Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Grafik tasarım programlarını kullanmayı ben araba sürmeye benzetiyorum açıkcası nasıl ne kadar usta olursa olsun şöfor 1 ay kontak çevirmese acemilik yaşar bu programlar da öyle.. Bol bol egzersiz yapmanızı önerim. Hasan bey'in söylediği gibi forumdaki konuları...
  2. Aslı SAYILIR

Deneme Kartvizit Çalışmam

x6 değil x5 ara :) x5 için bile yeterli kaynak bulmak zor :)
  3. Aslı SAYILIR

Mesela kendine bir logo belirle ;) belirlediğin logonun renkleri olacak dolayısıyla beyaz yada gri yada pastel renklerden uygun olan bir zemin üzerine çalış.Sitede çok başarılı isimler var onların çalışmalarını incelersen kastımı anlarsın ;)
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) ye ye sonra da spor de :) ne anladım ben bu işten :D biz annemlerin yanına en fazla 1 hafta kalmaya gidiyoruz bende herifte haftada 5 kg alıp geliyoruz :) olacak olacak :) güzel şeyler bunlar ;)
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehe senin ki daha müstakbel :) ayrıca damatlar sevilir kendi ailemden biliyorum hani :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ooo :D sorma geyik oluyor çok :)
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

amannnn :) ne ayak olacak.. Patlıcan dibin kara muhabbeti :) :D: her genç kızın korkulu rüyası :D: kayganaaa ziyareti var
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ohh walla mis mis :) ben de bu hafta sonu hiçç gelsin istemiyorum ... bu hafta hafta içini daha çok seveceğim gibi geliyor :D
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

günaydınnnnnn :)
  10. Aslı SAYILIR

Mock up Nasıl Yapılır

Mesela ben yakınlarda bir t-shirt mockup için basit bir bilgi paylaşmıştım hemen buraya da ekliyorum yazdığım mesajı belki işine yarar :) T-shirt üzerine giydirmek için hazır şablon kullandım.Fakat hazır şablon yoksa bile hazırlamak çok kolay..Bir t-shirt fotografı çekip dekupe yapın, altına...
  11. Aslı SAYILIR

Sayın Oğuzhan bey , görsel araştırmalarınızı arama motorlarından da destek alarak yapınız ayrıca kartvizit için arka plan görseli pek kullanışlı olmaz. İllustrator ve corel aynı işlemi gerçekleştirmemizi sağlar ikisinin de kendisine göre avantajları var ;) Mesela ben corel de karekod barkod...
  12. Aslı SAYILIR

Grafikerler.Org - Siteye Giriş Sistemi

Öncelikle sitemiz için çaba göstermeniz çok hoş bir davranış fakat daha önce bir başka mesajınızda Hakan bey in yapmış olduğu yoruma katılıyorum. Sitemizi daha çok incelemenizi tavsiye ediyorum.
  13. Aslı SAYILIR

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

tamam özelden gönderiyorum ;)
  14. Aslı SAYILIR

Ateş Makine Çalışmam

Bu çalışmayı yapma amacınız logo olarak kullanılması mıdır? Yoksa web ortamında mı kullanılsın diye midir ?
  15. Aslı SAYILIR

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

Bulut bey teşekkürler.. 1 çalışma da arka planda kullandığım cam hazır görseldir.Onun üzerine logo giydirildi 2 katman olarak ve 1 sinde bevel emboss ayarları ile logoyu cama gömdüm.. 2.sinde de aynı bevel ve embos ayarlarını uyguladım ve ardından drop shadow ;)
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın forum sakinleri.. Keyifli bir pazar günü geçirmenizi dilerim..
  17. Aslı SAYILIR

Motor Kutu Tasarımı

Bende üretim sektöründe çalışıyorum o yüzden sadece tasarım değil amacına uygunluk olarak da değerlendiriyorum.Çalışmanızı çok beğendiğim.Emeğinize sağlık
  18. Aslı SAYILIR

Bir grafik ve web tasarımcının kartviziti olsun web sitesi olsun, bir bakıldığında evet işte bu dedirtmeli bence .. Yine de emeğinize sağlık ..
  19. Aslı SAYILIR

Kişisel Logo Wallpaper Çalışması

Ellerinize sağlık .. Yine çok şık bir çalışma
Yukarı Alt