Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

paket servis elemanı gelsin :D acıktım
  2. Aslı SAYILIR

ilk tasarımlarımdan (eksiklerimi söleyin lütfen)

Olur olurr sen hele bir yap :D
  3. Aslı SAYILIR

Vektor kurumsal çalışmalar (dosya, takvim v.s)

Emeğinize sağlık..Paylaşım için teşekkürler
  4. Aslı SAYILIR

Kenass kartvizit çalışması

ne demek efendim :)
  5. Aslı SAYILIR

Grafik-tasarım öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım?

sorularına cevap vermek istedim :) 1. Ben 28 yaşında başladım gerisini sen düşün 2. Photoshop - İllustrator - İndesign .. İllustrator herşeye yeter ama freehand ve corel draw ve quarkpress de kullanabilirsin ayrıca zamanla 3dmax yada cinema 4d de lazım olacak :) **photoshop pixel tabanlı...
  6. Aslı SAYILIR

Koza Davetiye Fontları

teşekkürler
  7. Aslı SAYILIR

ITC Officina TR Font Family

Emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler
  8. Aslı SAYILIR

maraş pul biberi ambalaj çalışması

Emeğinize sağlık amacına uygun bir çalışma olmuş
  9. Aslı SAYILIR

Recep usta Kutu tasarımı

çalışma koyu renklerde, sunum için arka planı da koyu kullanmışsınız tasarımı boğmuş ?
  10. Aslı SAYILIR

evet var ps içinde de :) haydi bakalım birde bu uyumla ve font konusunda söylediklerimizi değerlendirerek bir çalışma yap :)
  11. Aslı SAYILIR

Bir broşür ya da ilan yapmadan önce (daha doğrusu ne üzerinde çalışma yapmak istiyorsan) iyice araştırma yap .. Karar verdiğin konu üzerinde yapılan çalışmalar varmı bak ? Nelere dikkat edilmiş üzerinde düşün ve çalışmalarını ona göre yap.. Renk uyumu için yardımcı siteler kullanabilirsin...
  12. Aslı SAYILIR

Bir Grafiker ne kadar maas alır ?

Fikir sormuşsun ben mesleği icra etmiyorum daha fakat fikir beyan etmek istedim.Daha yeni başlayacağım demişsin .. Bence ücret beklentisi yazma ve ilk çalışacağın firmanın senin gelişmeni sağlayacak bir firma olmasına dikkat et.. İlk işyerinde amaç çok kazanmaktansa daha çok öğrenmek ve kendini...
  13. Aslı SAYILIR

Ciklet karakteri

Emeğinize sağlık .. Birde renklendirin bence ...
  14. Aslı SAYILIR

sharapova - suluboya efekt photoshop

Emeğinize sağlık.Çok şık olmuş ..
  15. Aslı SAYILIR

Bende biraz ilk tasarımın ile ilgili fikir vereyim. Mesela arka plan mavi,bir paragrafı mavi yapmışsın boğmuş.Arka planı koyu kullanmışsın yazı renklerini daha koyu ve yazıları daha kibar yani başka fontlarda yada bilgisayarımda sorun var diyorsan çalışabildiğin fontun daha küçük puntolusunu...
  16. Aslı SAYILIR

İllustrator renklendirme?

İllustrator de çizdiğin görseli illustrator de renklendir. Kaydederken eps. yada pdf. ya da psd. olarak kaydedebilirsin. Efekt vermek istiyorsan ps kullan derim ben ..
  17. Aslı SAYILIR

3 boyutlu suya batmış kahve fincanı

Emeğinize, kaleminize sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş.. Başarılarınızın devamını dilerim
  18. Aslı SAYILIR

Çaparlar Küp Bloknot Tasarımı

Emeğinize sağlık güzel çalışma ama birşey dikkatimi çekti katlandığında ön kısımdaki logo ile açık haldeki halinde sanırım farklı yerlerde
  19. Aslı SAYILIR

Kenass kartvizit çalışması

sunum dosyası hazır psd degıl ekledıgım gorselı temızleyerek kullanmaya calıstım arkadaslar
Yukarı Alt