Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

mouse pad tasarımı

Emeğinize sağlık güzel çalışmalar
  2. Aslı SAYILIR

Deneme logo

Aslında 3d görüntüsü vermek değildi amacım arkasına gri bir gölge ile vurgulama yapmak istemiştim.. Ama sanırım başarılı olmadı :) denemeler yapıcam üzerinde tekrar
  3. Aslı SAYILIR

Deneme logo

Gaza geldim çalışmam lazım :)
  4. Aslı SAYILIR

Deneme logo

Hımm farklı bir bakış açısı iskambil A'sı ..Hiç o açıdan bakmamıştım..Denemeliyim .. Aslında bir firma değil aklıma boş zamandan gelen bir fikir ... Ama kendim için kullanmaya karar verdim ..:) ;)
  5. Aslı SAYILIR

National Geographic Dergi Kapağı Tasarımı

Emeğinize sağlık. Başarılı bir çalışma Kıyamet Alametleri fontu da ayrıca yakışmış tasarıma ..
  6. Aslı SAYILIR

Deneme logo

Renkleri web sitesine uydurmaya çalıştığım için bu kadar soluk çalışmak durumunda kaldım.
  7. Aslı SAYILIR

Deneme logo

Teşekkürler .. Dediklerinizi dikkate alacağım ;)
  8. Aslı SAYILIR

iPhone 4S - Cinema 4D - Final Render

Emeğinize sağlık .. Süper olmuş:clap2::clap2:
  9. Aslı SAYILIR

Deneme logo

Arkadaşlar merhaba ; Kenas nickini kullanıyorum canım sıkıldı dedim bir "As Grafik Tasarım" firması olsa :allalla: ona nasıl logo yaparım bir logo yaptım bunu kendim için kullanmaya karar verdim sizce nasıl fikirleriniz rica olunur . ;) Daha geliştirilebilir fakat sanırım beynim durdu biraz..
  10. Aslı SAYILIR

Logo Çalışmalarım ( grafi-ray)

Emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel
  11. Aslı SAYILIR

Diva Cafe Menü Çalışması

Yok yok günahını vermem :p Hem sizin paylaşımınız gayette olmuş benim niyetim bozuk:) :)
  12. Aslı SAYILIR

Diva Cafe Menü Çalışması

Emeğinize sağlık ..Renk uyumu gerçekten çok güzel ayrıca amacına uygun.İştah acıcı :)
  13. Aslı SAYILIR

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Bayağı geç kalmışım cevaplamaya aslen Ayvalık .. şeklen İstanbul Avcılar :)
  14. Aslı SAYILIR

Grunge Water Color | Poster

Emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş.
  15. Aslı SAYILIR

Merhaba;

Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar ..
  16. Aslı SAYILIR

Can Sıkıntısından Bir Çalışma

Merhaba ; Öncelikle emeğine sağlık ama İngilizce karakterlerde büyük harf kullanıldığında noktalama koymuyoruz biliyorsun .. Tasarım fikir olarak güzel ama geliştirilmeli bence.. Bende yeniyim ama sana bir deneme yaptım ilham vermesi açısından Fakat ricam arkadaşlar çözünürlüğe ve çalışmanın...
  17. Aslı SAYILIR

as-av lojistik logo

Emeğinize sağlık yine gözü okşayan bir tasarım olmuş . Bende Şerife hanım gibi yıldız kısmında takıldım..
  18. Aslı SAYILIR

zaman gazetesinin haber başlıklarında kullanılan font

Paylaşım için teşekkürler ..
Yukarı Alt