Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel yok bea bildiğin sarıyer hani şeyde ımm istinye parkın orada :s8:
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:smiledance::smiledance::biggrin::biggrin:
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ hehhe metrobüs var ben insan kalabalığından daha şikayetçiyim avcılar-beylikdüzü arası hatta dün bir amca tam kapı kapanırken superman gibi iki eliyle kapıyı açıp arabaya binmek için üzerime atladı bu kadar olur doğrusu pess... :) eşim bilir trafiği o hergün sarıyere gidiyor...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ :) trafik mi ? kime göre neye göre trafik ! Eşimin lafı böle cvp verir genelde :D hehehe ayy Emre bugün iyileştim parti yapasım var yaaa :cool::cool::whistling::whistling::lol::lol: :kiskis: :kiskis:
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel :) haha dalga geçmiyorsan eğerrr bugün kimse tutamaz beni more :D heheh gribim de geçti bir garibim zati :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

aman bea gunaydınlarrr herkeslereee :) more Emre cok tesekkur ederım bea su an metrobusteyım bea ne kalabalık gorusuruz....
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel hocam ışık var mı :) :cool::cool:
  8. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

@Emre DEMİRCİ Plandan sayılırsa tuttu :) Kursa gideceğim :) Sıkıldın eve gitmek istiyorsun ?
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel hımm ben çok güzel yardım ederim :) hiç başıma gelmedi ama bence font klasöründeki fontların yedekleri varsa için komple silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin :S
  10. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

@zynp Tuttu :) Hatta eve gelirken 2 tane aldım :) Şu an sıcaktan bunaldın ?
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel hehe özel işlerini yaptırıyor :) tamam akşam yaparım.:rolleyes: saat kalpli fakat ölçü bildirmemişsin ben yaparım sen ölçeklendirirsin :) saatte ne renkler hakim acaba :) hehehe
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

bekledim de gelmediiiiii :):
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel İsmail hakkikaten bana iş versene hem kendimi geliştirmeme yardımcı olursun :) ne kaa güzel olar :s8: beni seç beni seç :D: :D:
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ :) okudum okudum ;) gripe ver evet ya kursa hiç gerek yoktu artık :) nedenini bilhassa anlatırım :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ az önce sinirden iyileşmiştim :) ama tabi düne kıyasla daha iyi :) sağol.. Bu arada indesign için kursa gidicem daha doğrusu nisan ayında başladığım kursun borcu kalmıştı bana indesign açılacakmıs yarın :) ona üzüldüm aslında hiç gerek yok gibi :)
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ biliyorum :)
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ aşkolsun :) dedim başkada birşey yine diyemedim :) şimdi de cümle kuramamaya başladım iyi mi :D
  18. Aslı SAYILIR

afiş deneme

@Erkal ÇOŞKUN gözlerim gripten akıyordu gülmekten akmaya başladı :) marketle ilişkim yok tahminimce her an herşey olabilir :) Düşünce ve yorumunuz için teşekkür ederim . Zamanla göreceğiz diyebiliyorum sade ve sadece :)
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel neden yazık olsun belkim o da sevinir bu duruma ona sormak lazım ama aramızda değil :) o yüzden sustum :cool:
  20. Aslı SAYILIR

afiş deneme

@özlem kumar mantığını anlamamız yeterli olacaktır. Forumdan Ozan bey bu konu ile ilgili çok faydalı bir makale paylaştı. Okumanızı tavsiye ederim.. https://www.grafikerler.org/kurumsal-kimlik/40047-grafik-tasariminda-font-tercihleri-nasil-olmalidir.html
Yukarı Alt