Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

Böyle düşünmenize sevindim .. Teşekkürler ..
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Herkese iyi forumlar ve iyi geceler der.. Gider ...
  3. Aslı SAYILIR

HardCore Design Çalışmalarım

Emeğinize sağlık diyerek söze başlıyorum :) arka planda kullandığın texture ile yazılar birbirini boğmuş iki çalışmada da ben yazıları seçmekte zorlandım açıkcası..
  4. Aslı SAYILIR

Hemen düzenliyorum ilk mesajı :)
  5. Aslı SAYILIR

Evet sizden gördüm zaten hoşuma gitti firma ismi :) bahsetmiştim konuyu açarken umarım sakıncası yoktur
  6. Aslı SAYILIR

Hım haklısın zaten kendiminde en büyük sıkıntısı bu :) Çok odaklanamıyorum sanırım.. Bunun sebebi de farklı bir sektörde çalışmam ve bu konuya gerektiği kadar zaman ayıramam .. İnş zamanla o yönümü de geliştiririm ..
  7. Aslı SAYILIR

@Tayfun ŞENOĞLU Yorum için çok teşekkür ederim Tayfun bey, sizlerede iyi forumlar..
  8. Aslı SAYILIR

TV Logo Deneme

Özellikle paylaştım o kısmı zaten :)
  9. Aslı SAYILIR

TV Logo Deneme

Bende senin gibi yeniyim.. Geçenler de çok değer verdiğim bir arkadaşım bana şöyle bir tavsiyede bulundu..Özet geçiyorum.. "Logo tasarımı yada başka bir tasarım sürekli kağıt kalem ve eskiz ile güçlenir.Çizdiğin herşeyin bir hikayesi olsun kendince.." Yerli ve yabancı çalışmaları incelemenizi...
  10. Aslı SAYILIR

:clap2: sabırsızlıkla bekliyorum
  11. Aslı SAYILIR

Çok teşekkür ederim. Sunum konusunda sizi örnek almaya çalışıyorum elimden geldiğince ne yalan söyleyeyim :)
  12. Aslı SAYILIR

TV Logo Deneme

Öncelikle emeğinize sağlık .. Hasan bey'e fikirlerinde katılıyorum.TV nin fontunu değiştirerek bir kaç versiyon daha çalışılabilir.
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kötü bir gün geçirmissin gerçekten kıpkırmızı .. Biraz tenhaya al kendini umarım iyi gelir ..
  14. Aslı SAYILIR

Merhaba arkadaşlar , Geçen gün forumdan bir arkadaşımızın alpryldz logo çalışmasını görünce firma adını beğendim ve bende boş durmayım bu firmaya bir logo tasarlayayım dedim :) Başka türlü nasıl geliştirmeye çalışacağız kendimizi.. Anlayacağınız hayali bir çalışma daha sunuyorum sizlere :)...
  15. Aslı SAYILIR

Photoshop CS 5.5 Kitabı kazanmak için SON 1 GÜN

Mesaj tarihi üzerinden çok geçmiş. Özge Hanım'ın kitaplarının sıkı takipçisiyim :) Photoshop CS6 kitabını çıkardı ama onun için böyle bir şey yapmadı diye biliyorum :) Belki ileri tarihlerde onun için böyle bir şanş verebilir bizlere diye düşünüyorum ..
  16. Aslı SAYILIR

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

yağmur öncesi gibi.. aşkla doldu gözlerim..
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınnn :) Ölü gibi uyumuşum resmen ..Yaşasın cumartesi :s8:Bir güzel kahvaltı hafif ev işi derken soluğu burada aldım :) Benim herifin boynu tutulmuş bütün planlar suya düştü halbuki bir alışveriş merkezi dağıtma niyetim vardı :)Onu da buradan bir güzel :bann: banlıyorum :)...
  18. Aslı SAYILIR

Kapadokya Dekorasyon Logo Çalışmam

Öncelikle emeğinize sağlık fakat ebat çok küçük olduğundan incelemek zor.
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kıpkırmızı geçmiş olsun... İnşallah uyumak iyi gelir sabaha dinç kalkarsın Bende inanılmaz yorgun bir şekilde iyi geceler der ve giderim ..
  20. Aslı SAYILIR

Logopond - Logo ilham galerisi

Paylaşım için teşekkür ederim.Sitede gerçekten başarılı logolar var .. Emeğinize sağlık
Yukarı Alt