Corel programını tabelacılar kullanıyor zaten, bi tasarımcının Corel'e çok iyi porogram bütün işimi görüyor demesini anlayamıyorum, bunu Adobe programlarını kullanmayı bilmediklerine yoruyorum. Illustrator, InDesign üzerine program tanımıyorum..
Bölmüş olduğun alanların önizleme kısmına tıklatarak CTRL+A kombinasyonu ile parçaların tümünü seçmelisin. Bu şekilde .png olarak kaydetmen lazım.
Bu şekilde;
Söylediklerinize katılıyorum sayın yazarcizer, ve zahmet edip detaylı yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Siyah zeytin konusunda kararsızdım açıkçası, acaba çalışma çok boğulur mu? diye. Daha sonra araştırdığımda doğal zeytinin teneke ilk açıldığında hafif kahverengi olduğunu öğrendim ve bu...
Herkese selamlar. Freelance olarak bi müşterim benden Zeytin ve Zeytin Yağı tenekeleri için tasarım yapmamı istedi. 17 kg. 10 kg. 5 kg. vs.. Bu tenekelerin bıçak izlerini, yapacağım tasarımın tram değerlerini, hangi pentone kataloğunu kullanmam gerektiğini ve ne kadar kıvrım payı (bıçak payı)...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.