Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

logo istekleriniz

@Atlas-Medya Sizin istediğiniz yeni bir logomu yoksa böyle bir logo-kuruluş var da logosunu mu arıyorsunuz? ben dm müzik diye araştırdım karşıma dsm müzik (dokuzsekizmüzik) çıkıyor.
  2. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Şener Bey, günaydın grafikerler.org sakinleri. :)
  3. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Gününüz aydın olsun sevgili grafikerler.org sakinleri; her işiniz rast gitsin, tuttuğunuz altın olsun, bugün sevgilinize kavuşun, sağlığınız süper olsun, sayısal lotodan size en büyük ikramiye çıksın, çizdiğiniz grafik çok beğenilsin, iş başvurunuz kabul edilsin inşallah, vesaire vesaire... Bu...
  4. Ahmet ALTUN

Siyah-Beyaz Aşk - Transparan Vurgun - Hayallerin Ötesinde

Herzamanki gibi yine muhteşem.. dp logosunu çok beğendim ayrıca.. Ellerine sağlık Hakan kardeşim.. :)
  5. Ahmet ALTUN

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması.

@Ömer YILDIZ Ben rengarenk yaparım artık.. tişörtü basan düşünsün.. :D
  6. Ahmet ALTUN

T-shirt tasarımım 2

@Burh4n Benimki sadece öneriydi.. :) Fontun adı ITC avant garden Standart bulunan bir font. G harfi derken desendeki büyük oval G harfinden bahsetmiştim..
  7. Ahmet ALTUN

Photoshop-yardım

@ebru sanatı Sayın ebru sanatı.. Sorduğunuz konu dekupe yapmak.. Forumda dekupe nasıl yapılır diye sizin için araştırdım bu başlıkta bir konuya rastlamadım. Çünki bu işlemi yapmak için kullanılan programın bir çok aracından faydalanılır. Siz arama kısmına dekupe diye yazarsanız ilgili bir çok...
  8. Ahmet ALTUN

T-shirt tasarımım 2

Fikir çok güzel.. Değişik bir font yerine, grafikerler.org fontunun büyük harfi kullanılsa nasıl olurdu acaba.. ortadaki deseni çok beğendim. Ellerinize sağlık, başarılar.:)
  9. Ahmet ALTUN

yaza özel bir tasarım

Tek rakibim THY diyordum ama sagat ile uğraşacağım anlaşılan :D Güzeeel.. Slogan da güzel.. Tebrikler ve başarılar..:)
  10. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Hasan Güner Yess... çıkalım tabii.. :D yukarıda verdiğim mesajın konu linki aşağıda 13cü mesaj.. https://www.grafikerler.org/adobe-photoshop/44-photoshop-pufleri-2.html
  11. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Hasan Güner Hangisi Hasancığım benim mesajım mı? alıntı yaptığım mesaj mı?
  12. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

Günaydıın.. Ey grafikerler.org sakinleri..:) Forumda az önce bir mesaj okudum... Alıntı yapmadan edemiyeceğim.. eski bir mesaj... izninizle gülebilirmiyim...:kop: @AynadakiBen
  13. Ahmet ALTUN

walt disney karakterleri

Birinci mesajda link yenilenmiştir.
  14. Ahmet ALTUN

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması.

@KaRDiYaK_BoY Sevgili KaRDiYaK_BoY mesajını tekrar bir okusan.. Kim okusa benim anladığım gibi anlar. Bakın bu mesajınızda da sordun diyorsunuz. ben birşey sordum mu.. Neyse eğer logoyu EPS veya diğer formatlarda istiyorsanız aşağıdaki linkte vermiştim...
  15. Ahmet ALTUN

Mart Ayı Yarışma Sonuçları

Teşekkür ederim.. sagat ve PEA arkadaşlarımı tebrik ederim. Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara gönülden sevgilerimi iletiyorum. :)
  16. Ahmet ALTUN

Corel Draw'da Kaydetme Sorunu.

Daha önce Corel için tanık olduğum bir durum değil ama.. Herhangi bir program bu şekilde ancak lisans veya register problemi olduğu zaman bu şekilde davranır diye düşünüyorum.
  17. Ahmet ALTUN

T-shirt tasarım

Tebrikler.. Gayet güzel görünüyor..:)
  18. Ahmet ALTUN

Evrim Teorimiz :)

Vaay.. ben Sanat yönetmenlerinin piri olmuşum da haberim yok..:D
  19. Ahmet ALTUN

Geyik Muhabbeti

@Hasan Güner 1-2 tanesi bu konunun içinde ama.. :)
  20. Ahmet ALTUN

paylaştıkça, büyüyoruz

Vah vahh.. canım logom ne hale gelmiş..:D Şaka şaka.. Fikir çok güzel..Logonun parçaları yukarıdan aşağı düşerken giderek büyüse nasıl durur acaba..? Bir de paylaştıkça büyüyoruz fontunu daha uygun bir font ve altındaki siyah şekil olmazsa.. :rolleyes: tabi bu benim fikrim.. Başarılar...
Yukarı Alt