Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

illustrator göz ve dudak deneme

:) kafayı koymak ...ımm değişik bir yaklaşım.. Adobe illustrator kullandım çizerken ama özet geçilecek gibi değil..
  2. Aslı SAYILIR

illustrator göz ve dudak deneme

Merhaba arkadaşlar, Bugün aylak vaktim çoktu :) Boş duranı Allah sevmez dedim ve ilk defa illustrator da göz ve dudak çizmeye çalıştım.Kendimi bu konuda çok geliştirmem lazım biliyorum en başta yüzün anatomisini öğrenmeliyim tabi ki ama ilk çalışmamı da sizlerle paylaşmak istedim...
  3. Aslı SAYILIR

Illustrator CS5 te Sevimli Ahtapot

Emeğine sağlık :) Buradakisiteden dilimize uyarlamışsınız .. Daha kolay anlaşılır olmuş ..
  4. Aslı SAYILIR

Salam Görselleri...

Paylaşım için kucak dolusu teşekkür :)
  5. Aslı SAYILIR

Cilt düzenleme

çokk teşekkürler :)
  6. Aslı SAYILIR

Cilt düzenleme

İkinci deneme :)
  7. Aslı SAYILIR

Muhtelif Psd Dosyaları (Arşivlik)

Yaşar bey ; Eski kitaplar psd dosyasını tekrar upload edebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler..
  8. Aslı SAYILIR

İkinci kartvizit çalışmam

zamanım yoktu çok, fakat söz verdim diye bir deneme çalışması yaptım sana .. Tercihini sadelikten yana kullanmanı tavsiye ediyorum
  9. Aslı SAYILIR

Vektörel Hayvanlar....

Çok şekerler... Paylaşımına sağlık diyorum başka daa birşey demiyorumm :)
  10. Aslı SAYILIR

logo tasarımlarım - 5

Emeğinize sağlık Mehmet bey, Zeynep hanım ile hem fikirim. "Laleder" in tabela çalışması da çok başarılı olmuş buradan değinmek istedim .. Başarılar dilerim.
  11. Aslı SAYILIR

Totem tabela tasarımı

Ben renk uyumunu beğenmedim açıkcası. Ayrıca kullandığın fontu sarı renk boğmuş "Vazgeçilmez !" okurken zorlukla okunuyor... Forumumuzda çalışmalarını paylaşan arkadaşların çalışmalarını incele derim ayrıca arama motorlarından da yardım al.. Fikir edin biraz...Tekrar üzerinde çalışmaya...
  12. Aslı SAYILIR

Cilt düzenleme

Teşekkürler Zeynep , bende eve gelince açtım baktım gerçekten çok beyaz olmuş :) Üzerinde çalışmam lazım :)
  13. Aslı SAYILIR

Cilt düzenleme

Yüze odaklandım ben sadece :) baktım gözler çok güzel birde renklendirelim nasıl olacak dedim :)
  14. Aslı SAYILIR

Cilt düzenleme

Şimdi arkama döndüm ve baktım :) Kızın yüzünü çok beyazlatmışım sanki :D:
  15. Aslı SAYILIR

Kestiğim Kısmı Nasıl Düzleştebilirim?

Ali tabi ki corel de kullanabilir çizmek için tercih ona kalmış :)
  16. Aslı SAYILIR

Evet o yüzden piksellerde bozulma olmuş kenarları düzeltsende görselin kendisinde ve üzerinde bulunan yazılarda da piksel piksel gözüküyor farkındaysan.Bu şekilde kullanman uygun değil kanımca...Yerine daha uygun bir görsel bulalım yada kendin çiz hem öğrenmiş olursun .Takıldığın yerlerde bizler...
  17. Aslı SAYILIR

Kesik yer için kullandığın görselin ebatı küçük sanırım büyüttün değil mi ?
  18. Aslı SAYILIR

Cilt düzenleme

Merhaba , Bugün boş vakit buldum ..Sorunlu bir cildi düzenlemek için çalıştım ilk kez.. Yorumlarınız rica...
Yukarı Alt