@D3VRAN
Merak etmek güzeldir...:)
Bir yerlerden kesip kullandıklarını sanmıyorum. Çünkü altı üstü çekecekleri en fazla 15-20 fotoğraf... Bunu bende bilmiyorum; Fakat her filmde, çalışmayı yapanın istediği görüntüyü veremiyebilir... Bu yüzden oturup uğraşıyorlardır büyük ihtimal...
Sinemagraf, adındanda anlaşıldığı gibi sinema ve grafiğin birleşmesiyle oluşmuş olan bir sanattır... İngilizce de "Cinema" ve "Graphic" sözcüklerinden oluşan bu sanat çalışmalarının yapımı biraz zordur. Durağan bir açıdan çekilen birden çok fotoğrafin birleştirilmesiyle oluşturulur.
Sinemagraf...
@neoberg
Bende sizin gibi sadeliği çok seviyorum; fakat işinde uzman arkadaşlarımızın söylediği gibi bir takım eksiklikleri var... O yüzden yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorum...
Tavsiyeniz için teşekkür ederim... :)
@Erkan_Nehir
S ve G harflerinden güzel tipografiler olabilir... Benimde aklımdan ilk bu geçmişti... Veya Sedat Gül'ün ü harfinin noktalarında bir ilüzyon olabilir belki...
Kendime yeni bir logo yaptım. Sadelikten yana olduğum için pek fazla karışık şeyleri sevmiyorum; O yüzden logom biraz sade... Yorumlarınız benim için önemli...:o
12.09.2011 Tarihinde yaptığım çalışma...
@Tuncer Özkan
Tuncer bey; tabiki doğru söylüyorsunuz. Fakat oradaki sorun benden kaynaklı olan bir sorun; sebebiyse Direct Selection Tool(A) ile tam bir seçim yapmamamdan kaynaklanıyor. Zaten bunu önemli bir husus olduğunuda konu anlatımında vurguladım... Bu dediklerimi düzgün bir şekilde...
Sedat beyin logosunu bulduktan sonrada banada yardım eder misiniz?... :D Bende çok uğraşıyorum; ama bulduğum şeyler çok kaba kaçıyor. Örneğin; VA (Veysel ALTUN) diye düşündüm ama okunuşu bile itici...
Yapması biraz zormuş; bende yeni öğrendim...
İlk önce inner shadow/iç gölge efektini vermek istediğin yazıyı yaz. Bu anlattığım konuyu sadece yazıya değil, şekillerede uygulayabilirsin. Yazını oluşturduktan sonra iki tane yedeğini almalısın ve kopyalanan iki yazıyı ilk yazı ile aynı hizaya...
İlk önce Adobe Illustrator'de yazmak istediğin metni/yazıyı yaz. Daha sonra yazıya/metine ne kadar yoğunlukta kenar çizgisi(stroke) gerekiyorsa işlemi uygula...
Örnek 1:
Yukarıdaki benim örneğim... Anlaşılması için örnek olarak gösterdim. Buraya kadar yaptıktan sonra yazdığın yazıyı/metni...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.