Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Pilates Görselleri...

Teveccünüz :):D:
  2. Aslı SAYILIR

Pilates Görselleri...

Ah mine'l plates :)
  3. Aslı SAYILIR

Pilates Görselleri...

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, aşırı kilo sorununun dünyada olduğu gibi Türkiye’de de salgına dönüştüğünü belirterek obeziteyle mücadele için kampanya başlattı. Kilo problemine karşı günde 10 bin adım atılması gerektiğini belirten Akdağ, vatandaşlara ücretsiz adım ölçer dağıtacaklarını açıkladı...
  4. Aslı SAYILIR

Pilates Görselleri...

Başım üstüne :)
  5. Aslı SAYILIR

Pilates Görselleri...

benim ihtiyacım var ama hiç yapmadım daha spor :) o nasıl birşeyy aaa :D: gel birlikte yiyelim
  6. Aslı SAYILIR

Pilates Görselleri...

hehe öyle ama hamburger görselleri paylaşmış biri bozdum yemini koca menü söyledim tam yerken geldim buraya baktım oo ne yapıyorum :) hava da yağmurlu neyse takılalım o zaman spor nasıl olacaksa :) yaktınız benii :D
  7. Aslı SAYILIR

Pilates Görselleri...

:) Zeynep tam yemek yiyordum kızları görünce birden yememem gerektiğini hatırladım bugün forum bana düşman :)))
  8. Aslı SAYILIR

Full Photoshop Actionları

Paylaşım için teşekkürler ..
  9. Aslı SAYILIR

İştah Açıcı Hamburger Resimleri Baskılık

Bende teşekkür ederim... Gerçekten çok güzel o kadar ki bugün hamburger yemeğe karar verdim sayenizde :)
  10. Aslı SAYILIR

Pegasus Sırrı - Gregg LOOMIS

İnanılmaz derecede sürekleyici, Tarih, komplo teorileri, gizem, entrika ve nefes kesen macera Elinizden Bırakamayacaksınız... Pegasus Sırrı Dan Vinci Şifresi kitabından daha gizemli, daha heyecanlı ve daha fazla merak uyandırıcı... Robert J. Randisi Dan Brown'ın Da Vinci...
  11. Aslı SAYILIR

Photoshop'a yeni başlayanlar için video anlatımlı dersler...

Resmi web sitelerinden tedarik edebilirsin
  12. Aslı SAYILIR

ilk çalışmam

Aliarcom, Türkçemizi darmadağın etmişsin yazarken..Lütfen dikkat abicim .. Unutma ki bizim herşeyden önce Türkçemizi çok iyi kullanmamız gerekmekte...
  13. Aslı SAYILIR

PhotoShop Saç Stilleri Paketi

Paylaşım için teşekkürlerr :) Emeğine sağlık
  14. Aslı SAYILIR

Santimetreyi, Pixele Çevirme?

Programı açtıktan sonra yeni bir çalışma belgesi açarken şekilde görüldüğü gibi seçim yaparsınız. Ya da bir dosya üzerinde çalışırken Photoshop'un temel ayarlarını değiştirebilirsiniz. Fakat ikinci yolu seçtiğinizde her yeni çalışma sayfası oluşturduğunuzda birim px olarak...
  15. Aslı SAYILIR

Hangisi ?

Bu iki çalışma arasında seçim yapmamızı istiyorsanız eğer ben fikrimi 1. çalışmanızdan yana belirtirim fakat bence bu çalışmanında üzerinde daha çalışılması gerekiyor.
  16. Aslı SAYILIR

ilk çalışmam

Öncelikle emeğinize sağlık.. Çok karışık olmuş , İlk baktığımda zor okudum inanın.. Yazıların kenar çizgilerini bu şekilde kullanmayın derim ben..
  17. Aslı SAYILIR

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Şu an "Paramparça"... Sanırım havadan ..
  18. Aslı SAYILIR

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

kararsız... :S
  19. Aslı SAYILIR

İllüstrasyon

Merhabalar ; İzmirde olduğunuzu okuyunca dün gördüğüm bir bilgiyi paylaşmak istedim.. Adobe illustrator'u iyi seviyede kullanabilen bir tasarımcıya ihtiyacım var. ilgilenenler ozgemardi@vectorelstudio.com adresine portfolyo ve cvlerini gönderebilirler.
Yukarı Alt