Ya kendi çaplarında bir yarışma yapıyorlar anladığım kadarı ile .Aslında en mantıklısı Tasarımcıların seçmesi ama ... Teşekkür ederim samimiyetin için ayrıca .. Eğer öyle bir şey olursa ilk önce seninle ve forum ahalisi ile paylaşacağıma emin olabilirsin :)
Katıldım canım ama ne cevherler var sanmıyorum ki ben birşey kazanayım.. Açıkcası öyle bir beklenti içinde de olmadım sadece kendimi geliştirmek adına dedim oturup çalışayım :) Tabi olsa ne güzel olur :D: Oylama olayı da yok yarışmada, dizinin oyuncuları kendi aralarında beğenecekler..
Sanırım yaptığım çizimleri t-shirt üzerine nasıl giydirdiğim konusunda ipucu istiyorsunuz ...Çünkü çizimleri illustrator ile yaptım ve bu aşikar.T-shirt üzerine giydirmek için hazır şablon kullandım.Fakat hazır şablon yoksa bile hazırlamak çok kolay..Bir t-shirt fotografı çekip dekupe yapın...
çok sinirliyim bıdı bıdı yapmam lazım :S
aldığım hosting firmasında sürekli ip engellemesi yaşıyorum yok filezilla dan ayarlama yapalım yapıyoruz olmuyor.. Yok filezilla ile yükleme yaparken aynı anda explorer da site açmayın yok outlook açık olmasın alla alla yaa imdat ki ne imdat aman aman...
Sizi eleştirmek ne haddime :worshippy::worshippy:
Emeğinize sağlık güzel çalışma :clap2:
fakat ufak bir fikir fontları değiştirmek belki daha ilgi çekici hale getirir.
Sayfa 3'te yer alan Mevlüt Güder'in makalesini merak ettim :)
:D haklısın :) ya da kendi adıma işim gücüm rahat olduğundan mı acaba :)
hosting firması beni ben onu çıldırtırken burası olmasa nasıl rahatlardım diye düşünüyorum :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.