Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Text

Murat bey durun kalbine inmesin belkim kurtarma şansımız vardır. Görelim bence düzenlenecek texti :)
  2. Aslı SAYILIR

Text

hayır kaldırılamaz dediğim gibi değiştirmeye çalış. Yada söyle yap değiştireceğin dosyayı farklı kaydet jpeg olarak buraya yükle bakalım nasıl bir yazı .. Ona göre olmazsa tekrardan yazmak zorunda kalma :)
  3. Aslı SAYILIR

Text

dene bakalım neler olacak :)
  4. Aslı SAYILIR

Text

@EVREN GÜMÜŞ Dosyayı nerden aldın.Baskıya hazır bir çalışma ise convertlenmiş olabilir yazılar bunu nasıl anlarsın.. shape tool u seçip yazı üzerine tıkladığında yazın aşağıdaki gibi görünecek eğer öyle ise yapabilirsen (yazının karmaşıklığına göre ) aynı font ve aynı yazı boyu ebatı...
  5. Aslı SAYILIR

Yurdum insanından Komik Kartvizitler :)

Çeribaşı ve Hoca Mehmet de benim favorim :)
  6. Aslı SAYILIR

Resmin Arka Planını Siyah Yaparmısınız

Bu da benden olsun :) ** Görünce alelacele yapmak zorunda kaldım dekupede hatalar olmuş ama kullanım açısından sizin için çok sorun yaratmayacağını düşünüyorum..
  7. Aslı SAYILIR

Amatör Karalamalar 2. Aşama

Eminim .. Üzerinde çalışılırsa çok güzel çalışmalar ortaya çıkar .. :) Başarılarınızın devamını dilerim.
  8. Aslı SAYILIR

Online Cv nizi Oluşturun ve Paylaşın

Paylaşım için teşekkürler.. Aldım.. ÜZerinde çalışıp sizlerle paylaşacağım..
  9. Aslı SAYILIR

Amatör Karalamalar 2. Aşama

Çok güzel çizimler bakarken kafamda renklendirmelerini yaptım resmen :) Ellerinize sağlık ..
  10. Aslı SAYILIR

Ruh Halim

Yüreğinize sağlık ..
  11. Aslı SAYILIR

Kurumsal Kimlik

Az öncede Zıplat tasarımına bakmıştım :) Burada da aynı şeyleri söylemeden duramayacağım.. Çok çalış, gerektiğinde sorunlarını burada paylaş Yardımcı olacak o kadar çok arkadaşımız var ki...
  12. Aslı SAYILIR

İlk Afiş Çalışmam .... Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen ;)

İlk çalışmalar her zaman heyecan vericidir.DEkupe konusunda kendini geliştir..Bol bol dekupe çalışması yap boş zamanlarında .. Renk uyumları- font seçme -uygun materyal kullanma ... bunları kursta öğretilen harici araştırarak, okuyarak, izleyerek geliştirebileceğine inanıyorum.. Kendi adıma...
  13. Aslı SAYILIR

Bir Elif Miktarı...

Tebrikler gayat başarılı bir çalışma...Sunuma da ayrıca bayıldım ;) Basıldıktan sonrada paylaşın lütfen. Başarılar..
  14. Aslı SAYILIR

3ds max eğitim kitabı

Bende bu kitabı indirmek istiyorum ama link kırık..Yenileme yapmanız mümkün mü ?
  15. Aslı SAYILIR

Adobe Photoshop CS3

Berkay Bey , istedikten sonra başarabileceğinize inanıyorum. Bunun için Doğru yerdesiniz. Photoshop programının yeni sürümleri var CS5 - CS6 .Daha sıfırdan başlıyorsunuz bu sürümler ile başlamak daha mantıklı geliyor bana.. Önce menüleri ve araçları tanımakla işe başlayabilirsin... ;) Bol şans
  16. Aslı SAYILIR

clp raket tasarım

Emeğinize sağlık gözü okşayan güzel bir çalışma olmuş..
  17. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 yenilikleri neler ve nasıl kullanılırlar (resimli anlatım) bölüm 1..

@aspirin_00 Bir süredir bilg. başında olamıyordum.İnş. daha neler öğreniriz birlikte ;) @Şerife ERTAŞ Ben teşekkür ederim Şerife Hanım
  18. Aslı SAYILIR

Ares reklam şirketi için logo denemem

Arkadaşlara katılıyorum.Bir reklam ajansı logosu tasarlıyorsun.Tasarladığın logoda bir albeni olmalı..Renkler daha canlı olmalı.. Müşteri olsam logonu gördüğümde demeliyim ki ; Kendi reklamlarını çok iyi yapıyorlar demekki işin ehli bir firma ile karşı karşıyayım ama daha logoda- ilk izlenimdir...
  19. Aslı SAYILIR

gazete reklam çalışması-2

Emeğinize sağlık ... Çok güzel bir çalışma olmuş...
Yukarı Alt