Arama sonuçları

1. vberk

İşte gurur gecemizden görüntüler...

Forumun bakımını yapan yönetim kuruluna ve paylaşmayı sevipte paylaşan her forum üyesini tebrik ediyorum... Ve en çok bu forumun kurucusu Ömer abiye teşekkür ediyorum... Herkese ve adminiz Ömer abiye başarılar dilerim... Daha çok paylaşmak dileğiyle... :s8:
  2. vberk

Brush,büyüklük ve küçüklük ayarları hakkında

Herhangi bir çalışma sırasında, çalışma üzerinde iken ve "brush tool" aracı seçili iken sağ tık yaparakta aynı menüye ulaşabilirsin... Bunun dışında "brush tool" menüsünden (brush tool seçili iken) "size" yani boyut seçeneğinin yanındaki değişken kısmı seçili hale getirdikten sonra, farenizin...
  3. vberk

Felipe Melo için Resim Çalışması

Gözler niye kırmızı ve aslan, leopar vs. gözü gibi? Daha etkili duracağını mı düşündün? Biraz değişik olmuş...
  4. vberk

Bu Hangi Yazı Tipi

Dax font Ailesi bu yazı tipine hemen hemen benziyor... Nereden indirebilirsin bilmiyorum ama... _________________________________ Not: Forumda süslü yazı yazmak yasaktır.
  5. vberk

Bu Hangi Yazı Tipi

@okanakca Bu fontun adı Adobe Clean font... Adobe şirketi bu fontu hiçbir yerde satmıyor; sadece kendi işlerinde kullanıyor... Örneğin Photoshop programını açılışındaki sıçrama ekranında(splash screen) yazan Ps logosu bu font ile yapılmış... Veya Photoshop'un mini logosu... Yani bu fontu...
  6. vberk

Buda benim ilk tasarımlarımdan birisi, önerileriniz ?

Çok çok sade... Özellikle yandaki kategoriler menüsündeki bağlantılar birbirinden çok ayrık...En yukarıda 3-5 tane birbirine parelel çizgiler var; Eğer sitede böyle bir şey var ise biraz şekilsiz duruyor... Konu başlıklarının arkasındaki barlar çok efektli... Ama yinede güzel olmuş...
  7. vberk

Yeni Arayüz Çalışmam Oto" Yedek Parça Servisi"

@mertmtluu Onun nedeni, çalışmanın orjinal boyutundan daha küçük olarak gösterilmesi...Siz hiç bu ebatlar da bir site gördünüz mü?.. Eğer İsmail Bey çalışmanın birebir boyutunu yükleseydi çalışmanın pixelleşmiş olmadığı rahatlıkla anlaşılırdı... ________________________________________ Not...
  8. vberk

Photoshopta küçük yazı yazamıyorum ( caps lock ) kapalı olsa bile

Photoshop'u açıp Windows menüsünden Character panelini aç... Açılan panelde eğer seçeneği onaylı ise, bu seçeneği etkisiz hale getirip dene. Belki olur... Kolay gelsin... __________________________________ Not: Forumda renkli yazı yazmak yasaktır!
  9. vberk

Yeni Logom Nasıl?

@mertmtluu Teşekkürler... Adobe İllustrator ile yaptım...
  10. vberk

3000 TL Ödüllü Maskot Yarışması

@ahmetkilic O kazanan sen de olabilirsin diye...
  11. vberk

Photoshop'ta Toplu Dosya Dönüştürme - Görsel Anlatım_vb

@MeGaFaSt EMR Teşekkürler... :)
  12. vberk

Türkiye'de internete ne oldu?

@Erkan_Nehir Verdiğimiz o paralarla varolan kaldırımlarımız bozup yeniden kaldırım yapıyorlar... Hiç yeni birşeyler yok; hep boz-yap... Yani böyle boş işlere gidiyor...
  13. vberk

Türkiye'de internete ne oldu?

Evet; bugün sabah internet çok yavaştı... Bende sadece bizim burda yaşanan bölgesel bir sorun sandım... Teşekkürler Günel abla...
  14. vberk

Windows 8 çıktı! İndirin

Bari biraz Windows 8 hakkında bilgi verseydin... Windows 8′in bazı özellikleri; Windows’un Başlat menüsü yerine gelen yeni ekran, özelleştirilebilen ve ölçeklendirilebilen uygulamaları tam ekran gösteriyor. Uygulamalar ekrana döşenebildiğinden yeni tasarımda başlangıç ekranındakinden daha...
  15. vberk

Yeni Arayüz Çalışmam Oto" Yedek Parça Servisi"

Ellerine sağlık; Çalışman güzel olmuş. :) Fakat Mercedes'in amblemi biraz havada kalmış sanki... Kolay gelsin...:)
  16. vberk

Windows Disk Temizleme - Win7 Serisi

Windows Disk Temizleme Nedir: Windows'un birçok sürümünde bulunan "Windows Disk Temizleme" programı, sisteminizdeki Windows yazılımlarına ait gereksiz dosyaları silmekte kullanabilirsiniz... Kullanımı çok basit...__________________________________________ Açmak için... Başlat'a basın... Tüm...
  17. vberk

Sinemagraf Nedir?

Benimde favorim bu...
  18. vberk

3000 TL Ödüllü Maskot Yarışması

Katılımcılara şimdiden başarılar dilerim...
  19. vberk

Sinemagraf Nedir?

@Erkan_Nehir Teşekkürler Erkan Abi...:) @Kerim ÖKSÜZ Teşekkürler Kerim Abi...:)
  20. vberk

Sinemagraf Nedir?

@D3VRAN Doğru olabilir... Fakat size bir mantık kazandırması açısından aşağıdaki öğretici çalışmaları okumanızı ve incelemenizi öneririm. Biraz taktikleri öğrenirsiniz...:D Link - Link - Link
Yukarı Alt