amannn hiç dedikodu yok ya.. Gelen giden belli zaten biz bizeyiz :) Forumda sanırım sonbaharın gelmesi ile herkesler sakin, sessiz..
Bizim iş yerinde geyik çok :) iki bayanız kadın yanlış sipariş vermiş ama patrona yalan söylüyor ve odadan çıkıyor zavallı adam Aslı bu neden bana yalan...
Öncelikle forum kuralları gereği sahış isimleri ve adres-telefon bilgilerini lütfen herhangi bir aracı kullanarak lütfen siliniz.
Çalışmanıza gelince evet çok emek vermişsiniz fakat çok karışık ve bir o kadar dolu.. Biraz daha sade çalışmak gerek.. Emeğinize sağlık ..
Yıldız şeklinde olabilir :) Bende bir tane var kalp şeklinde kolye kutusu :) Ya da kolyenin ucunu nasıl düşünüyorsan ona benzeyen bir kolye kutusu :) ya da seni seviyorum tipografi şeklinde kolye kutusu ... :D:
bende düğün davetiyemi 3 ay önce bastırmıştım :) erken dağıtmakta kötü ama unutulma ihtimalin var :) dikkat :) bizimde patron sardı yine şu malzemeden stokta çok var bundan neden bu kadar üretim var :) amannn
Arkadaşlar geçenlerde şans eseri gezerken mini bir sergiye rast geldim :) O kadar güzel bebek arabaları vardı ki hazır makinem yanımdayken sizlerle paylaşmak istedim.
Sadece bebek arabaları mı ? O zaman yapılmış kutu tasarımları, reklam örnekleri :)
Umarım fotoğraflara bakarken keyifli...
aman salla sabah sabah bu kadar oluyorum ben :)
Ya çok güzel bir mini sergi vardı bebek arabaları ile ilgili geçen ay ..Fotoğraflarını sizinle paylaşmak istiyorum bir saattir forumda yer arıyorum nerede olsa acaba diye :)
Gerçekten sabahları çekilmez oluyorum sanırım.. :D: :D:
Zeynep'im öyle olma yaa ...
Bende şu an burada olmak isterdim ...Ve Sonra çocukluğumdaki gibi üstüm başım sapsarı paçalarım çamur içinde elimde bir tutam papatya ile anneme gitmek...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.