Sondaki resmi de ben sildim yazılarını :) Umarım derdine çare olabilmişizdir.Sadece Stamp Tool kullandım bazı yerlerini de ( çok az bir yerini ) tool ile çizdim boyadım ...
normal bir dille derken arkadaşım türkçe çeviri demişsin ok yazdım sana diyorum ki 6. adımda tam olarak nerde takıldın ben anlayamadım onu da soyleyemıyorsun ps yı turkce kullanıyorum diyorsun bende sana tekrar diyorum ki ben gün boyunca müsait oldukça buraya bakıyorum sen takıldığın yeri adım...
Murat bey öncelikle size çok teşekkür ediyorum.Yazdıklarınız çok motive edici ve inanın bazı kısımlarını aldım mantar panoma yapıştırdım.
Designed , daha çok gençsin keşke yerinde olabilseydim.Senin zamanlarında ben böyle şeylerle ilgilendiğimde ailem bana ne işin var mühendis ol, öğretmen ol...
İsteklere nasıl yetişecek acaba :) Baya bir toplanmış .. Çizdiğin logoları takipte olacağım ama müze için olan üzerinde daha çok çalış benim fikrimce..Kolay gele arkadaşım ..
ben kendi deneyimimi paylaşayım :) marka vermek doğru olmaz diye düşündüğümden tarif edicem. Ünlü bir laptop markasının i5 işlemcili 4 gb ram li 500 gb diskli bir laptopunu kullanıyordum 10.3 ın netbook değil notebook :) bu makine ile verim alamadım corel ve ps yüklüydü sadece makinada ve sadece...
Adım 1 : resmi ps de aç. Arka planın üzerine sağ tık ile duplicate layer seçerek layerı çoğalt.Ve herhangi kullanışlı bir isim ve ve çalışmayı psd olarak önce bir kaydet :)
Adım 2 : kopyaladığın layer seçiliyken image menüsünden adjustments alt menüsüne gir ve threshold tıkla.. Default değer...
Bilmem akıl verecek kadar kendimi geliştirdim mi ? Ama bir kere bu iş sürekli gelişimi olan bir iş.Bence şu an öğrenme aşamasındasın.Bol bol araştır, oku, öğren... Genel kültürünü geliştir, çevrene ve çevrendekilere duyarlı ol incele, algıla.. Ustaların çalışmalarını incele; nasıl çalışmışlar...
Gerçekten geçmiş olsun kötü olmuş.Bende heyecan olması normal sektör değiştiriyorum ve bu zamana kadar olan hayallerime kavuşmak için çabalıyorum bu yaştan sonra hemde .. :)
yok rgb yapmadım onu nerden çıkardın kalbıme ındırcek heheh ılk calısmam ve husran ve gümmmm :)))
yok cumaya kadar elıme ulasır bende fotolarını koyarım :)
Az önce baskı için verdiğim firmayı aradım baskılarını almışlar sayfalar gayet düzenli çıkmış korktuğum kesim payı...
ya sorma bende farkettim ps de çalışınca çözünürlük sıkıntı oldu :) sonrasında açtım coreli çizdim yapacak birşey yok :) baskıya corelde çizdiklerimi gönderdim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.