Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Grafik tasarım programlarını kullanmayı ben araba sürmeye benzetiyorum açıkcası nasıl ne kadar usta olursa olsun şöfor 1 ay kontak çevirmese acemilik yaşar bu programlar da öyle.. Bol bol egzersiz yapmanızı önerim. Hasan bey'in söylediği gibi forumdaki konuları...
Mesela kendine bir logo belirle ;) belirlediğin logonun renkleri olacak dolayısıyla beyaz yada gri yada pastel renklerden uygun olan bir zemin üzerine çalış.Sitede çok başarılı isimler var onların çalışmalarını incelersen kastımı anlarsın ;)
:) ye ye sonra da spor de :) ne anladım ben bu işten :D biz annemlerin yanına en fazla 1 hafta kalmaya gidiyoruz bende herifte haftada 5 kg alıp geliyoruz :) olacak olacak :) güzel şeyler bunlar ;)
Mesela ben yakınlarda bir t-shirt mockup için basit bir bilgi paylaşmıştım hemen buraya da ekliyorum yazdığım mesajı belki işine yarar :)
T-shirt üzerine giydirmek için hazır şablon kullandım.Fakat hazır şablon yoksa bile hazırlamak çok kolay..Bir t-shirt fotografı çekip dekupe yapın, altına...
Sayın Oğuzhan bey , görsel araştırmalarınızı arama motorlarından da destek alarak yapınız ayrıca kartvizit için arka plan görseli pek kullanışlı olmaz. İllustrator ve corel aynı işlemi gerçekleştirmemizi sağlar ikisinin de kendisine göre avantajları var ;) Mesela ben corel de karekod barkod...
Öncelikle sitemiz için çaba göstermeniz çok hoş bir davranış fakat daha önce bir başka mesajınızda Hakan bey in yapmış olduğu yoruma katılıyorum. Sitemizi daha çok incelemenizi tavsiye ediyorum.
Bulut bey teşekkürler..
1 çalışma da arka planda kullandığım cam hazır görseldir.Onun üzerine logo giydirildi 2 katman olarak ve 1 sinde bevel emboss ayarları ile logoyu cama gömdüm.. 2.sinde de aynı bevel ve embos ayarlarını uyguladım ve ardından drop shadow ;)
Bende üretim sektöründe çalışıyorum o yüzden sadece tasarım değil amacına uygunluk olarak da değerlendiriyorum.Çalışmanızı çok beğendiğim.Emeğinize sağlık
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.