Forumun bakımını yapan yönetim kuruluna ve paylaşmayı sevipte paylaşan her forum üyesini tebrik ediyorum... Ve en çok bu forumun kurucusu Ömer abiye teşekkür ediyorum...
Herkese ve adminiz Ömer abiye başarılar dilerim...
Daha çok paylaşmak dileğiyle... :s8:
Herhangi bir çalışma sırasında, çalışma üzerinde iken ve "brush tool" aracı seçili iken sağ tık yaparakta aynı menüye ulaşabilirsin...
Bunun dışında "brush tool" menüsünden (brush tool seçili iken) "size" yani boyut seçeneğinin yanındaki değişken kısmı seçili hale getirdikten sonra, farenizin...
Dax font Ailesi bu yazı tipine hemen hemen benziyor... Nereden indirebilirsin bilmiyorum ama...
Bu fontun adı Adobe Clean font... Adobe şirketi bu fontu hiçbir yerde satmıyor; sadece kendi işlerinde kullanıyor... Örneğin Photoshop programını açılışındaki sıçrama ekranında(splash screen) yazan Ps logosu bu font ile yapılmış... Veya Photoshop'un mini logosu...
Yani bu fontu...
Çok çok sade... Özellikle yandaki kategoriler menüsündeki bağlantılar birbirinden çok ayrık...En yukarıda 3-5 tane birbirine parelel çizgiler var; Eğer sitede böyle bir şey var ise biraz şekilsiz duruyor... Konu başlıklarının arkasındaki barlar çok efektli...
Ama yinede güzel olmuş...
@mertmtluu
Onun nedeni, çalışmanın orjinal boyutundan daha küçük olarak gösterilmesi...Siz hiç bu ebatlar da bir site gördünüz mü?.. Eğer İsmail Bey çalışmanın birebir boyutunu yükleseydi çalışmanın pixelleşmiş olmadığı rahatlıkla anlaşılırdı...
Bari biraz Windows 8 hakkında bilgi verseydin...
Windows 8′in bazı özellikleri;
Windows’un Başlat menüsü yerine gelen yeni ekran, özelleştirilebilen ve ölçeklendirilebilen uygulamaları tam ekran gösteriyor. Uygulamalar ekrana döşenebildiğinden yeni tasarımda başlangıç ekranındakinden daha...
Windows Disk Temizleme Nedir: Windows'un birçok sürümünde bulunan "Windows Disk Temizleme" programı, sisteminizdeki Windows yazılımlarına ait gereksiz dosyaları silmekte kullanabilirsiniz... Kullanımı çok basit...__________________________________________
Açmak için...
Başlat'a basın...
Tüm...
@D3VRAN
Doğru olabilir... Fakat size bir mantık kazandırması açısından aşağıdaki öğretici çalışmaları okumanızı ve incelemenizi öneririm. Biraz taktikleri öğrenirsiniz...:D
Link - Link - Link
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.