Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

zaten sırf bu yüzden İsyannn :) yine bağladım Halil Sezai'ye
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

amannn hiç dedikodu yok ya.. Gelen giden belli zaten biz bizeyiz :) Forumda sanırım sonbaharın gelmesi ile herkesler sakin, sessiz.. Bizim iş yerinde geyik çok :) iki bayanız kadın yanlış sipariş vermiş ama patrona yalan söylüyor ve odadan çıkıyor zavallı adam Aslı bu neden bana yalan...
  3. Aslı SAYILIR

hedef tarım onay bekleyen kartım

Öncelikle forum kuralları gereği sahış isimleri ve adres-telefon bilgilerini lütfen herhangi bir aracı kullanarak lütfen siliniz. Çalışmanıza gelince evet çok emek vermişsiniz fakat çok karışık ve bir o kadar dolu.. Biraz daha sade çalışmak gerek.. Emeğinize sağlık ..
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@kıpkırmızı :) Eee tabi ki yaşlıları sevmek ve saygı göstermek farz :D:
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hoş geldin kıpkırmızı :) Hepimiz kardeşiz :D:
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hehe :D: ilahi güldürdün beni :) Yakın akrabalardan gelir sen içini ferah tut :) sen evlen bende bir çeyrek yollarım kargo ile sana :D:
  7. Aslı SAYILIR

Kolye Kutusu

Yıldız şeklinde olabilir :) Bende bir tane var kalp şeklinde kolye kutusu :) Ya da kolyenin ucunu nasıl düşünüyorsan ona benzeyen bir kolye kutusu :) ya da seni seviyorum tipografi şeklinde kolye kutusu ... :D:
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

bende düğün davetiyemi 3 ay önce bastırmıştım :) erken dağıtmakta kötü ama unutulma ihtimalin var :) dikkat :) bizimde patron sardı yine şu malzemeden stokta çok var bundan neden bu kadar üretim var :) amannn
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

insan kendini bilmeli değil mi :D:
  10. Aslı SAYILIR

Bebek Arabaları Mini Sergi

Ben teşekkür ederim
  11. Aslı SAYILIR

12. Aslı SAYILIR

13. Aslı SAYILIR

Arkadaşlar geçenlerde şans eseri gezerken mini bir sergiye rast geldim :) O kadar güzel bebek arabaları vardı ki hazır makinem yanımdayken sizlerle paylaşmak istedim. Sadece bebek arabaları mı ? O zaman yapılmış kutu tasarımları, reklam örnekleri :) Umarım fotoğraflara bakarken keyifli...
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın çok teşekkür ederim Hasan bey
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

aman salla sabah sabah bu kadar oluyorum ben :) Ya çok güzel bir mini sergi vardı bebek arabaları ile ilgili geçen ay ..Fotoğraflarını sizinle paylaşmak istiyorum bir saattir forumda yer arıyorum nerede olsa acaba diye :) Gerçekten sabahları çekilmez oluyorum sanırım.. :D: :D:
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Amann salla sonra detay konuşuruz :) Aklıma nedense soruna cevap verirken Halil Sezai İsyan şarkısı geldi :)
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınnn :) Olmamııı :)
  18. Aslı SAYILIR

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Zeynep'im öyle olma yaa ... Bende şu an burada olmak isterdim ...Ve Sonra çocukluğumdaki gibi üstüm başım sapsarı paçalarım çamur içinde elimde bir tutam papatya ile anneme gitmek...
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İyi geceler :)
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:clap2::clap2:
Yukarı Alt