Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

fulyaca tasarim.org : )

Eleştiri sadece eleştrileni pişirmez ki.. Eleştiri sahibi de nasibini alır.. ben buna inanıyorum. O çok değerli yorumların sahibi Sayın Fulyam.. Yukarıdaki çalışmanda kare zemindeki çizgilerin grafikerler metini üzerindeki etkisi bence müthiş bir fikir... biraz daha belirgin yapılabilir.. Emeğin...
  2. Ahmet ALTUN

grafikerler.org (logo)

Güzel çalışma.. elinize sağlık.. :)
  3. Ahmet ALTUN

Grafikerler.org-1 / Ahmet ALTUN

@ekinoks76 teşekkür ederim.. Ne güzel şu an birileri sürekli birşeyler düşünüyor,tasarlıyor www.grafikerler.org için.. herbir kişi ayrı yerlerde de olsa fikirler bazen çakışıyor aynı noktalarda.. :) Şiir gibimi oldu ne.. :D
  4. Ahmet ALTUN

Yorumlar için teşekkür ederim.. Tasarımın her ne kadar belli kriterleri var ise de bence düşünce uzayında sınırsız olmalı.. Ben logo ve amblem çalışmalarında her zaman sadelikten yanayım.. niye diyecek olursanız; sade her zaman akılda kalır, kolay uygulanabilir olmalı,örneğin kullanılacak...
  5. Ahmet ALTUN

@Fulyam Teşekkür ederim.. :)
  6. Ahmet ALTUN

Bu yarışmadaki ilk çalışmam... :) Amblemdeki G harfi ile org ekindeki fontlar, grafikerler yazısındaki orjinal font ile aynıdır.
  7. Ahmet ALTUN

HYFCOOLCLUB'ın Art Deposu

DeviantArt daki tüm galerinize göz gezdirdim.. hepside çok güzel çizimler.. Tebrikler .. Ellerinize sağlık..
  8. Ahmet ALTUN

100 TL Ödüllü Grafikerler.org Amblem Yarışması

@Hasan Güner Kim tutar seni.. Haydi bakalım.. :D
  9. Ahmet ALTUN

@evve Merhaba.. Herkes foruma dosya ekleyebilir.. Bunun için; www.rapidshare.com , www.hotfile.com gibi bir upload sitesine dosyanızı yükleyip linkini buradaki mesajınızda verebilirsiniz.:) Foruma resim eklemek için ise www.tinypic.com veya www.imageshack.us gibi bir siteye çalışmanızı yükleyip...
  10. Ahmet ALTUN

@xeadesign yapılan çalışmanın her ortamda kullanılabilmesi için vektörel olması gerekiyor.. Dolayısıyle Corel ile çalışıldı ise cdr, illustrator ile çalışıldı ise eps veya ai olması gerek sanırım.. kolay gelsin.. :)
  11. Ahmet ALTUN

Türkiye'nin en ilginç marka başvuruları

@Abdullah Şahin :D Haber için teşekkürler...:)
  12. Ahmet ALTUN

İphone 3G .PNG

Çok şık görünüyor..
  13. Ahmet ALTUN

Photoshop CS3-CS4 için Plugins Paket (Dev Arşiv)

Teşekkürler..
  14. Ahmet ALTUN

Gs Çıldırın

Çok güzel görünüyor.. Ellerinize sağlık.. :) @adanali_said Foruma slogan yapmalı... :D
  15. Ahmet ALTUN

brush collection arşivlik

Çok güzel bir arşiv.. teşekkür ederim.
  16. Ahmet ALTUN

Panaromik arkaplan resimler

Panaromik arkaplan resimler (60 adet) 60 JPG | 3750 X 1200 Px | 33 MB >İ N D İ R <
  17. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek / Ahmet ALTUN

@sweetcrazy :o:cool::):rolleyes:
  18. Ahmet ALTUN

Alpay Kurumsal -2- / Bilal Erçek

İlk çalışmanızı çok beğenmiştim.. yarışma olduğu için pek yorum yapma taraftarı değildim ama bu çalışmanız da ilki kadar çok güzel.. tebrik eder başarılar dilerim.. :)
  19. Ahmet ALTUN

9500 Yazı Tipi (Fonts)

@Erkan_Nehir teşekkür ederim.. öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum..:rolleyes:
Yukarı Alt