Arama sonuçları

1. vberk

Variables Seçeneği Ne İşe Yarar -Görsel Konu Anlatımı_vb

@GÜNEL AYVACI Hem fikirim... Yapılması biraz zor... Ama boş vaktiniz de deneyin ve öğrenin derim hocam; birgün belki işinize yarar. :)
  2. vberk

Variables Seçeneği Ne İşe Yarar -Görsel Konu Anlatımı_vb

Bu dersimde "Image/Variables" seçeneği bölümünü anlatacağım. İlk önce bunun ne işe yaradığını anlatmak Herkes için küçük bir ön bilgi olur. Variables aracı, aynı kalıba sahip birden fazla görüntünün hızlı ve seri bir şekilde oluşturulmasında kullanılıyor. Diyelim ki elinizde 500 tane fotoğraf...
  3. vberk

Yardımcı Olur Musunuz

Benim tavsiyem bir süre photoshop'u kurcala... Yandaki araçlar menüsünden birşeyler seçip birşeyler yapmaya çalış. Kendine bir hedef seç (bunu yapıcam gibi...); Daire, kare veya fırçayla çizgiler çiz; sen uğraştıkça sana sorunlar çıkacak ve sen, çözmek için photoshop'u kurcalarken bir çok şey...
  4. vberk

Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

@muge sayar teşekkkürler Müge abla. :) @ggizem bu dediğin bence sadece Türkiye için geçerli.Bunları yapanların hepsi zaten yabancı. Tek sorunumuz yeni şeylere açık olmamamız; zaten buradan kaybediyoruz... Teşekkürler...:)
  5. vberk

Yaratıcılığın Sınırları_vb

@Kerim ÖKSÜZ evet; bu da çok güzel... @graphic1984 Yanlış yazmışım. Gözümden kaçmış. :clap2:
  6. vberk

fashion illustration

Mahkeme kararları bana işlemez :D ; nedense bende gözüküyor... DA'da ki çalışmalarınızı daha çok beğendim. Yalnız bir şey merak ettim; Bazı çalışmalarınızda kullandığınız kağıt "noktalı". O kağıdın bir adı var mı? Başarılar dilerim
  7. vberk

Banyo Aksesuar Cepli Dosya Çalışması

İkisinde de ne tür aksesuarlar sattığını küçük yazmışsın. Zaten bir esnaf senden bir şey alacaksa ilk ne sattıklarına bakar; öyle sana gelir. Bu yüzden bence aksesuarlarla ilgili bölümü biraz öne çıkartmalısın. Kolay gelsin... :)
  8. vberk

@graphic1984 paylaşmak güzeldir; teşekkürler graphic1984...:)
  9. vberk

Baskı ve Kabartma efekti & PSD_vb

@yamo lazım olduğu için yaptım; güle güle kullan. :)
  10. vberk

bi şirket için hazırladığım amatör logo

biraz daha canlı renkler kullanabilirdin. İsmail Narin adlı arkadaşımıza katılıyorum. Kolay gelsin... :)
  11. vberk

Beğendiğim bir çok yaratıcı fikri veya çalışmayı buraya ekledim...Bazı çalışmalar gerçekten yaratıcıymış. Bıçak-Çatal takımı,Saat,Bardak Tutkaçları, kemerler ve EN güzelide HEDİYE PAKETİ bence.... Yorumlarınızı bekliyorum...:) _______________________________________________
  12. vberk

İlk Tipografi Çalışmam

bunu beğendim; diğerlerine göre daha güzel olmuş. :)
  13. vberk

İlk Tipografi Çalışmam

@Arsenal artık çalışa çalışa böyle olucak... şimdiden tipografili günler dilerim.:) kolay gelsin...
  14. vberk

Photoshop Cisim yok etme (video)

@GÜNEL AYVACI :( bu özellikten yararlanamıycam yani... Transformla takıliyim o zaman ben.:D
  15. vberk

@GÜNEL AYVACI düzelttim hocam.:)
  16. vberk

Photoshop Cisim yok etme (video)

CS4 te yok galiba; CS5'e yeni eklenen bir özellik mi bu?
  17. vberk

İlk Tipografi Çalışmam

Ellerine sağlık;emeğine sağlık diyorum. Çünkü buna emek harcamışsın... Fakat bu bir tipografi değil bence. Tipografi nasıl yapılır bilmiyor olsamda, neyin tipografi olduğunu ayırt edebilirim.Bir tipografi de öncelikle yazdığın yazılar veya harfler belli olmalı, okunmalı yazılar. Yani çalışmaya...
  18. vberk

Photoshopta yaptığım bir efekti sizlerle paylaşmak istedim. Paylaşmak güzeldir diyerekten...İnternette üye olduğum bir sitede adamın biri bunları parayla satıyordu; bende gıcık oldum insanların açıklarından yararlanıyor diye ve bende bir tana yaptım üstelik BE-DA-VA. Hepimiz öğrenelim diye...
  19. vberk

photoshop animasyonunu nasıl kaydetmeliyim

O zaman en iyisi sen bunu video olarak kaydet; daha sonra programlarla gife veya başka bir şeye dönüştürürsün. Belkide ps iyi yapamıyodur. Dene istersen.... :)
  20. vberk

ilk logo çalışmalarım

@zeynelakcan Denedim ama yapamadım;Hatta dediğini en başta "öyle yapıyim" diye düşünmüştüm. Fakat film şeridini pek estetik gösteremediğim için olmadı dediğin... Teşekkür ederim.
Yukarı Alt