@Tuncer Özkan
Dediğinizi anladım. Uzun zamandır bunu öğrenmek istiyordum... Sanırsam böyle şeyler yapmak için çok çalışmam gerekiyor.
Teşekkür ederim herkese... :clap2:
@Tuncer Özkan
Yorumunuz için teşekkür ederim. Biraz mantığıma yattı; Fakat öyle çok simetrik olmaz diye düşünüyorum. Yani yukarıdaki gibi olmaz. Ben yukarıdaki gibi nasıl yapabilirim?
Aşağıda paylaştığım resimler tamamen İllüstratör ile yapılmıştır. Işık ve benzeri yardımcı efektler için ise Photoshop kullanılmıştır. Çalışmalar da ışık efekti var; Her yazının içinde üst köşelerde var. Bu efekti nasıl verebilirim?
Yukarıdaki resimde sağ üst köşelerde...
Bu çalışmada da...
@neoberg
Eeeee tabiki böyle çalışmaların yapılabilmesi için müşterininde duyarlı olması lazımdır... Bizim ülkemizde müşteriler pek bilgili, yaratıcı olamadığı için böyle çalışmalarda az çıkıyor. Tabiki bu hepsi için geçerli değil; Bunu daha öncede bir konuda anlatmıştım. Bakış açısına ve...
Eğer paralıysa bu fontu bulman ve indirmen biraz zor... Bulursun; fakat o bulduğun font da demo olur. Yani Türkçe karekter, sayılar, noktalama işaretleri olmayabilir... Tek çaren para verip indirmektir.
Kolay gelsin...
Photoshop'ta yaptığım neon efektleri... Esasta 2 tane daha var; Fakat daha tam olarak bitmediği için onları ekleyemedim. Aksiyon dosyasıda rar'da mevcuttur. Umarım işinize yarar... :)
CS3'te böyle bir şey yapman biraz zor; Oradaki 3D efektini veremezsin. Bu çalışma "3D Max", "After Effect" veya "Cinema 4D" gibi programlar da hazırlanmış. Daha sonra çalışmaya Photoshop ile efektler verilmiş... Belki de Photoshop hiç kullanılmamış olabilir; Çünkü bu saydığım programlar da zaten...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.