ben şunu çok merak ediyorum paranın gücü masonların elinde ve değerli tüm paraların simgesi var simgesi olan tüm şekillerde neden iki çizgi var garip??? (burda sadece bikaçı var) günay beyle aynı fikirdeyim bunlar bi tesadüf olamaz
yarışma derken konuyu açarsan resimlerin uygun olup olmadığını söyleyebilirim mesela bi lokantacının çalışmasına bilgisayar resmi koymak çok abes olur onun için yarışmanın ne olduğunu söylerseniz yorum yapalım
kolay gelsin
@Hakan Dağdeviren
hakan bey yazınızı okudum doğruluk payı olduğu kadar birazda kendini beğenmişlik var ben şunu hiç bir zaman kabul etmiyorum okuyan adam okumayan sürüngen gözüyle bakmışsınız bi örnek benim bi arkadaşım var hiç bir işte çalışmaz okumaz ama yazılım uzmanı ve ilk okul mezunu...
öncelikle eline sağlık güzel çalışma göze hoş görünüyor ama hem grafiker hem matbaa ustası olarak; karttaki bilgiler kesime çok yakın kesimde gider dosyadaki bilgilerde aynı şekilde sıkıntılı diplomat zarfa gelince o zarflar hazır gelir yani 10,5*24 ebattır ondan traş alamazsınız doğal olarak...
@Hasan Güner
hasan bey bence şablon niteliğinde de olsa göz ardı etmeyin derim çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum bir ders tadında o yüzden yeni arkadaşlar bunları örnek olarak çalışırken ciddi işlerde çok ciddi hasarlar oluşabilir
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.