Arama sonuçları

1. vberk

Sinemagraf Nedir?

@D3VRAN Merak etmek güzeldir...:) Bir yerlerden kesip kullandıklarını sanmıyorum. Çünkü altı üstü çekecekleri en fazla 15-20 fotoğraf... Bunu bende bilmiyorum; Fakat her filmde, çalışmayı yapanın istediği görüntüyü veremiyebilir... Bu yüzden oturup uğraşıyorlardır büyük ihtimal...
  2. vberk

Sinemagraf Nedir?

Sinemagraf, adındanda anlaşıldığı gibi sinema ve grafiğin birleşmesiyle oluşmuş olan bir sanattır... İngilizce de "Cinema" ve "Graphic" sözcüklerinden oluşan bu sanat çalışmalarının yapımı biraz zordur. Durağan bir açıdan çekilen birden çok fotoğrafin birleştirilmesiyle oluşturulur. Sinemagraf...
  3. vberk

Okul Dergisi için Sayfa Ve Kapak Tasarımlarım_vb

@cagla. Teşekkürler... :)
  4. vberk

ACİL Çevre ve Orman Bakanlığı Logosu

***Çevre ve Orman Bakanlığı Logosu***
  5. vberk

Yeni Logom Nasıl?

Peki bu nasıl? Yorumlarınızı esirgemeyin...:)
  6. vberk

Yeni Logom Nasıl?

@neoberg Bende sizin gibi sadeliği çok seviyorum; fakat işinde uzman arkadaşlarımızın söylediği gibi bir takım eksiklikleri var... O yüzden yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorum... Tavsiyeniz için teşekkür ederim... :)
  7. vberk

Yeni Logom Nasıl?

@GÜNEL AYVACI Teşekkürler Günel Abla; Yeni şeyler lazım yani... :)
  8. vberk

Yeni Logom Nasıl?

anladım; sanrsam biraz daha çalışmalıyım...
  9. vberk

Yeni Logom Nasıl?

kötümü olmuş?
  10. vberk

Sedat Gül Logosu Nasıl Olmalı ?

@Erkan_Nehir S ve G harflerinden güzel tipografiler olabilir... Benimde aklımdan ilk bu geçmişti... Veya Sedat Gül'ün ü harfinin noktalarında bir ilüzyon olabilir belki...
  11. vberk

Yeni Logom Nasıl?

Kendime yeni bir logo yaptım. Sadelikten yana olduğum için pek fazla karışık şeyleri sevmiyorum; O yüzden logom biraz sade... Yorumlarınız benim için önemli...:o 12.09.2011 Tarihinde yaptığım çalışma...
  12. vberk

Illustrator'de Inner shadow Efekti Nasıl Yapılır?

@Tuncer Özkan Tuncer bey; tabiki doğru söylüyorsunuz. Fakat oradaki sorun benden kaynaklı olan bir sorun; sebebiyse Direct Selection Tool(A) ile tam bir seçim yapmamamdan kaynaklanıyor. Zaten bunu önemli bir husus olduğunuda konu anlatımında vurguladım... Bu dediklerimi düzgün bir şekilde...
  13. vberk

Sedat Gül Logosu Nasıl Olmalı ?

Sedat beyin logosunu bulduktan sonrada banada yardım eder misiniz?... :D Bende çok uğraşıyorum; ama bulduğum şeyler çok kaba kaçıyor. Örneğin; VA (Veysel ALTUN) diye düşündüm ama okunuşu bile itici...
  14. vberk

İnner Shadow

@cagla. Konu anlatımı mevcuttur... Tıklayınız...
  15. vberk

Illustrator'de Inner shadow Efekti Nasıl Yapılır?

Yapması biraz zormuş; bende yeni öğrendim... İlk önce inner shadow/iç gölge efektini vermek istediğin yazıyı yaz. Bu anlattığım konuyu sadece yazıya değil, şekillerede uygulayabilirsin. Yazını oluşturduktan sonra iki tane yedeğini almalısın ve kopyalanan iki yazıyı ilk yazı ile aynı hizaya...
  16. vberk

Türk Milleti ve Wireless Anteni :)))

Sınırlı sayıda... :D
  17. vberk

Böyle bir avatar hazırlamak?

Bunu photoshop'ta rahatlıkla yababilirsin...
  18. vberk

yazıyla yapılmış portre

@mevsimsizkar79 Size katılıyorum, her baba yiğidin harcı değil...:cool:
  19. vberk

Stroke'a gradient atamak?

@cagla. Takıldığınız yerlerde sorun; elimizden geldiğince yardım ederiz... Kolay gelsin yeniden...:)
  20. vberk

Stroke'a gradient atamak?

İlk önce Adobe Illustrator'de yazmak istediğin metni/yazıyı yaz. Daha sonra yazıya/metine ne kadar yoğunlukta kenar çizgisi(stroke) gerekiyorsa işlemi uygula... Örnek 1: Yukarıdaki benim örneğim... Anlaşılması için örnek olarak gösterdim. Buraya kadar yaptıktan sonra yazdığın yazıyı/metni...
Yukarı Alt