@GRACİOUS
Bazı yazı karakterleri türkçe desteklemez.Bu durumda eğer senin örneğindeki gibi az ise kelimeler, yazıların bulunduğu layer üzerinde sağ tık ile "convert to shape" seçeneğini seçerek yazıları şekle döndürebilirsin.
Gereksiz noktaları silebilirsin ya da gerekiyorsa sende nokta...
@fatih_turkoglu
Fatih bey iki türlü anladım anlatmak istediğinizi 2 türlü anlatmaya çalışayım ..
1.
Önce elips aracımız ile elipsimizi çizdik
sonra elipsimizin tam ortasına bir diktörtgen çizdik şekildeki gibi ve pathfinder box a gelip bunu resimde görülen minus front aracı...
@grapiksel
iyi tabii :) yok çarşamba akşamı ve sonrası yağmur var havalar soğuyacak dikkat edin sel felaketi yaşanabilir diye uyardılar uyardılar canımı sıktılar :) yaşasın yağmadı işte :clap2::clap2:
@gezegen
Abi haklısın yazılar arabesk olmuş ama dün melankolik hafif de arabesk hallerim vardı sanırım çalışmalara da yansımış,adı üzerinde can sıkıntısı :) Yazıları silip bugün tekrar eklerim olmazsa .. Font seçimi ile başım dertte zaten :) Yorum için teşekkürler
@grapiksel...
Arkadaşlar selamlar ;
Bugün çok mu aylak vaktim vardı yada ne zamandır ps de çalışmıyorum unuttum mu acaba diye meraktanmıdır :allalla:, öylesine çalışmalar yaptım .. Belki çok uğraş gerektirmediler ama paylaşmak istedim sizlerle. İsteyen istediğini alıp kullanabilir :) :cool:
Çalışmalarda...
@grapiksel
bugün iş yerinde çalışan şöforun kolları mos mor geldi karşıma ..
dedim ablam noldu sana
dedi ablam dövdüler beni ( küçük emrah kaşlarıyla )
sende çalışmaktan hararet yapmışsın belli ki :D :D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.