Arama sonuçları

1. vberk

Stroke'a gradient atamak?

@cagla. Çok basit bu; Biraz beklersen görsel anlatım yaparım...
  2. vberk

Yardım edebilir misiniz?

@Tuncer Özkan Dediğinizi anladım. Uzun zamandır bunu öğrenmek istiyordum... Sanırsam böyle şeyler yapmak için çok çalışmam gerekiyor. Teşekkür ederim herkese... :clap2:
  3. vberk

Yardım edebilir misiniz?

Bir şey daha sormak istiyorum. 2. çalışma da her harfin köşelerinden falan kesilmiş gibi bir efekt verilmiş. O efekti nasıl verebiliriz?
  4. vberk

Yardım edebilir misiniz?

@Tuncer Özkan @Erkan_Nehir :clap2::clap2::clap2::thumbup::thumbup::thumbup: Çok teşekkür ederim. Photoshop'ta yapmayı öğrendim; İllüstratörde bunu yapabilir miyiz peki?
  5. vberk

Yardım edebilir misiniz?

@Tuncer Özkan Yorumunuz için teşekkür ederim. Biraz mantığıma yattı; Fakat öyle çok simetrik olmaz diye düşünüyorum. Yani yukarıdaki gibi olmaz. Ben yukarıdaki gibi nasıl yapabilirim?
  6. vberk

Yardım edebilir misiniz?

Aşağıda paylaştığım resimler tamamen İllüstratör ile yapılmıştır. Işık ve benzeri yardımcı efektler için ise Photoshop kullanılmıştır. Çalışmalar da ışık efekti var; Her yazının içinde üst köşelerde var. Bu efekti nasıl verebilirim? Yukarıdaki resimde sağ üst köşelerde... Bu çalışmada da...
  7. vberk

yazıyla yapılmış portre

Ellerinize sağlık; gerçekten güzel olmuş. Yalnız bir şeyi merak ettim; Kaç saate yaptınız bu çalışmayı?
  8. vberk

Anlamlı Logo Çalışmaları_vb

@neoberg Eeeee tabiki böyle çalışmaların yapılabilmesi için müşterininde duyarlı olması lazımdır... Bizim ülkemizde müşteriler pek bilgili, yaratıcı olamadığı için böyle çalışmalarda az çıkıyor. Tabiki bu hepsi için geçerli değil; Bunu daha öncede bir konuda anlatmıştım. Bakış açısına ve...
  9. vberk

DTC Van Dijk M34 arıyorum

@yücel mete Farklı bir font kullansanız olmaz mı? Buna benzer birçok font var...
  10. vberk

DTC Van Dijk M34 arıyorum

Eğer paralıysa bu fontu bulman ve indirmen biraz zor... Bulursun; fakat o bulduğun font da demo olur. Yani Türkçe karekter, sayılar, noktalama işaretleri olmayabilir... Tek çaren para verip indirmektir. Kolay gelsin...
  11. vberk

Okul Dergisi için Sayfa Ve Kapak Tasarımlarım_vb

@yamo Teşekkür ederim... :)
  12. vberk

başka bir altarnatif varmı acaba?

Bunu yapmak için 2-3 tane yöntem var; aklıma ilk geleni anlatayım dedim. Teşekkürler Hasan abi... :)
  13. vberk

Neon Efekti Aksiyonu_vb

Photoshop'ta yaptığım neon efektleri... Esasta 2 tane daha var; Fakat daha tam olarak bitmediği için onları ekleyemedim. Aksiyon dosyasıda rar'da mevcuttur. Umarım işinize yarar... :) ________________________________________________________ İndirmek için tıklayınız.
  14. vberk

konut sitesi arayüzü taslağı

Mükemmel olmuş. Şuan site açık değil galiba...
  15. vberk

başka bir altarnatif varmı acaba?

Bu efekti vereceğin resmi ilk önce Photoshop'ta aç. Daha sonra resmi rasterize etmelisin.(Layer'ın üstüne çift tıklayarak yapabilirsin.) Daha sonra layer'a 2 kez tıklayarak blending options menüsünü açmalısın.Açılan bu menüden gradient overlay seçeneğine gel... Bu menüden gradient yazan yerin...
  16. vberk

El İlanı Ön Çalışmam

Ramazanı geçtik ama... :D Ellerine sağlık; Çalışmanız güzel olmuş. Biraz eksiklikler var gine de...
  17. vberk

Arkadaşlar Böyle Bir Yazı Stili Ve Görünümü Yapabilirmiyim

CS3'te böyle bir şey yapman biraz zor; Oradaki 3D efektini veremezsin. Bu çalışma "3D Max", "After Effect" veya "Cinema 4D" gibi programlar da hazırlanmış. Daha sonra çalışmaya Photoshop ile efektler verilmiş... Belki de Photoshop hiç kullanılmamış olabilir; Çünkü bu saydığım programlar da zaten...
  18. vberk

Hayırlı Bayramlar

Herkese iyi bayramlar. :)
  19. vberk

Photoshop'ta Toplu Dosya Dönüştürme - Görsel Anlatım_vb

@EmreDnmz Teşekkürler Emre bey...
  20. vberk

Okul Dergisi için Sayfa Ve Kapak Tasarımlarım_vb

Yorumlarınız için teşekkür ederim... :)
Yukarı Alt