Arama sonuçları

1. vberk

ilk logo çalışmalarım

@GrafikerHatic Daha bu işe yeni girdiğim için pek güzel gözükmüyor olabilir. Ben de isterim haftalarımı vermeyi ve kusursuzca bir logo yapmayı ama öğrenci olduğum için boş vaktim de ancak bu kadarını yapıyorum. Zamanı gelince daha iyilerine yapabileciğime inanıyorum. Yorum için teşekkürler.
  2. vberk

öldüm gülmekten :D

http://translate.google.com.tr/#tr|en|KURTLAR%20VAD%C4%B0S%C4%B0%20PUSU http://translate.google.com.tr/#en|tr|softpedia ferdi tayfur -rihanna:D: Birde bunlara bakın; kesin ikincisine bakın ama.... :D
  3. vberk

photoshop animasyonunu nasıl kaydetmeliyim

@mstfa Yapamadıysan veya hatalı kaydediyorsa (istediğin gibi yapmıyorsa yani) nasıl bişey yapılcaksa, yardım edebilirim.keşke yaptığın çalışmanın bir psd yedeğini alsaydın. galiba almamışsın. kolay gelsin.
  4. vberk

dünya firmaları ve değerleri..

@Kerim ÖKSÜZ hehe, aynen bende senin gibi bekliyordum. Apple,Nokia,Sony ve Facebook için ilk ondadır diyordum.
  5. vberk

photoshop animasyonunu nasıl kaydetmeliyim

"File/save for web devices..." dediğinde, açılan pencereden gifi seçerek kaydedebilirsin.Gif seçeneğini seçince bazı ayarlar menüsü gfalan çıkcak. Renk ayarı,matlık ayarı,çözünürlük, renk derinliği vb. gibi ayarları iyi bir şekilde yaparak kaliteli bir kayıt yapabilirsin. Video kaydetmek için...
  6. vberk

dünya firmaları ve değerleri..

"Millward Brown Optimor" tarafından yapılan büyük çaplı bir araştırmadır.Kısa bir süre önce EN DEĞERLİ MARKA unvanı GOOGLE amcamıza aitti.Ama arık APPLE birinci. Ne yazıkki bir tane bile türk firması yok! KOÇ,SABANCI yada başka bişey keşke olsaydı... Facebok'u da unutmamak lazım. Markanın...
  7. vberk

türklere özgü davranışlar :D

@muge sayar çok güldüm buna. Ev telefonunu arayıp "evde misin?" demek...Orada olmasada favorimdir. :)
  8. vberk

Adrenalin...

artist! bi de önü kaldırıyo. Ben orada tek ayağımı bile kaldıramam! :D
  9. vberk

Ücretsiz TÜRKÇE CİZİM PROGRAMI -Mini AUTOCAD

tam bana göre bu... proteusta kullanıyorum;multisim de! fakat okuldaki bilgisayarlar çok yavaş çalışıyor o pro.larda...Artık bunu kullanırım heral de... paylaşım için teşekkürler. :)
  10. vberk

verilmeyeni veriyom

link kırık!!! yeniliklere açık olmalısın :D arada bi yenile :D
  11. vberk

ilk 3d denemem

@Hakan Dağdeviren Haklısın Hakan abi;ikiside hatalı :( biraz daha dikkatli olucam.:)
  12. vberk

ilk 3d denemem

şu ana kadar yaptığım ilk 3d denemem... Cinema 4D ile yaptım....esasta bu bir video idi fakat renderı kaydedemedim.Çok uzun süreceğe benziyordu. yorumlarınızı bekliyorum...:)
  13. vberk

Ps4 Afiş Çalışması_vb

@Hakan Dağdeviren Mükemmel bir söz Hakan abi...Buna dikkat edicem.Teşekkürler :)
  14. vberk

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

bence 1 aralarındaki en güzeli... sade....
  15. vberk

Bi bakabilirmisiniz yardım lazım ?

Vaktim olmadığı için sadece yazılı anlatacağım;Görsel yok yani.... Böyle bir soru daha öncede sorulmuştu.(Biraz değişik olsada işlemler hemen hemen aynı:link) Kısaca anlatmak gerekirse; Kaç tane resmi birleştirceksen hepisini aynı çalışımada açıcaksın(ya bir resmi açıp diğerlerini place...
  16. vberk

acer logosunda revizyon

yenisi daha estetik. acer'ın eski logosundaki e'nin değişik bir fontla yazılma sebebi nedir? mrek ettim şimdi :D
  17. vberk

ilk logo çalışmalarım

@Hasan Güner Teşekkürler Hasan abi.... İkinci logo konusunda haklısın.Biraz eksiklikler ve hatalar olduğu konusunda bende hem fikirim.Logo yapmaya yeni başladığım için estetikliğin nasıl olacağını bilmiyorum.Küçük harfleri deneyeceğim...:)
  18. vberk

Masaüstünüz de Ne Var ?

benim pc esasta çok dolu... hepsi game klasörü içinde:D
  19. vberk

Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

@Kerim ÖKSÜZ Teşekkürler.En az sizin kadar ben de imrendim...Çünkü çok güzeller.:)
  20. vberk

Anlamlı Logo Çalışmaları_vb

Devamı... _______________________________________
Yukarı Alt