Arama sonuçları

1. vberk

Anlamlı Logo Çalışmaları_vb

yaklaşık 60 tane logo çalışması... her logo bir anlam barındırıyor bir de. yaratıcılığın sınırlarını zorlamışlar.Keşke benim de bunlar kadar güzel bir logom olsa...:( _________________________________ Devam edecek...
  2. vberk

Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

Yaklaşık 40 tane kurumsal kimlik çalışması... Hepside çok yaratıcı çalışmalara benziyor.
  3. vberk

Ustalardan 38 Tane Tipografi Örneği_vb

İnternette kayıtlı olduğum bir siteden aldığım tipografiler. Hepsi ustaca yapılmış gibi duruyor. ______________________________________________ ______________________________________________ © Tüm hakları saklıdır. Hannes Beer,iGraph_pl,Alex Beltechi,Bricio Dias,Germen,Alexandre Rivaux,Neman...
  4. vberk

Bir Soru

:rolleyes:hmmmm. Bence bu efektlerle yapılmış çalışma değil;Vektörel bir çalışmaya daha çok yatkın...İlk öne vektörel çalışılmış daha sonra ps'ye aktarılıp bir takım efektler verilmiş.
  5. vberk

Ps4 Afiş Çalışması_vb

@Tres teşekkürler.:)
  6. vberk

PS4 Çalışmalarım_vb

@GÜNEL AYVACI teşekkürler.:)
  7. vberk

PS4 Çalışmalarım_vb

@Kerim ÖKSÜZ Teşekkürler:)
  8. vberk

Ps4 Afiş Çalışması_vb

@Kerim ÖKSÜZ Teşekkürler:)
  9. vberk

PS4 Çalışmalarım_vb

yaptığım bazı ps4 çalışmamı bu konu altında topladım... yorumlarınızı eksik etmeyin.:D beğenmenizi umuyorum. :grafikerler:
  10. vberk

Ps4 Afiş Çalışması_vb

@İsmail Narin :Dteşekkürler...
  11. vberk

Ps4 Afiş Çalışması_vb

okul için hazırladığım bir afiş çalışması.... tamamen ps4 ürünü. :cool:"Sevmek için yaşa ...ve yaşamak için seveceksin!..":cool:
  12. vberk

Adobe After Effects e alternatif program varmı?

Cinema 4d de olabilir diye düşünüyorum. internetten bir iki tane öğretici video izlersen işi kaparsın derim. kolay gelsin şimdiden :)
  13. vberk

ilk logo çalışmalarım

@Kerim ÖKSÜZ teşekkürler yorum için.... zaten şunu söyliyim oradaki geçerli bir font değil;bir fontla oynadım.:D
  14. vberk

ilk logo çalışmalarım

@muge sayar sadece adobe illustratör.
  15. vberk

enrique-anna fotomontajı

bir ilke göre gayet başarılı... beğendim bunu :)
  16. vberk

ilk logo çalışmalarım

ilk iki logo çalışmam.... ilki benim logom; ikincisi küçük bir film şirketi için yaptığım çalışma. ______________________
  17. vberk

Resmi Çerçeve içine yerleştirme

Meraba FatihYılmaz! umarım yardımcı olabilirim. benim tavsiyem bir de böyle yap: 1.ilk önce arkaplan resmini photoshopta aç. 2.arkaplandan resmi gömeceğin yerleri "Quick Selection Tool" ile seç. 3.yeni bir layer yapıp seçili bölümü herhangi bir renge tamamen boya. 4."place" yapıp gömeceğin...
  18. vberk

Film Tekerleği - VECTOR

Bir çalışma için yapmıştım; ama işime yaramadı. Umarım sizin işinize yarar. ____________ https://rapidshare.com/files/3403875271/film_tekerleği.rar
  19. vberk

photoshop deneme çalışmam

@bakış teşekkürler Bakış :) @Buse Türüdü teşekkür ederim :)
  20. vberk

Yarışma:Organ Nakli ve Bağışı

Güzel bir konu. Umarım güzel çalışmalar çıkar.
Yukarı Alt