Arama sonuçları

1. VaraKA

Sucuk firması logo çalışmalarım

Aslında bu çalışmalar bir sucuk firması için fazla sıradan olmuş. Biraz daha hayal gücünüzü zorlasaydınız eminim derece alırdınız. Uygulamalarınız gayet başarılı çünkü. Başarılar..
  2. VaraKA

İş Yerinizde Grafik Tasarım İşleriniz Yapılır.

Siteniz çok güzel Sedat bey. Kendini anlatmanın güzel bir yolu gerçekten, keyif alarak okudum. Başarılar diliyorum..
  3. VaraKA

Fatih coşkun / Özkan atik 1

Ellerinize sağlık Fatih bey. Font dışında çalışmanızı beğendim. Başarılar diliyorum..
  4. VaraKA

GünaydınLar HoşçakaLLar

Tünaydınlar diliyorum herkese. Birer yönetici olarak sizleri forum kurallarını okumaya davet ediyorum.. :cool: :)
  5. VaraKA

Acil Yardım: Psd tasarmında bir sorun

PSD çalışmanızı buraya eklerseniz ben bi inceliyim çalışmanızı.
  6. VaraKA

Logolardan hangisi üzerinde çalışmaya devam edeyim

Bence daha çok çalışmanız lazım. Başka çalışmalar deneyin bence..
  7. VaraKA

uyumlu renkler konusunda yetersiz misin? TIKLA

@Hasan Güner Allah kolaylık versin o zaman ne diyim!.. :)
  8. VaraKA

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydınlar herkese, bol kazançlı stressiz bir hafta diliyorum..
  9. VaraKA

uyumlu renkler konusunda yetersiz misin? TIKLA

Bilgilendirme için teşekkürler. Ayrıca bu özelliği Illustrator içinde barındırıyor, kullanmanızı tavsiye ederim..
  10. VaraKA

Grafik ve web tasarımı için sistem

Sistemden kastınız nedir?
  11. VaraKA

Ödüllü ÖZKAN ATİK Paz. Ltd. Şti. Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Ya afedersiniz ama bi konuda çelişkide kaldım. Deniyor ki; Tasarlanacak logo Özkan ATİK kelimeleriyle birlikte düşünülmelidir. logo tek başına Özkan ATİK Markasını hatırlatmalıdır. denmiş. Bizden istenen sadece "Özkan ATİK" yazısıyla bir logo mu? Tasarlanan logonun yanında amblem de...
  12. VaraKA

Ödüllü ÖZKAN ATİK Paz. Ltd. Şti. Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Evet, çok güzel oldu bu. Güzel, seviyeli bir yarışma olmasını temenni ediyorum. Herkese başarılar.. (+ olarak Gold Üyelik verilecek mi?)
  13. VaraKA

Ödüllü Grafik Tasarım Firma Yarışmaları

"Katılımcıların yaptıkları çalışmaların birbirini etkilemesini önlemek amacıyle; çalışmalar gizli tutulacak, forumda görünmeyecektir. Yarışma katılım süresi bitiminde tüm çalışmalar foruma eklenecek veya görünür hale getirilecektir. " Bu karar çok iyi olmuş. Umarım herkes istediği hedefe...
  14. VaraKA

Zeytane Zeytin Tenekesi Tasarımı

Raflarda çok güzel duracağını düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yorumun için.
  15. VaraKA

@Hasan Güner Bu güzel haber, bende farklı ve güzel olmasını istemiştim. Olmuş demek ki!.. :cool:
  16. VaraKA

prestige logo | hasan güner

Eskisinden daha okunaklı olmuş (: Yalnız "i" harfinin noktasına da bişeyler yapsanız. Harflerin tamamı esnek iken o biraz sert duruyor orada. Birde logo için degradeli renkler deneseniz, mavi değil de tatlı güzel bir yeşil veya açık tatlı bir turuncu renk. Amblemde yeterince mavi ton var Logonun...
  17. VaraKA

Rica ederim. Kolay gelsin..
  18. VaraKA

PEA'ya katılıyorum, estetik olsun istemişsiniz ama bunu yapmak isterken yanlış harf kullanmışsınız, yani firmanın ismi yanlış yazılmış. Bu çalışma firmanın varlığından habersiz 100 kişiye okutulduğunda en az 99 kişi "prestige" değil de "prestiqe" diye okuyacaktır. Bence böyle bir yanılgı...
  19. VaraKA

Kayısı Vakfı Logo Çalışmam

Pek yaratıcı bir çalışma diyemeyiz, pek kafa yormadan katılmışsınız yarışmaya sanırım. Ama kötü bir çalışma değil bence, renkler güzel duruyor. Ellerinize sağlık..
  20. VaraKA

Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. Üzerine parlaması için yağ döküldüğü için parlak duruyor. Kestane şekeri biraz daha farklı durur sanırım. Ama bunu dikkate alıcam, sağ olun..
Yukarı Alt