Arama sonuçları

1. VaraKA

Acil Yardım: Psd tasarmında bir sorun

Tasarımında bi sıkıntı var o zaman arkadaşım. Bi yerde hata yaptın herhalde, bi gözden geçir istersen..
  2. VaraKA

Hangi Vektör Programı?

Corel programını tabelacılar kullanıyor zaten, bi tasarımcının Corel'e çok iyi porogram bütün işimi görüyor demesini anlayamıyorum, bunu Adobe programlarını kullanmayı bilmediklerine yoruyorum. Illustrator, InDesign üzerine program tanımıyorum..
  3. VaraKA

Bölmüş olduğun alanların önizleme kısmına tıklatarak CTRL+A kombinasyonu ile parçaların tümünü seçmelisin. Bu şekilde .png olarak kaydetmen lazım. Bu şekilde;
  4. VaraKA

İmajı kaydederken, .png olarak kaydetmelisin. .jpg yaptığında transparan kısımlar beyaz olur..
  5. VaraKA

Zeytane Zeytin Tenekesi Tasarımı

Söylediklerinize katılıyorum sayın yazarcizer, ve zahmet edip detaylı yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Siyah zeytin konusunda kararsızdım açıkçası, acaba çalışma çok boğulur mu? diye. Daha sonra araştırdığımda doğal zeytinin teneke ilk açıldığında hafif kahverengi olduğunu öğrendim ve bu...
  6. VaraKA

Zeytane Zeytin Tenekesi Tasarımı

Yol gösterici yorum, öneri ve eleştirilerinizi rica ediyorum..
  7. VaraKA

Metal Tenekeler İçin Baskı Bilgileri? (Yardım!)

Herkese selamlar. Freelance olarak bi müşterim benden Zeytin ve Zeytin Yağı tenekeleri için tasarım yapmamı istedi. 17 kg. 10 kg. 5 kg. vs.. Bu tenekelerin bıçak izlerini, yapacağım tasarımın tram değerlerini, hangi pentone kataloğunu kullanmam gerektiğini ve ne kadar kıvrım payı (bıçak payı)...
  8. VaraKA

Desteğinizi bekliyorum (Yarışma)

Biraz kaba olmuş sanki ama yinede beğendim. Oyumu sizden yana kullandım. Başarılar..
  9. VaraKA

Evrim Teorimiz :)

Çok yerinde bir tesbit. Şu an ben Grafik Tasarımcı aşamasındayım. Allah sonumu hayır etsin.. (:
  10. VaraKA

T-shirt tasarımım

Çalışmalarınız gözükmüyor!
  11. VaraKA

Grafikerler.Org Tshirt TasarıM [-] - 1 SARI KARTAL

Ben göremiyorum çalışmayı..
  12. VaraKA

kerem krisinli kız t-shirt

Bu çalışmanızı da göremiyorum..
  13. VaraKA

kerem kirsinli t-shirt deneme

İmajınızı RGB modunda kaydedip tekrar yükler misiniz. Bende göremiyorum çalışmanızı..
Yukarı Alt