Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehe :) ilahi Zeynep ... Ninni söylesen de kafii :) İsmail'in helvasını kararken benim de katkım olmalı :) tek başına sana bırakamam o zevki :D: gel paylaşalım
  2. Aslı SAYILIR

afiş deneme

@özlem kumar Umarım atlatırız... :)
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel gel sende ye kafayı bak lezzetli oluyor :) İsmail 3,5 tona yakın malzeme ile baş başa kaldım az önce :) gerisini sen getir bence normal :) @zynp hehe :) ahhh Zeynep'im keşke uyutsan yaa
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel gel sende bizimle bizim gibi ol :) :allalla: ayrıcalıklı :rolleyes::rolleyes:
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehe bencede bir ayrıcalık sanırsam sende de bende de olan.. oyle olmalı hehe :D aslında çaktırmıyorum da hep böyleyim galiba :)( aman ne diyorum ben aksam 4 olmuş tır yüklenmiş grip grip kamyona çıkılmışş sonrasında hemen koşulmuş evee (foruma) sora bole olmuss :D
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp haha iyiymiş ya bende hastayım diye böyleyim sanıyordum meğersem anladım ki böyleyim diye hastaymışım :D:
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp :) bilmem olabilir .. Aslına bakarsan bir genelleme yapalım hepimiz kardeşiz :) hatta biraz özelleştirelim bütün çiçekler su ister :) ayy gribin etkisiyle saçmalayamaya başladım sanırım biri beni durdursun..
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp Galiba biraz abartmışsın canım film olayını :D: az sonra siz kardeşsiniz de dersin sen
  9. Aslı SAYILIR

Program.

Forum içerisinde bu tarz paylaşımların yasak olduğunu bilerek söylerek yazmışsınız (!) 10-) Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, paylaşımı yapılması yasaktır. Türk ve yabancı menşeeli sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak Lisansla...
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ ya bende atlatmak istiyorum hastalığı yoksa herkese yayacağım :D kararım karar tek çekilmiyor :rolleyes::rolleyes: hımm demek ki sakin olmak lazım zamanla alışabilirim belki yada şu an yaptığımı yapar alışmış gibi davranırım :)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel inşallah inşallahh :) darısı başıma ben bugün iyice dağıldım kendimi :bann: lıyorum :D
  12. Aslı SAYILIR

Bilgisayar firması logo

Vallahi benim işim zor anlaşıldı :) Ben dayanamaz cvp verirdim sanırsam.. Sizce ne alakası yok acaba diye .. Bir bilgisayarcı eğer bilg. kasası vb. donanım ürünleri satıyorsa bence bir çeşit depodur.. Cd- Dvd vb. türevleri satış yapıyorsa depodur :) haydi herşeyi geçtim bilgisayarlarda veri...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel cıkk cıkk cıkkk :D sana bişi olmasss ama grip değilmisin sen :cool:
  14. Aslı SAYILIR

Bilgisayar firması logo

@Emre DEMİRCİ hımm değişikmiş :) bilgisayar görseli de istememiş 2. çalışmaya yoğunlaşabilirsin ama bende izlenim olarak firma adı bilgisayardji kısmındaki yard ın ingilizce karşıklarından biri depo anlamında bundan da yola çıkabilirsin ;) bilmem doğru bir düşünce yaklaşımı mı ... acemi...
  15. Aslı SAYILIR

Bilgisayar firması logo

Firma adı DJİ bilgisayar mı Bilgisayar DJİ mi ?
  16. Aslı SAYILIR

Herkese Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve faydalı forumlar dilerim ...
  17. Aslı SAYILIR

kurumsal kimlik çalışmam

Genel olarak çalışma hoş fakat Emre bey e katılıyorum keçi ve tram konusunda
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ :s8: Emre her iş öyle ya bizimde her işimiz acil :) Acil acil diye ürettiğimiz kabloyu müşteri 5 ay sonra biz kabloyu çektik burada görüntü alamıyoruz dediği günleri sık sık yaşıyoruz :)
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel @Emre DEMİRCİ bir günaydında benden :) günaydıınnnnnnnnnnn :smiledance::smiledance:
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ woww aaa bu da varmış diyerekten izlemekten herhalde :) evet haklısın bende bu gecelik kaçsam iyi olacak biraz dinlenmek lazım :) yarın bomba gibin olayım İyi gecelerrr
Yukarı Alt