Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-2/Ahmet ALTUN

@Süleyman Köklü Aslında dediğiniz gibi çalıştım ama.. dağ ve su şekilleri aynı vektör.. simetri olsun istedim. alttaki dalgayı kaldırıp yazıyı dediğiniz yere koymuştum.. çok sade kalmıştı.. zaten değiştirmek istsemde.. süre bitti.. :p Teşekkür ederim yorum ve öneri için... :)
  2. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Nisan ayı yarışma konumuz belli imiş.. Ömer Bey ile konuştum..:) Değişik bir çalışma olacak yine.. Bu okul ile iletişim için vaktimiz var bu sebeple.. Mayıs ayı için konu yapabiliriz.. :)
  3. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Erkan_Nehir Haklısın Erkan Bey.. Fakat yazık.. ne logosu logo.. ne web sitesi.. Yinede ben iletişime geçmeye çalışacağım... web değilde logo için ulaşabilrsem bir teklif götüreyim...:)
  4. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Erkan_Nehir web sayfasına girdim.. google uyarıyor ''saldırgan olarak bildirilmiş site'' :hmmm: Yozgat ili görünüyor.
  5. Ahmet ALTUN

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Profilimde göründüğü gibi, 45 :)
  6. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Nerden buldunuz bunu Erkan Bey.. Yazının çerçeve içine yerleştirmesinden vazgeçtim.. 2009 tarihinde fontlar farklı... :) Bu okul ile irtibata geçip kabul ederlerse, Nisan ayı yarışma konusu henüz belli olmadıysa acaba bu okula logo-amblem yapıp hediye mi etsek... :rolleyes:
  7. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Gününüz aydın olsun www.grafikerler.org sakinleri..:) :grafikerler:
  8. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları (Sinem Sönmez)

Değişik olmuş.. Başarılar.:)
  9. Ahmet ALTUN

.Professional Skillz*

Muhteşem görünüyor..:clap2:
  10. Ahmet ALTUN

Emirgan Memba Suları-2/Ahmet ALTUN

Teşekkür ederim..
  11. Ahmet ALTUN

Edicafe Logo çalışmalarım

Konu zaman aşımı nedeniyle kapatılmıştır.
  12. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günününüz aydın olsun efendim.. :)
  13. Ahmet ALTUN

office_sign_elements

Güzel paylaşım..Teşekkürler..
  14. Ahmet ALTUN

500 GB Taşınılabilir HDD Transcend 3D Max

Çok şık olmuş Hakan Bey.. Valla insanın gidip bir tane 500 GB Taşınılabilir HDD alası geliyor.. :)
  15. Ahmet ALTUN

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

@Hakan Dağdeviren Teşekkürler Hakan Bey..
  16. Ahmet ALTUN

Grafiker mesleğini icra etmek için yaş önemli mi?

Beş kelimeyle özetleyecek muhteşem bir cümle kurabilirim.. '' Öğrenmenin, öğretmenin, üretmenin yaşı yoktur''.
  17. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Günaydın Türkiye... Her nerede hala yaşatılıyorsa. :D
  18. Ahmet ALTUN

Sumela Logo Eskizi

@Hasan Güner Haklıyım tabi.. :cool::)
  19. Ahmet ALTUN

Sumela Logo Eskizi

@Hasan Güner Çalışman çook güzel... Görsellerin arkasında parke arkafon var o da güzel.. o yansıma efekti neyin nesi..? bu parke ağaç desenli cam parkemi... çokmu iyi cilalanmış yansıma yapmış... Al sana eleştiri.. :D
  20. Ahmet ALTUN

Sumela Logo Eskizi

Yok sana eleştiri meleştiri.. ne söylense kayle almıyorsun.. bir de teşekkür ediyorsun.. :D
Yukarı Alt