Arama sonuçları

1. kutsi_86

el ilanı ve kartvizit çalışmam :)

tek kelime ( süpersin ) ama kartta en alttakini beğendim.
  2. kutsi_86

Türk Liramızın simgesine grafiker bakışı...

ben şunu çok merak ediyorum paranın gücü masonların elinde ve değerli tüm paraların simgesi var simgesi olan tüm şekillerde neden iki çizgi var garip??? (burda sadece bikaçı var) günay beyle aynı fikirdeyim bunlar bi tesadüf olamaz
  3. kutsi_86

Merhaba Çalışmalarım

yarışma derken konuyu açarsan resimlerin uygun olup olmadığını söyleyebilirim mesela bi lokantacının çalışmasına bilgisayar resmi koymak çok abes olur onun için yarışmanın ne olduğunu söylerseniz yorum yapalım kolay gelsin
  4. kutsi_86

Psd Kolleksiyonum 2011

linklerde sorun var biraz indirdim ama yarım kaldı :D yenileme imkanın varmı acaba
  5. kutsi_86

Lojistik Şirketi Logo Çalışması

@Hakan Dağdeviren hakan bey yazınızı okudum doğruluk payı olduğu kadar birazda kendini beğenmişlik var ben şunu hiç bir zaman kabul etmiyorum okuyan adam okumayan sürüngen gözüyle bakmışsınız bi örnek benim bi arkadaşım var hiç bir işte çalışmaz okumaz ama yazılım uzmanı ve ilk okul mezunu...
  6. kutsi_86

Hamam Reklam Afişleri

bence arka planı değiştir renkler çok mat duruyor
  7. kutsi_86

Fikuku - Kurumsal Kimlik *Kübra Kara

öncelikle eline sağlık güzel çalışma göze hoş görünüyor ama hem grafiker hem matbaa ustası olarak; karttaki bilgiler kesime çok yakın kesimde gider dosyadaki bilgilerde aynı şekilde sıkıntılı diplomat zarfa gelince o zarflar hazır gelir yani 10,5*24 ebattır ondan traş alamazsınız doğal olarak...
  8. kutsi_86

psd çerçeve 010111

link ölmüş
  9. kutsi_86

Kağıtçılık sektörü kurumsal kimlik çalışmam.

güzel olmuş tebrik ederim hatice hanım
  10. kutsi_86

Çocuk Saat Şablonları Psd

teşekkürler
  11. kutsi_86

Çocuk Saat Şablonları Psd

link ölü yenileyebilirmisiniz
  12. kutsi_86

altın üyelik başvurusu

fırsat buldukça paylaşımlar yapıyorum https://www.grafikerler.org/logo-tasarimlari/32553-hasan-guner-den-ortaya-karisik.html https://www.grafikerler.org/3d-max/33011-3dmax-le-hazirlanmis-bi-gorsel-show-siddetle-izlemenizi-tavsiye-ediyorum.html...
  13. kutsi_86

altın üyelik başvurusu

uzman olduğum alan matbaa baskı operatörlüğü ve grafik altın üyelik için neler yapmam gerekiyor acaba
  14. kutsi_86

Photoshop resimli anlatım 142 sayfa (Türkçe) PDF

teşekkürler
  15. kutsi_86

3dmax le hazırlanmış bi görsel show şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum

@Hakan Dağdeviren ilk izlediğimde çok hoşuma gitmişti ve sizlerle paylaşmak istedim işin ilginç tarafı bunu yapan arkadaş 3 yıl emek harcamış
  16. kutsi_86

3dmax le hazırlanmış bi görsel show şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum

kesinlikle izleyin http://www.facebookvideoizleindir.net/bir-mimar-severse-video_fb947d424.html
  17. kutsi_86

hasan güner den ortaya karışık

@Hasan Güner hasan bey bence şablon niteliğinde de olsa göz ardı etmeyin derim çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum bir ders tadında o yüzden yeni arkadaşlar bunları örnek olarak çalışırken ciddi işlerde çok ciddi hasarlar oluşabilir
  18. kutsi_86

hasan güner den ortaya karışık

hasan bey manaşı incelerken ufak bi hata gözüme çarptı olması gerekeni gösterdim
  19. kutsi_86

imzamı kullanarak kendime logo yapmaya çalıştım

@danisman uyarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim en kısa sürede düzeltecem
Yukarı Alt