yanılıyor da olabilirim, ellerinize sağlık, güzel olmuş ... iyi çalışmlar...
  14. danisman

RENAL Diyaliz Merkezi

inan bey, fikir çok güzel, uygulama da güzel, daha iyi olabilir mi dersen, belki biraz daha yazı kıvrımın içine girerse nasıl olur acaba, oynama yapılabilir ama bu haliyle de güzel ... ellerine sağlık ...
  15. danisman

Kendi anlatımım çanta çizimi

okudum , okudum ve en alta geldiğimde tam da söyleyeceğimi emine hanım söylemiş :) içine bir ızgara yaparsan altlı üstlü gerçekten de bir tost makinası olacak, tabi bu işin biraz komik tarafı ama olmamış be arkadaşım, yani bunun bir de ders olarak eklenmiş olması, tamamen hayal kırıklığı yarattı...
  16. danisman

Yeni logo çalışmam sizce nasıl?

Daha büyük ebatta bir dosya koyarsanız sağlıklı bir şekilde değerlendirme yapmamız kolaylaşacaktır. Logoyu biraz incelemeye çalıştım, şimdi bir logo çalışmasında dikkat edilmesi gereken şeylerden birisi akılda kalıcı olmasıdır, logonun yüksekliği genişliğinden fazla, önemli noktalardan birisi...
  17. danisman

PİCKUPmini

Güzel olmuş elinize sağlık ... İyi çalışmalar ...
  18. danisman

Tncytrk

evet egoistçe olduğu konusunda hemfikirim :) "n" harfinde sorun var ayrıca "k" harfinde de oynayın bence, çalışmalarınız başarıya doğru yol alıyor, durmak yok devam :)
  19. danisman

amatör denemeler

bence de hakan bey, tamamen katılıyorum size :)
  20. danisman

boyamalarım

Ne denir ki , Harikasınız, uzun zaman sonra ilk kez bir sayfadan bu kadar huzurlu ve mutlu ayrılıyorum... Hakan beyin dediği gibi ama ben beş adet de yıldız atıyorum ... Saygılar iyi çalışmalar...
Yukarı Alt