Merhaba arkadaşlar,
Bugün aylak vaktim çoktu :) Boş duranı Allah sevmez dedim ve ilk defa illustrator da göz ve dudak çizmeye çalıştım.Kendimi bu konuda çok geliştirmem lazım biliyorum en başta yüzün anatomisini öğrenmeliyim tabi ki ama ilk çalışmamı da sizlerle paylaşmak istedim...
Emeğinize sağlık Mehmet bey, Zeynep hanım ile hem fikirim. "Laleder" in tabela çalışması da çok başarılı olmuş buradan değinmek istedim ..
Başarılar dilerim.
Ben renk uyumunu beğenmedim açıkcası.
Ayrıca kullandığın fontu sarı renk boğmuş "Vazgeçilmez !" okurken zorlukla okunuyor...
Forumumuzda çalışmalarını paylaşan arkadaşların çalışmalarını incele derim ayrıca arama motorlarından da yardım al.. Fikir edin biraz...Tekrar üzerinde çalışmaya...
Evet o yüzden piksellerde bozulma olmuş kenarları düzeltsende görselin kendisinde ve üzerinde bulunan yazılarda da piksel piksel gözüküyor farkındaysan.Bu şekilde kullanman uygun değil kanımca...Yerine daha uygun bir görsel bulalım yada kendin çiz hem öğrenmiş olursun .Takıldığın yerlerde bizler...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.