hayır kaldırılamaz dediğim gibi değiştirmeye çalış. Yada söyle yap değiştireceğin dosyayı farklı kaydet jpeg olarak buraya yükle bakalım nasıl bir yazı .. Ona göre olmazsa tekrardan yazmak zorunda kalma :)
@EVREN GÜMÜŞ
Dosyayı nerden aldın.Baskıya hazır bir çalışma ise convertlenmiş olabilir yazılar bunu nasıl anlarsın..
shape tool u seçip yazı üzerine tıkladığında yazın aşağıdaki gibi görünecek
eğer öyle ise yapabilirsen (yazının karmaşıklığına göre ) aynı font ve aynı yazı boyu
ebatı...
Bu da benden olsun :)
** Görünce alelacele yapmak zorunda kaldım dekupede hatalar olmuş ama kullanım açısından sizin için çok sorun yaratmayacağını düşünüyorum..
Az öncede Zıplat tasarımına bakmıştım :) Burada da aynı şeyleri söylemeden duramayacağım.. Çok çalış, gerektiğinde sorunlarını burada paylaş Yardımcı olacak o kadar çok arkadaşımız var ki...
İlk çalışmalar her zaman heyecan vericidir.DEkupe konusunda kendini geliştir..Bol bol dekupe çalışması yap boş zamanlarında .. Renk uyumları- font seçme -uygun materyal kullanma ... bunları kursta öğretilen harici araştırarak, okuyarak, izleyerek geliştirebileceğine inanıyorum..
Kendi adıma...
Berkay Bey , istedikten sonra başarabileceğinize inanıyorum.
Bunun için Doğru yerdesiniz.
Photoshop programının yeni sürümleri var CS5 - CS6 .Daha sıfırdan
başlıyorsunuz bu sürümler ile başlamak daha mantıklı geliyor bana..
Önce menüleri ve araçları tanımakla işe başlayabilirsin... ;)
Bol şans
Arkadaşlara katılıyorum.Bir reklam ajansı logosu tasarlıyorsun.Tasarladığın logoda bir albeni olmalı..Renkler daha canlı olmalı..
Müşteri olsam logonu gördüğümde demeliyim ki ; Kendi reklamlarını çok iyi yapıyorlar demekki işin ehli bir firma ile karşı karşıyayım ama daha logoda- ilk izlenimdir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.