@Emre DEMİRCİ
hehhe metrobüs var ben insan kalabalığından daha şikayetçiyim avcılar-beylikdüzü arası hatta dün bir amca tam kapı kapanırken superman gibi iki eliyle kapıyı açıp arabaya binmek için üzerime atladı bu kadar olur doğrusu pess... :)
eşim bilir trafiği o hergün sarıyere gidiyor...
@Emre DEMİRCİ
:) trafik mi ? kime göre neye göre trafik ! Eşimin lafı böle cvp verir genelde :D hehehe ayy Emre bugün iyileştim parti yapasım var yaaa
:cool::cool::whistling::whistling::lol::lol: :kiskis: :kiskis:
@grapiksel
hımm ben çok güzel yardım ederim :) hiç başıma gelmedi ama bence font klasöründeki fontların yedekleri varsa için komple silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin :S
@grapiksel
hehe özel işlerini yaptırıyor :)
tamam akşam yaparım.:rolleyes: saat kalpli fakat ölçü bildirmemişsin ben yaparım sen ölçeklendirirsin :) saatte ne renkler hakim acaba :) hehehe
@Emre DEMİRCİ
az önce sinirden iyileşmiştim :) ama tabi düne kıyasla daha iyi :) sağol..
Bu arada indesign için kursa gidicem daha doğrusu nisan ayında başladığım kursun borcu kalmıştı bana indesign açılacakmıs yarın :) ona üzüldüm aslında hiç gerek yok gibi :)
@Erkal ÇOŞKUN
gözlerim gripten akıyordu gülmekten akmaya başladı :) marketle ilişkim yok tahminimce her an herşey olabilir :)
Düşünce ve yorumunuz için teşekkür ederim . Zamanla göreceğiz diyebiliyorum sade ve sadece :)
@özlem kumar
mantığını anlamamız yeterli olacaktır. Forumdan Ozan bey bu konu ile ilgili çok faydalı bir makale paylaştı. Okumanızı tavsiye ederim..
https://www.grafikerler.org/kurumsal-kimlik/40047-grafik-tasariminda-font-tercihleri-nasil-olmalidir.html
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.