Arama sonuçları

1. danisman

Eurovision Değerlendirme

şansı yok gibime geliyor, sanırım bilgisayar destekli bir sanatçı, canlı performansı kötü ...
  2. danisman

amatör denemeler

siz de kesinlikle sanat yönünde bir kabiliyet var, bu yönde ki yetenekleriniz sizi sanatın sahillerinden birisine sürükleyecektir. İsteyin yeter, istemek, başarmaktır...
  3. danisman

sürat kargonun onaylanan tebelası

:) bu kadar da hızlı olunmaz ki, azıcık alıştıra alıştıra hissettirmek lazımdı, şoktayım :)
  4. danisman

Hikaye Uyduralım...

...der adam ve ekler; - zaten ben de şans olsaydı bu kadını bulmazdım, diyerek hayıflanır ve bir çırpıda arkasına döner ...
  5. danisman

Bergamos Oliveoil

slm ; şık bir çalışma sade fakat zeytinin yapraklarını da yeşil yapabilirdin, diye düşünüyorum. Biraz daha düzenlenebilirmiş sanırım ama zaten iş evet almış ... saygılar...
  6. danisman

amatör denemeler

o yönde de bir yeteneğiniz olduna inanıyorsanız elbette ki olabilir, neden olmasın, ben pek anlamam enstrüman işinden ama bence romantik takılın derim, bir yalın tarzı olabilir mesela. Tabi bu durumda biraz da söz yazmanız gerekecek, gerçi şu durumda sende çok iyi bir potansiyel oluşmuştur söz...
  7. danisman

Hikaye Uyduralım...

üstelik her tarafı kan içindedir ...
  8. danisman

Dershane afiş çalışma

valla hakan bey sağ olsun gerekli analizleri yapıyor, ben de böylece yorulmuyorum, tşk ederim hakan bey, işe gelince tüm tespitlerine katılıyorum hakan beyin eklemek istediklerim var, dershaneler yarı resmi kuruluşlardır, o sebeple resmi kurumlarda olması gereken disiplin, intizam ve hassasiyet...
  9. danisman

Hikaye Uyduralım...

- biliyorum der adam...
  10. danisman

amatör denemeler

yok durum bence okadar da kötü değildir, içinde sanat ruhu taşıyan bir insan çok rahatlıkla atlatır böyle durumları, olmadı yeni baştan bir görüşme talep eder ve işi bağlarsın gibime geliyor, daha olmadı yeni bir arkadaş, yeni bir gelecek mantığından yola çıkarak yaşamına şekil verirsin...
  11. danisman

Kitap Kapağı-3

Slm erkan bey ; Öncelikle bir kitap kapağının ön ve arka kapak olarak, tam bir uyum içerisinde olması, her zaman tüketici üzerinde iyi etki sağlar, bunu belirteyim. Ön ve arka renk tonlarının çok değişik ve zıt olduğu kitap kapağı çalışmaları, uyumlu olanlara oranla çok azınlıktadır. Senin...
  12. danisman

Hayal Gücü Nasıl Gelişir?

Slm emre ; Öncelikle, işin hiç kolay olmayacak, bunu belirteyim. Hakan bey zaten detaylarıyla ve bir çok ince ayrınıtısına da girerek irdelemiş mevzuyu ve gayet açık bir biçimde anlatmış, kendisine tşk ediyorum. Bir defa bu işi meslek olarak kendine kabul etmişsen ve benimsemişsen, en başta...
  13. danisman

Mesa Medikal

slm inan bey; birincisi daha güzel bu hali ile bile ok ama bir önerim olabilir mi ? keşke o üstte ki çıkıntılara yılan başlarını koysaydınız. Bilemiyorum belki de denediniz :) kolay gelsin, çalışmalarınız çok hoş ve yakından takip ediyorum ... saygılar ...
  14. danisman

İlginç Çalışmalar - Eminim Hoşunuza Gidecek

her grafiker dünyaya farklı bir gözle bakar ve gördüklerini tasarıma dönüştürür, grafik tasarımcıları sanatçı kabul etmeyen çevrelere bu çalışmalarla bir tokat daha atılmış oluyor :) ellerinize sağlık, belki tamamı değil ama bir çoğu sanatçılık gerektiren çalışmlar, sizi tebrik ediyor ve...
  15. danisman

KorsanLarın İnterneti kesilecek..

Şayet bu yasa tr'de kabul edilse ve uygulamaya konulmuş olsa, sanırım %90 internet kullanıcısı bağlantılarından mahrum kalacaktır :)
  16. danisman

Birkaç Çalışmada Benden Olsun...

Baştan sona tamamen emek sarfedilerek hazırlanmış ve görsel bir ziyafete dönüşmüş tüm çalışmalarınız, sizi tebrik ediyorum ve hakan beyin de dediği gibi, çalışmalarınızı sergilemeye devam etmenizi bekliyoruz... saygılar...
  17. danisman

Açık Hava Reklamcılığı Hakkında..

Tanıtım ve reklam sektörü hakkında bilgi veren makale ve aydınlatıcı bilgiler yeni başlayanlar ve bu işe soyunanlar açısından gerekli, bu çalışmanızda mutlaka faydalı olacaktır. Tşk'ler serkan bey ...
  18. danisman

sürat kargonun onaylanan tebelası

o zaman benim slogan ile yola devam edeceğiz arkadaşlar " müşteri hiç bir zaman haklı değildir" vurun masaya yumruğunuzu :)
  19. danisman

Benimleol arkadaşlık site logosu

ellerine sağlık, kusursuz, belki birazcık daha simetrilerde oynama yapabilirdin veya benim gözlerim bozuluyorda olabilir :) saygılar...
  20. danisman

Uçar Kargo

İnan bey, ya kenardaki figür küçülmeli yada yazılar büyümeli, oransal bir sorun var çalışmada... iyi çalışmalar... saygılar...
Yukarı Alt