Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Hamam ( buyrun bi kese atayım :))

Genel olarak güzel olmuş bencede. Ortadan kırımlı ise broşür bence yönde sorun var. Ama düz olarak bu şekilde basılacaksa sorun yok. Eline sağlık.
  2. Serkan Baysal

puro kullanır mısınız?

Bu resimleri dayıma göndermek lazım. Adam eski anılarını hatırlardı. ;) emeğine sağlık eminecik
  3. Serkan Baysal

barbekü (1600x1200)

eminecik eline sağlık. Banada bu resimler lazım olacaktı. Tşk ettim paylaşım için.
  4. Serkan Baysal

Corelde Yazı İçerisine Resim Eklemek(Resimli Anlatım)

@coLic Edit content yapmadan sağ tıklayıp " Look Contents to Powerclip " seçeneğini seçerseniz yazının yerini değiştirerekte aynı işlemi yapabilirsiniz. Fakat yeniden kitlemeyi unutmayın. Sonra uazının yeri değişse bile resim hep aynı yerinde kalır ;) Ayrıca Corel Freehande göre daha...
  5. Serkan Baysal

Görünmeyen simgelerin Kullanımı!

@broken Bende arkadaşa katılmadan edemicem. Ayrıca farklı yazı karakterlerinden inanılmaz karakterler üretip, farklı logolar bile üretebilirsiniz. Saygılar..
  6. Serkan Baysal

CorelDRAW'da Resim Yapalım

istermisiniz insanlar Photoshopu bırakıp corelde resim hazırlasınlar :) Emeğinize sağlık. Güzel paylaşım.
  7. Serkan Baysal

Logo Çizimi Corel Ders

Güzel bir paylaşım olmuş. Eline sağlık.
  8. Serkan Baysal

Selam..

özel mesaj atın yönetimdeki arkadaşlardan birine size yardımcı olsunlar. Sadece soruysa buradanda sormanızda bir sakınca yok benim fikrimce.
  9. Serkan Baysal

Çocuklar için Arka Fonlar Yeni

Paylaşım için tşk ederim. Arşivde bulunsa fena olmaz ;)
  10. Serkan Baysal

Dünyanın en çok dinlenen parçasını tersten dinleyin..

Canın sağolsun xblack. Senden kıymetlimi. ;)
  11. Serkan Baysal

Değerli Üyelerimiz..

Ben yeni sayılırım ama burası hiçte acemi bir ortama sahip değil. Yeterli tecrübeye sahip ve yeteri kadar geliştirilmiş bir platform. İnanıyorumki çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Buna layık olduğunuz düşüncesindeyim. Saygılar.
  12. Serkan Baysal

tüm sayfalardaki yazıları convertleme mümkün mü?

Eğer sayfa tasarımı içinde resim yoksa veya tüm resimler Power clip içindeyse direk Ctrl+A (Tümünü Seç) - Ctrl+Q (Convert) tuşları ile daha hızlı convertleme yapabilirsiniz. Bu işlem hem objeleri hemde fontları Convertlemiş olacaktır. Ama benim bildiğim kadarı ilede Bütün sayfaları aynı anda...
  13. Serkan Baysal

Dünyanın en çok dinlenen parçasını tersten dinleyin..

Bunlara alışık olmalısınız. O kadar çok varki internette. Göre göre, korka korka alışıyo insan ;)
  14. Serkan Baysal

Bu bir grafikerler hikayesidir

canı yanıyordu ama yinede ona gitmeye karar verdi
  15. Serkan Baysal

Son Y.Y. en kaliteli Backroundları

paylaşımın için tşkler xblack. Harika bir paylaşım olmuş. + rep
  16. Serkan Baysal

Bu da benim Ipod'um(MyPod) (PSCS3)

Bencede güzel bir çalışma olmuş. Işık renginin mor olmasıoda farklı görünmesini sağlamış benim fikrim. emeğinize sağlık.
  17. Serkan Baysal

Selam..

Hoşgeldiniz aramıza. İyi forumlar.
  18. Serkan Baysal

photoshopumuzu hızlandıralım.

eminecik eline sağlık. çok güzel bir paylaşım. Emin olabilirsin ki çok işe yarayacak. ;)
  19. Serkan Baysal

Selamlar

aramıza hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  20. Serkan Baysal

Logo Çalışmaları

eline sağlık güzel logolar olmuş.
Yukarı Alt