Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

Logo Çalışmalarım

@graphıc teşekkür ederim.:)
  2. Ahmet ALTUN

Typographic Portraits (Muhteşemler)

@Erkan_Nehir Ben de program isimlerini sormuştum zaten.. :rolleyes:
  3. Ahmet ALTUN

Görünüşe Aldanmayın!

@Hasan Güner Bir tahmin edeyim ; Arı dükkana girdi sonra çıkmak istedi. Camlar pırıl pırıl silinmişti. Arıcık orda cam olduğunu anlamadı uçtu uçtu cama çarptı. Hasan Bey bunu gördü tabi kaçırırmı, hemen sloganı buldu, afişi yaptı.:D Bu arada çalışma çok güzel.. Ellerine sağlık:)
  4. Ahmet ALTUN

@Erkan_Nehir Erkan Bey.. ben bu konuya meraklıyım.. yukarıdaki mesajımda da 1-2 programın varlığından bahsettim ama.. siz bir konuda texttopix demiştiniz.. başka bildiğiniz program varsa rica etsem sadece isimlerini yazabilirmisiniz.. :)
  5. Ahmet ALTUN

Amerikadan bilgisayar..

Toshiba'nın Qosmio serisi hız ve performans konusunda süper.. Güzel seçim..:)
  6. Ahmet ALTUN

Imageready sorun!

Imageready'de oynuyor bilgisayarda oynamıyorsa bir başka resim göstericiyi mesela irfan wiev programını dene veya firefox yada internet explorer.... vista ve seven'da gif animasyonlar hareketsiz duruyor... sanırım bu sorun vista ve seven'in aero özelliğinden kaynaklanıyor..
  7. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek-3 / Ahmet ALTUN

@Darkness Teşekkür ederim.. :)
  8. Ahmet ALTUN

@Decomix Teşekkür ederim.. :)
  9. Ahmet ALTUN

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

İzmir..:)
  10. Ahmet ALTUN

Kalp ve PSD

@solkroşe Ben bu konuya baktım şimdi... Ee emeğe de saygı isteniyor.. ne yapacağımı şaşırdım.. Saygı gösterip eleştri mi yapmayacağım, yapacakmıyım, kötü eleştri mi yapmayacağım, konuya baktımsa fikrimi yazmadan geçmiyecekmiyim... Yani gönlünüzden ne geçiyor saygı derken... söyleyin onu...
  11. Ahmet ALTUN

@Hasan Güner Tatlı rekabetler bunlar.. Aman meydan grafikerler.org meydanı olsun.. savaş meydanı olmasın..:D Teşekkür ederim..:)
  12. Ahmet ALTUN

@Fulya Gece Teşekkür ederim.. :)
  13. Ahmet ALTUN

Remax broşür çalışması

Oldum olası Remax'ın logosunu çok beğenirim..:rolleyes: Broşür çok güzel olmuş Hasan Bey.:) Ellerine sağlık. Acaba 'Anahtarınız bende' yazısı ile el üzerinde sağda sanırım telefon numarası var.. Bu yazılar elin üzerinde olmasa dahamı güzel olur ne.. :rolleyes: Tabi bu benim fikrim.. Sen yine...
  14. Ahmet ALTUN

Basit Tipografi çalışması-illustrator CS4

@Erkan_Nehir Sayın Erkan Bey.. Konu başlığı her ne kadar tipografi olsa da ben ilk mesajımda dersin 'çok parçadan oluşan vektörelin bir başka tek veya çoklu vektörel imaj üzerine maskelenmesi' diye yazmıştım.. Ben tipografiyi örnek teşkil etsin diye verdim.. :)
  15. Ahmet ALTUN

Rica ederim.. :) Normalde basit bir vektörel şekil ile clipping mask ve benzeri araç ile birşeyler yapıyoruz.. fakat; şeklimiz Atatürk silüeti gibi dağınık ve birden fazla parçadan oluşuyorsa bunu maske olarak kullanma ile ilişkin bir açıklayıcı kaynak bulamamıştım..Deneme yanılma ile...
  16. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek Kurumsal-2/Erkan Nehir

İlk çalışmanıza göre daha şık olmuş.. Tebrikler.. başarılar..:)
  17. Ahmet ALTUN

Aslında konu başlığı : çok parçadan oluşan vektörelin bir başka tek veya çoklu vektörel imaj üzerine maskelenmesi olmalı.. fakat çok uzun..:D İllustratorda herhangi bir piksel resim üzerinde vektörel bir layer şekil oluşturarak object>clipping mask aracı ile maske yapıp resimi...
  18. Ahmet ALTUN

Alpay Ekmek / Ahmet ALTUN

@sweetcrazy Teşekkür ederim.. Bu yarışma ile ilgili yapılan her çalışmada yorumunuz var.. Sizin de katılıp çalışmalarınızı görmek isterdim.. :)
  19. Ahmet ALTUN

Muhteşem çalışmalar çok beğendim.. Fontlarla haşır neşir biri olarak birkaç defa uğraştım ama beceremedim :o Ben vektörel bir programla veya photoshop gibi bir program ile uğraşarak bu eserlerin ortaya çıktığını düşünüyorum ama ; araştırırken bir siteye ulaştım.. aşağıda...
Yukarı Alt