Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şerife ERTAŞ BKM Pelin taklidi : Aşkolsun ben senin için kalıyorum sen şimdi git taammm mı ? Hayırlı geceler olsun görüşürüz :s8:
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hakikaten gidilmez :)) gitmiyorum ne kadar banlansam da ballansam da :)
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gel Şerife'ciğim gel :) baktım tam kapatıyordum sen geldin yine gidemedim ya :) hoşgeldin :)
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:smiledance::smiledance::worshippy::worshippy::bud::bud::bye2: P.S. : İşaret dili ile anlaşmak bu olsa gerek.
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Anaa yine banlandım hem de haklı yere :/ Uykusuzluğuma verseniz, af dilesem ... :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

banlandım konuşmayacağım diyorum dayanamıyorum yaa... İyi geceler Hasan GÜNER ... İyi geceler forum ahalisi :)
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:bann: kendimi banlıyorum :D:
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:D: ay resmen takvime baktım ya bugün çarşamba değilmi yoksa salı mı yaa diye ..
  9. Aslı SAYILIR

ilk çalışmam yorumlarınız benim için çok önemli

Teşekkürler Adem bey linki düzeltip görseli eklediğiniz için :cool: , ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gelelim ilk çalışmanızı yorumlamaya ... Öncelikle her ne olursa olsun emek harcamışsınız emeğinize sağlık.Fakat kendi...
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

aman dinlemiyor ki kendine alt yapı hazırlıyormuş :) bıdı da bıdı bıdı da bıdıbıdıbıdı :) Bu arada arada duyuyor onu bağlayan şeyleri :) Adına iletiyorum onunda selamı var :D:
  11. Aslı SAYILIR

Tipografi Çalışmalarım

Bende yapacağım :) Resmen kıskandım :) Emeğinize sağlık
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) ay hoşgeldiniz :) bende tek başıma bıdı bıdı yapmaktan vazgeçtim herife bıdı bıdı yapmaya başlamıştım :)
  13. Aslı SAYILIR

Adobe Photoshop CS6 en_us Dil Paketi Lazım ve Cracklama Nasıl Yapılır ?

Forumda kurallarını iyice okumanızı tavsiye ediyorum size.. 17-) Sitede lisanslı program, crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır.
  14. Aslı SAYILIR

ilk çalışmam yorumlarınız benim için çok önemli

ben link tıkladığımda açılmıyor .. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/36120-imgurcom-ile-foruma-resim-yuklemek.html linkini inceleyebilirsin..
  15. Aslı SAYILIR

Photoshop Dekupe Çalışması - Video Eğitim

Paylaşım için teşekkürler ..
  16. Aslı SAYILIR

Kalibrasyon Hizmetleri ve Danışmanlık Firması Web Sitesi

Bende siteyi inceledim.Amacına uygun bir çalışma olmuş emeğinize sağlık :) ayrıca kendi adıma iyi de oldu bir kalibrasyon firması daha tanıdım :)
  17. Aslı SAYILIR

Logoda Renk Seçimi

Kanımca altın yaldız'a bordo da gidebilir ama fazla boğmamak kaydıyla
  18. Aslı SAYILIR

Tipografi Çalışmalarım

Emeğinize sağlık .. Hasan Bey'in düşüncelerine katılıyorum.. Başlangıç için gayet iyi çalışmalar.. Bende hiç bu tarz çalışma yapmadım, özendim artık açıkcası hemen bir tane bende çalışacağım bakalım nasıl olacak :)
Yukarı Alt