Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Adobe CS5 Kitapçıkları

Emeğine sağlık kardeşim :)
  2. Aslı SAYILIR

Kenass kartvizit çalışması

Teşekkür ederim
  3. Aslı SAYILIR

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Düşlerdir yollarımı ak gelinliğe giydiren Büyüler dünyamı yakar zehirleyen dansların Kuytulara bırakılır hep Yaslanan İstanbul aşklarım Konuşan vapurlara bindir beni Denize örtünecek gözlerim Ask ve acı giysiler denli karmaşık Şarkılarım geliyor kulaklarıma Renk renk açılmış...
  4. Aslı SAYILIR

Logo tasarlamaya yeni başladım

Zaten bir üst mesajımda yazıyor hangi programları kullanmanız gerektiği vektörel programlara örnek; Adobe Illustrator, Corel Draw ve Freehand Raster programlara örnek; en çok kullanılanı Adobe photoshop tercih size kalmış
  5. Aslı SAYILIR

Bir mektup / Dijital Aşklar

Yüreğinize ve kaleminize sağlık.. İnsan bazen duygu, düşünce ve hislerini tam olarak ifade edemez anlatamazlar.Ama bir duyguyu yaşatabilmek için "mektup" en güzel hazine kanımca.Bu sadece aşk değil.. Dostluklar bile bir parça yazı ile ölümsüzleşebiliyor.. Düşüncelerinize katılıyorum ...
  6. Aslı SAYILIR

Reçel Görselleri...

Paylaşımına sağlık olsun :)
  7. Aslı SAYILIR

Aşka Veda - Can Dündar

Kesinlikle, ben okudum.. Kitap eski yazılarından derlenmiş olsa da okutuyor kendini ;)
  8. Aslı SAYILIR

Muhtelif Psd Dosyaları (Arşivlik)

Çok teşekkür ederim Yaşar bey ilginiz için ..
  9. Aslı SAYILIR

illustrator göz ve dudak deneme

Profesyonel (!) Kişiden kişiye değişir zorluğu .. Ayrıca biraz çizim yeteneğin olması lazım
  10. Aslı SAYILIR

Od - İskender PALA

Biliyorum, "Biz bu ilden gider olduk, kalanlara selam olsun," demişti… Yine Biliyorum, "Bizim için hayır dua kılanlara selam olsun." Demişti… Ve Sevgili'ye gittiği o geceden sonra adının dilden dile, Aşkının gönülden gönüle dolaştığını da biliyorum… Şimdilerde ona kimisi Âşık Yunus, Miskin...
  11. Aslı SAYILIR

Aşka Veda - Can Dündar

"Nostaljik bir mazi güzellemesi yapmak istemem," diyor Can Dündar, zindana dönüşen, koyu bir karanlık olan 70'lerdeki ilişkileri anlattığı yazısında: "Ama aşkın ha babam ertelendiği o kanlı karanlıkta bile, en dayanışmacı ve masum yanları saklıydı insanoğlunun..." "Şimdi bakıyorum da, umursamaz...
  12. Aslı SAYILIR

Melekler ve Şeytanlar - Dan Brown

Çok eski gizli bir kardeşlik örgütü. Dünyayı yok edecek ölümcül yeni bir silah, akıl almaz bir hedef. Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını...
  13. Aslı SAYILIR

İçinde Aşk Saklı - Judith McNaught

Whitney Stone, Claymore Dükü Clayton Westmoreland'ın çekici bakışlarının derinliğinde büyüyerek küstah bir cadıdan, dudak uçuklatacak güzellikte bir kadına dönüşüverir.Paris sosyetesine girerek elde ettiği taze zaferlerin ardından çocukluk aşkı Paul'un kalbini tekrar kazanmak için İngiltere'ye...
  14. Aslı SAYILIR

Kurt Seyt ve Murka- Nermin Bezmen

Seneler süren araştırmaların ışığında, nakış gibi işlenen detaylar, tarihin sessiz kalmış gerçekleri, titizlikle aktarılan karakterler tahlilleri ve gerçekçiliğin vuruculluğu ile Kur Seyt & Murka, yine düşlerinizde canlandıracağınız, yine satırlarında kendinizi bulacağınız bir yaşam ve ölüm...
  15. Aslı SAYILIR

CIA Belgeleriyle Zihin Kontrol Operasyonları-Ömer ÖZKAYA

Frekansla herhangi bir kimsenin beynine bir durum-mesaj gönderme teknolojik olarak mümkündür. Bu konu üzerine gerek CIA ve gerekse KGB uzun zamandan beri çalışıyor. SSCB'de Komünist Partisi'ne muhalif bazı kişiler, KGB'nin dalga harekatı yayınları sonucu ya intihar etmiş ya da delirmişlerdir...
  16. Aslı SAYILIR

Logo tasarlamaya yeni başladım

Photoshop raster ,illustrator - corel draw- freehand vektör tabanlıdır.Logo tasarımı demişsiniz logo tasarımlarını vektörel bir programda yapmanız gerekmektedir.Photoshopta da yapılır mı? Evet neden olmasın ama olayın baskı boyutuna geldiğinizde sıkıntı yaşarsınız.Pixel tabanlı programlarda...
  17. Aslı SAYILIR

AngelineJolie çalışmam :) [Acemiyim]

Yanağına verdiğin çatlama efekti olmamış. Göz makyajı diğerlerine göre biraz daha başarılı ama çalakalem yapılmış gibi.. Dudakları da öyle özensiz renklendirmişsiniz.Renklendirme yapacağınız alanın etrafını pen tool ile çizip CTRL+ENTER ile seçim haline getirip ardından yeni bir layerde brush...
  18. Aslı SAYILIR

illustrator göz ve dudak deneme

Programın full linki yok .. Kendi sitesinden trial yükleyebilirsin.Öğrenci sürümünü uygun bir fiyatla satın alabilirsin.
  19. Aslı SAYILIR

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Durdurunn dünyayı, inecek var !
Yukarı Alt