Aslında bu çalışmalar bir sucuk firması için fazla sıradan olmuş. Biraz daha hayal gücünüzü zorlasaydınız eminim derece alırdınız. Uygulamalarınız gayet başarılı çünkü.
Başarılar..
Ya afedersiniz ama bi konuda çelişkide kaldım. Deniyor ki;
Tasarlanacak logo Özkan ATİK kelimeleriyle birlikte düşünülmelidir. logo tek başına Özkan ATİK Markasını hatırlatmalıdır. denmiş.
Bizden istenen sadece "Özkan ATİK" yazısıyla bir logo mu? Tasarlanan logonun yanında amblem de...
"Katılımcıların yaptıkları çalışmaların birbirini etkilemesini önlemek amacıyle; çalışmalar gizli tutulacak, forumda görünmeyecektir. Yarışma katılım süresi bitiminde tüm çalışmalar foruma eklenecek veya görünür hale getirilecektir. "
Bu karar çok iyi olmuş. Umarım herkes istediği hedefe...
Eskisinden daha okunaklı olmuş (: Yalnız "i" harfinin noktasına da bişeyler yapsanız. Harflerin tamamı esnek iken o biraz sert duruyor orada. Birde logo için degradeli renkler deneseniz, mavi değil de tatlı güzel bir yeşil veya açık tatlı bir turuncu renk. Amblemde yeterince mavi ton var Logonun...
PEA'ya katılıyorum, estetik olsun istemişsiniz ama bunu yapmak isterken yanlış harf kullanmışsınız, yani firmanın ismi yanlış yazılmış. Bu çalışma firmanın varlığından habersiz 100 kişiye okutulduğunda en az 99 kişi "prestige" değil de "prestiqe" diye okuyacaktır. Bence böyle bir yanılgı...
Pek yaratıcı bir çalışma diyemeyiz, pek kafa yormadan katılmışsınız yarışmaya sanırım. Ama kötü bir çalışma değil bence, renkler güzel duruyor. Ellerinize sağlık..
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. Üzerine parlaması için yağ döküldüğü için parlak duruyor. Kestane şekeri biraz daha farklı durur sanırım. Ama bunu dikkate alıcam, sağ olun..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.