Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Kaliteli bir Tasarımcı olmak için okulunu okumak mı gerekiyor

Sayın Melih Yongacı Bey'e teşekkür ederim değerli fikirleri için.. Sayın Faruk hocamızın ''ipini koparan grafikerliğe dalıyor'' dedikten sonra altındaki cümle dikkatimi çekti. ''Yani bilen bilmeyen beceren beceremeyen ben grafikerim diyor, bu meslek bu kadar ucuz ve kolay görülmemeli...
  2. Ahmet ALTUN

@farukcagla Bundan eminim ve müsterihim.. sizde müsterih olunuz. @farukcagla Bu nedir sayın Faruk bey ? sizce şık duruyormu bu cümle.. Daha hangi kişiliğe laf söyleyeceksiniz.. Gidecektim fakat vazgeçtim...Bir noktayı atlamışım o da bu forumda sizden benden başka daha binlerce üye...
  3. Ahmet ALTUN

@farukcagla Siz bu sözü hangi hakla icra ediyorsunuz.. Sizmi karar veriyorsunuz bu foruma kim üye olacak.. kim gidecek.. Giden varsa sizmi uğurluyorsunuz gidenleri.. Gelenlere sizmi hoşgeldin diyorsunuz.. Henüz gitmedim Sayın Farukcagla Bey. lütfen dikkatli olun kişiliklere saldırmayın...
  4. Ahmet ALTUN

@farukcagla Ben size Hocam diyorum çünki siz hocamsınız. Hoca gibi konuşma hakkı derken kastınız nedir.. ? Sizin çok sert yazdığınız kendi verdiğiniz örnek ile tespit edilmiş zaten.. Fakat bunada bir cevabınız var.. Hıyara salatalık mı diyeyim diyorsunuz.. Tamam asıl adı HIYAR dır fakat artık...
  5. Ahmet ALTUN

Sayın Farukcağla Hocam.. Bu konu başlığında yazdığınız ve beyan ettiğiniz her fikrinize katıldığımı bir önceki mesajımda beyan ettim zaten.. fakat; @farukcagla Sayın Alex bey de belirtmiş, yukarıda koyu harflerle öne çıkarılmış ve size ait olan satırlara göre ''grafiker olduğunu iddia edip...
  6. Ahmet ALTUN

Renesis (SVG Önizleme eklentisi)

@Hakan Dağdeviren Rica ederim.. çok faydalı bir eklenti olduğunu söyleyebilirim.. İllustrator ile çalışanlar için harika bir araç..
  7. Ahmet ALTUN

Kendimden örnek vererek Sayın Faruk hocamızın fikrine katıldığımı belirtmek isterim.. Çocukluğumdan beri resim yeteneğim var ve hep resim yaptım.. Hayalimde hep ressam olmak vardı. Üniversite seçme sınavlarında Sağlık ile ilgili bir bölümü kazandım. okudum ve 20 yıldır sahip olduğum bu meslekte...
  8. Ahmet ALTUN

Tek tıkla fotoğrafı siyah-beyaz yapabilme ve Expand (Vektör hale getirebilme)..

illustratorun şu ana kadar bilmediğim bir özelliği.. teşekkür ederim bu güzel bilgi için..
  9. Ahmet ALTUN

İşte Altın Font Paketi Tüm Marka Fontları Burada Mutlaka Bakın

Teşekkür ederim.. bir font hastasıyım.. ve bu arşiv çok işime yarıyacak..
  10. Ahmet ALTUN

Renesis (SVG Önizleme eklentisi)

SVG resimleri windows browserinde ve internet explorer da görüntülemek için windows eklentisi.. SVG uzantılı resimleri normalde windows ve explorer tanımaz.. fakat bu eklentiler ile svg resimleri hiç bir programa gerek kalmadan önizleme küçük görüntü ile görebilirsiniz. aşağıda benim...
  11. Ahmet ALTUN

install hatası yardım

Gerçi günü geçmiş bir konu ama cevaplanmamış.. muhtemelen Java programınızın update edilmesi veye yoksa yüklenmesi gerekli... aşağıdaki link resmi sitesi... http://www.java.com/tr/download/manual.jsp
  12. Ahmet ALTUN

hangi meslekteniz

Diyet uzmanıyım..:) Fakat dünyaya bir kere daha gelirsem grafik tasarımcı olacağım..:p
  13. Ahmet ALTUN

Merhaba

@Hakan Dağdeviren a21a... evet nickim.. ciddiye aldığım her kayıt olduğum sitede bu nicki kullanıyorum. Şu an Türkiye'de büyük bir cep telefonu teknolojisi ile ilgili bir forumda adminim. Bu foruma hergün 2000 dolayında kişi üye oluyor.. (ismini reklam olur sebebiyle belirtmedim.)Gerçek ismim...
  14. Ahmet ALTUN

Merhaba

Herkese Merhaba.. Bu forumu geç tanıdım ve çok üzüldüm.. Ne arıyorsam var olduğunu farkettim.. Kayıt oldum ve artık bende buradayım. Mesleğim grafik sanatları ile ilgili değil.. Fakat bir merak olarak resim, grafik ve bu alanda herşey ile uğraşmaktan sonsuz haz alıyorum.. Umarım bu forumdan...
Yukarı Alt