Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Grafiker olma yolunda

evet ama sen öncelikle Adobe photoshop- illustrator ve indesing dan başla :)
  2. Aslı SAYILIR

Bu bir grafikerler hikayesidir

SAbah yeni işine geç kalacaktı bu gidişle en iyisi oraya kadar koşayım dedi içindeki ses... :D:D
  3. Aslı SAYILIR

Kartvizit çalışmam yeni ve ilk

öncelikle bir tasarım yapmaya başlamadan önce çok iyi araştırma yapmak lazım kanısındayım.Firman bir web tasarım firması google bu iş için çok faydalı bir kaynak.. Araştırılmalı..Hangi renkleri kullanırlar, hitap ettiği kitle beklentileri vb... Sonra forumumuzda bir çok makale var. Herşey de...
  4. Aslı SAYILIR

:D:D ne kadar söylensede onsuz ya yarın bir aksilik yaşarsam korkusuyla yerlerde aranırken.. Tam kanalizyon kanalının kenarında bir parlaklık gördü
  5. Aslı SAYILIR

Düşünmeye başladı .. Farketti ki libya dinarsız bir hayat asla geçmeyecekti.. Hızla fırladı üzerine bile değiştirmeden evde çıktı...
  6. Aslı SAYILIR

sonra gözlerini ovaladı araba mı dinar mı ayırt edemedi.. Galiba karabasandı ...
  7. Aslı SAYILIR

Kalktı dolaba yöneldi ayağına birşey takıldı ... (;) )
  8. Aslı SAYILIR

Uyumaya çalışırken aklına türlü türlü şeyler gelmeye başladı ( kaç gündür okuyorum dayanamadım bende ortak olacağım hikayeye :) )
  9. Aslı SAYILIR

ilk ilk çalışmam yorumlarınız benim için çok önemli

emeğinize sağlık 12 günlük bir çalışma arkasından gayet başarılı sayılabilir ama durmak yok yola devam :) başarılar dilerim
  10. Aslı SAYILIR

selvi alüminyum cephe... logo

Bunda da logo çok şık olmuş :) Emeğinize sağlık:clap2:
  11. Aslı SAYILIR

selvi alüminyum cephe... logo

Tasarımların hepsi çok güzel emeğinize sağlık ama 3.nün farklı bir havası var sanki.. :s8:
  12. Aslı SAYILIR

Kenass kartvizit çalışması

:) teşekkürler Hasan bey .. Tamamdır dikkate alacağım
  13. Aslı SAYILIR

Mehmet bey çok teşekkür ederim... Sunum için daha dikkatli olacağım
  14. Aslı SAYILIR

Teşekkür ederim Tayfun bey . Font biraz kaba kaldı evet burada yayınladıktan sonra bende farkettim :)
  15. Aslı SAYILIR

Kadına şiddete HAYIR !!! Kısa film-afiş- fotoğraf yarışması --Konya Bld.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AFİŞ YARIŞMASI “KADINA SİDDETE HAYIR, SEVGİ VE HOŞGÖRÜYE EVET” 1. KONU “Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet “ konulu afiş yarışması. 2. AMAÇ Bu yarışmanın amacı öncelikli olarak kadına şiddet konusuna dikkat çekmek ve bu konudaki duygu ve...
  16. Aslı SAYILIR

İşler Güçler - Tshirt tasarım yarışması

İşler Güçler T-Shirt Tasarım Yarışması Son Başvuru Tarihi: 25 Eylül 2012 (Teslime 19 days kaldı) Yarışma Teması: T-shirt Tasarımı Yarışma Amacı: İşler Güçler’e en iyi t-shirti sen tasarla, ekiple tanış hatta dizide rol kap! Aşağıdaki sevilen replikleri kullanmayı unutma...
  17. Aslı SAYILIR

Hoşgeldim.

:) Hoşgeldiniz aramıza.. Faydalı ve keyifli forumlar dilerim
  18. Aslı SAYILIR

Merhabalar....

Aramıza hoşgeldiniz . İyi forumlar
  19. Aslı SAYILIR

Kenzo Kartvizit

sunum cok güzel ama kartvizit konusunda daha şık calısmalarınızı gordum :)
Yukarı Alt