Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) haydi iyi akşamlarr. Allah'a emanet ol
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Elimdeki işlerin hepsi berbat tuttu bu sefer :D Akşam ne yemek yapacağına karar veremedin ?
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp İso mu ? O öyle yaa bir görünüp bir kaybolur arada gelir çemkirir gider takılıyor kafasına göre :) Kesinlikle zaten bıdı bıdı bölümünü bize açtı Murat Bey. Baksana halay başı gibi çekiyoruz burayı :) aha sustum ben yine saçmalamaya başladım hehe :D okuyalım ya ben ikinci üniye...
  4. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) az önce deli gibi bir nefis kenar yedim zaten :D Marmara park yarın açılıyor gidecekmisin ?
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp Senin için nefesimi tutarım emmee sorasında patlama olasılığında karşı karşıya kalacağın iğrenç durumdan mesul olmam arkamdan söylenmee sakın şimdiden söylimm pek iç açıcı olmaz :) Sen hala şeeddmedin mi :cool::cool: akşam kurs var cukka cukkaaa hoppa cukkaaaa...
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp Şimdiikkkkk :D Hani birşeyi canın çeker bir yerini kaşırsın :D öyle yapıoss ısırmış kadar oluyoss :clap2:
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp Zeynepp sen bunalım takılma noluurrrr :dontknow2::dontknow2: kafamı iyice karıştırdın bea :rolleyes::rolleyes::sn::sn:
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

wıyy olsun kızz zeynep düşünmüş de sunmuş bize yalanda olsa :D
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel elma yiyen çocuk kendine mi müslüman :D
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp Bende bunaldım iş yerindeyim açtım kendi laptopumu tutorialler üzerinden çalışayım bari aklıma birşey gelmiyor dedim :) takılıyorum öyle ... iyi keyiflerrr
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ooo Zeynebim damardan vurdun walla beni :) napıonn
  12. Aslı SAYILIR

Günün Sözü

13. Aslı SAYILIR

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

@grapiksel Tamamdır :) Bakalım onlara da bir :) indesign dersim başlayacak bugün 15 gün civarında eminim orada da uğraşacak birşeyler çıkartırım :)
  14. Aslı SAYILIR

@grapiksel Teşekkür ederim çokk :) fikir bulmakta zorlanıyorum artık ne çalışsam diye ama :allalla:
  15. Aslı SAYILIR

@qoLdRoqer Teşekkür ederim.
  16. Aslı SAYILIR

afiş deneme

@wolferline Teşekkürler
  17. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@Murat Güler kullanıcı adı olarak mail adresi yazıyorsunuz değil mi ? Ozan bey gördüğünde yardımcı olacaktır ..
  18. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@Murat Güler Giriş için aktivasyon maili bazen spam maillerin arasına düşüyor ;)
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

yok be üretim sektörü patron ile aram iyidir :) Bakma burada takılırım ama koca fabrikanın işlerini tek başıma hallederim ben ;)
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ohh ohh gezin bakalım :) bende burada takılayım :) dün patronla kavga etmiştim bakalım bugün nasıl olacak hehehe :) ama haklıydım ;)
Yukarı Alt