Arama sonuçları

1. VaraKA

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/1

xBoromiRx'e katılıyorum. Logoda eksik olan bişey var. Lacivert renkte kullanıldığında iyice gözden kayboluyor.. Ellerine sağlık, başarılar..
  2. VaraKA

ai dosyalarını diğer grafik programlarına atmak

Çalışma alanındaki tüm nesneleri seçip Object menüsünden Flatten Transparency yapmalısınız.. Flatten Transparency; Bir belgenin bir bilgisayardan diğerine taşınması sırasında belge içeriğinin her iki kullanıcı tarafından aynı şekilde görülebilmesi ve basılabilmesi için bu komutun o ya da bu...
  3. VaraKA

HTML mail (e-bülten) hazırlamak ve göndermek?

e-Mail olarak göndermek istediğim imajı FTP ye atıyorum, imajın adını o günün tarihi olarak ayarlıyorum. Şöyle yani 20100501 ve gönderiyorum. Program ücretli olduğundan paylaşma gibi bir lüksüm yok ne yazık ki. Ufak bir ücret karşılığında satın alabilirsiniz. (150 - 200 TL. civarı)
  4. VaraKA

HTML mail (e-bülten) hazırlamak ve göndermek?

Bunun için yazılan ücretli programlar var. Ben bir tane özel yazılım kullanıyorum. Eğer sürekli mail göndermekse niyetin bu programlardan sende bir tane edinmelisin..
  5. VaraKA

vigo tour broşür

Renk seçimi çok güzel Hasan bey, dik olarak yarı saydam yazdığınız "VigoTOUR" yazısı da hoşuma gitti şık duruyor. Yat görselinin olduğu kısıma biraz daha mı yer açılsaydı diye düşündüm ama sanırım çok fazla dikkat çekerdi o şekilde. Bu şekliyle amacına uygun olmuş kanımca, ellerinize sağlık..
  6. VaraKA

format sırasında hard diski görmüyor???

Bir açılış disketi oluşturup HDD'nin SATA driverini kurmalısınız. Daha sonra Bios güncellemeside yapın. Biraz uğraştıracak sizi..
  7. VaraKA

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydınlar.. (:
  8. VaraKA

Web Arayüz Çalışması

@aspirin_00 Fiyatı derken?
  9. VaraKA

CMYK ile ilgili soru

Corel'i bende bilmiyorum (sevmiyorum) ama sanırım dökümanı default olarak CMYK ve 300 dpi olarak açıyor..
  10. VaraKA

Web Arayüz Çalışması

Şu an yayında olan bir site için yeni arayüz çalışması. Yorum ve önerilerinize açıyorum, yeni fikirlerle geliştirilebilir. (Beyaz kısım aşağıya doğru devam etmekte, alt kısımdaki kırmızı şerit ürünlerin arasını bölmek için kullanılacaktır.)
  11. VaraKA

Türk malı !

Ben buna arz talep meselesi diyorum. Demek ki tv izleniyor ki yapımcılarda yapıyor. Toplum olarak tepki gösterme özürlüsüyüz ne yazık ki. Türkiyenin 20 yıllık bir tv geçmişi var ve bu başarılı şahsiyetler 20 yılda Türkiyenin toplumunu düzenini ahlaki yapısını tamamen değiştirdi!.. Türk insanı...
  12. VaraKA

Algılamak ve tasarlamak üzerine

Ben o stadta nane şekeri değil, o nefessizliğimde, ağız kuruluğumda eğer kış mevsimi ise (ki sporların büyük bir çoğunluğu kış mevsiminde yapılır) koyu sıcak bir kahve arardım, yaz mevsiminde ise bol asitli keskin herhangi bir içecek (enerji içeceği ilk tercihim olacaktır) tercih ederdim...
  13. VaraKA

Algılamak ve tasarlamak üzerine

Emine hanım çok teşekkür ederim yazınız için fakat, ben yazınızdan bişey anlayamadım. Finali olmayan film gibi. Okudum ve askıda kaldım bana hiç bir şey vermedi. "Yaş, yorgunluk, cinsiyet gibi karakteristik özelikler, tasarım yapılırken dikkat-i nazara alınmalıdır." demişsiniz, yorgunluktan...
  14. VaraKA

Derici grup Cephe Çalışması

Eleştirilecek bir yanı yok, çok klas duruyor. Ellerinize sağlık, çok beğendim..
  15. VaraKA

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydınlar Şener bey. Foruma girmem biraz vakit alıyor sabahlara yetişemiyorum.. (:
  16. VaraKA

Ferdi TÜFENK // Özkan ATİK 1

Başarılar..
  17. VaraKA

Burhan / Özkan Atik 1

Önce bir Otobüs firmasını daha sonrada bir tekstil firmasını anımsattı. Bence acele etmeden düşünerek kaliteli bir iş çıkartmaya çalışın. Özensiz bir çalışma olduğu belli..
  18. VaraKA

Acil Yardım: Psd tasarmında bir sorun

Senin o kısımları "no image" yapman bişeyi değiştirmez. Şöyle yapabilirsin, öncelikle text alanlarının olduğu şekilde sayfayı bütün olarak .jpg kaydet. Daha sonra parçalara ayırıp arkadaşına göndereceğin sırada text alanlarını kaldırıp parçalara böl. Böylelikle arkadaşın ilk kaydettiğin .jpg...
  19. VaraKA

Zaten yazıları senin yazmamam gerekiyor. Sen yazı alanlarını boş bırakıp belirleyeceksin yazıları programlayacak kişi yazacak. Tasarımının şu hali yazılımcıyı çok zorlar, ağar açılan bir site olacaktır, çok fazla incik cincik parçaya bölmüşsün, normalden fazla grafik var. Bu site çok zor...
  20. VaraKA

Buyur arkadaşım.. http://rapidshare.com/files/380765908/WebSite.rar.html Kolay gelsin..
Yukarı Alt