Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Tank Modellememin Parçaları

@eskisehir3d :) mesajı yazarken yada cevap verirken gelişmiş panelinde yukarıda youtube ikonuna tıkladıktan sonra youtube sayfasında yer alan link kısmında (örnek olarak sizin linkinizi kullanıyorum) kırmızı olan alanı kopyalıyor ve komutları arasına yapıştırıyorsunuz ;)...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) Bir iyi akşamlar da benden gelsin herkese .. Haftalık temizlikte bitti varmı benden iyisi birde akşam yemeği yesem :D öldüm yaa
  3. Aslı SAYILIR

Vektörel Kartlar...

Paylaşımına sağlık :) Ellerin dert görmesin
  4. Aslı SAYILIR

Gayfe

Kaleminize sağlık sayın Ozan bey.. Kendi adıma anlattıklarınızı okurken büyük keyif aldığımı bildirmeden edemeyeceğim.
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ohh birde havuz :) yanında bir sezlong :) ben kola içerim sen ne istersen ... keyfine ortak oldum ama :D umut fakirin ekmeği naparsın :D
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ay kuzumm dar mı geldi sana yuva istediğin o olsun :)
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yuvadan kartala anlaşıldı tamam !!
  8. Aslı SAYILIR

Logoda Renk Seçimi

@Hasan ÇELİK kesinlikle katılıyorum :lol::lol:
  9. Aslı SAYILIR

Logoda Renk Seçimi

@Hasan ÇELİK ee bende burada sizler sayesinde ufkumu açıyorum :) az önce deniyordum bir logo üzerinde gerçekten öldürdü :) teşekkürler :clap2:
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hasan ÇELİK Selamlar... Hayırlı günler Hasan Bey ;) @grapiksel ohh olsun sana çok durdun zaten burada haydi bakalım iş başına :) Allah arttırsın kardeşim ;)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

tamam otur 0 :D: ay içimden geldi :)
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

yaratıcılığına hayran kaldım grapiksel :D: :D: :clap2::clap2:
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

senin bugün karıştırmak için vaktin çok galiba :D:D hadi bakalım boş durmak yok sana ödev :) bana bir firma ismi söyle bakalım çalışayım üzerinde :D zor sorma ama
  14. Aslı SAYILIR

Grapiksel Banner

arkadaşın olmayanlar ilgilensinler :D: ben durumumu seviyorum :)
  15. Aslı SAYILIR

Grapiksel Banner

@grapiksel hava güzel, güneş var ama çıkar gözlüklerini :) ye ekşiyi yap tasarımını :clap2::clap2: *tercüme işleriniz itina ile yapılır :grafikerler:
  16. Aslı SAYILIR

Grapiksel Banner

heyy facebook da abonelere izin ver abonen olsunlar :) Tüm güncellemelerden haberdar olsunlar :D:
  17. Aslı SAYILIR

Grapiksel Banner

@grapiksel has demek hoşaf demek :) beğenmiş demek :D ** tercüme işleriniz itina ile yapılır
  18. Aslı SAYILIR

Grapiksel Banner

@grapiksel Arkadaşız sanıyordum :D :eek: :D:
  19. Aslı SAYILIR

Grapiksel Banner

Aslı SAYILIR bunu beğendi :)
Yukarı Alt