Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

can sıkıntısından ortaya çıkan çalışmalar

@zynp :biggrin::biggrin: asla durmam can :) niyetimde yok zaten biliyorsun :cool::cool: teşekkürler yorumun için ;)
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

beyler bayanlar :) herkese iyi akşamlar :) ahanda geldim deli gibi yoğun bir günün ardından :) nasılsınız bakalım :)napıonuz beaa :D
  3. Aslı SAYILIR

Arkadaşıma Yaptıgım Wallpaper

@GRACİOUS Bazı yazı karakterleri türkçe desteklemez.Bu durumda eğer senin örneğindeki gibi az ise kelimeler, yazıların bulunduğu layer üzerinde sağ tık ile "convert to shape" seçeneğini seçerek yazıları şekle döndürebilirsin. Gereksiz noktaları silebilirsin ya da gerekiyorsa sende nokta...
  4. Aslı SAYILIR

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@fatih_turkoglu Fatih bey iki türlü anladım anlatmak istediğinizi 2 türlü anlatmaya çalışayım .. 1. Önce elips aracımız ile elipsimizi çizdik sonra elipsimizin tam ortasına bir diktörtgen çizdik şekildeki gibi ve pathfinder box a gelip bunu resimde görülen minus front aracı...
  5. Aslı SAYILIR

@grapiksel bizi bıdı bıdı ya kovalayacaklar birazdan demedi deme :s8:
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel iyi tabii :) yok çarşamba akşamı ve sonrası yağmur var havalar soğuyacak dikkat edin sel felaketi yaşanabilir diye uyardılar uyardılar canımı sıktılar :) yaşasın yağmadı işte :clap2::clap2:
  7. Aslı SAYILIR

@grapiksel başka prensi neyleyim :) bir tanesi yeter :)
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel günaydın grapiksel , günaydın tüm forum :) bügun güneş var yaşasın :) herkesi, herşeyi seviyorum uleynn :grafikerler:
  9. Aslı SAYILIR

@gezegen Abi haklısın yazılar arabesk olmuş ama dün melankolik hafif de arabesk hallerim vardı sanırım çalışmalara da yansımış,adı üzerinde can sıkıntısı :) Yazıları silip bugün tekrar eklerim olmazsa .. Font seçimi ile başım dertte zaten :) Yorum için teşekkürler @grapiksel...
  10. Aslı SAYILIR

Arkadaşlar selamlar ; Bugün çok mu aylak vaktim vardı yada ne zamandır ps de çalışmıyorum unuttum mu acaba diye meraktanmıdır :allalla:, öylesine çalışmalar yaptım .. Belki çok uğraş gerektirmediler ama paylaşmak istedim sizlerle. İsteyen istediğini alıp kullanabilir :) :cool: Çalışmalarda...
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

yasasınnn bugun bitti yoksa yeni mi başlıyor demeliydim :)
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel isteriz, isterizz dememizi bekliyorsan hıhhh yanılırsın :cool::cool:
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ben bu durumu kısaca KGD diye tabir ediyorum ( kafayı gözü dağıtmak )
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp bence kıpkırmızı sağlam dövüyor gelemediler :D :cool:
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

wahh garibimin seside çıkmıyor ondan herhallll
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@kıpkırmızı walla ilk eleman istekli tad vermez gibi geliyor ama bir dene bakalım nolcak :D
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel bugün iş yerinde çalışan şöforun kolları mos mor geldi karşıma .. dedim ablam noldu sana dedi ablam dövdüler beni ( küçük emrah kaşlarıyla ) sende çalışmaktan hararet yapmışsın belli ki :D :D
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Anaa grapiksel dayak yiycez gelmesemiydik nee .. Şey ben yanlışlıkla şey ettiydim :D: :D
Yukarı Alt