@Süleyman Köklü
Aslında dediğiniz gibi çalıştım ama.. dağ ve su şekilleri aynı vektör.. simetri olsun istedim. alttaki dalgayı kaldırıp yazıyı dediğiniz yere koymuştum.. çok sade kalmıştı.. zaten değiştirmek istsemde.. süre bitti.. :p
Teşekkür ederim yorum ve öneri için... :)
Nisan ayı yarışma konumuz belli imiş.. Ömer Bey ile konuştum..:) Değişik bir çalışma olacak yine..
Bu okul ile iletişim için vaktimiz var bu sebeple.. Mayıs ayı için konu yapabiliriz.. :)
@Erkan_Nehir
Haklısın Erkan Bey.. Fakat yazık.. ne logosu logo.. ne web sitesi.. Yinede ben iletişime geçmeye çalışacağım... web değilde logo için ulaşabilrsem bir teklif götüreyim...:)
Nerden buldunuz bunu Erkan Bey.. Yazının çerçeve içine yerleştirmesinden vazgeçtim..
2009 tarihinde fontlar farklı... :)
Bu okul ile irtibata geçip kabul ederlerse, Nisan ayı yarışma konusu henüz belli olmadıysa acaba bu okula logo-amblem yapıp hediye mi etsek... :rolleyes:
@Hasan Güner
Çalışman çook güzel... Görsellerin arkasında parke arkafon var o da güzel.. o yansıma efekti neyin nesi..? bu parke ağaç desenli cam parkemi... çokmu iyi cilalanmış yansıma yapmış...
Al sana eleştiri.. :D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.