Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Dergi sayfasi

Leyla Gediz adlı bir sanatçı için... ama sanatçının adını satır arlarında ancak bulabildim. halbuki daha çok öne çıkarılmalıydı... örneğin "kaosun peşinde Leyla Gediz" gibi... bu şekilde ilk göze çarpan ve başlık olunca acaba ekonomi sayfasımı bu, diye aklımdan geçmedi değil ... :)
  2. Emine Şahin

corelde nesnelerin serpistirilmesi "AB bayrağı"

@AliAkgun teşekkürler ali bey. değerli katkınızdan dolayı... kullandığınız yöntem genellikle tercih ettiğim, hassas bir yöntem. lakin, AB bayrağındaki yıldızların tek yöne baktıklarını biliyorsunuzdur. yıldızların tek yöne bakmaları gerektiği için sizin sonucunuz yanlış olmamış mı? yöntem değil...
  3. Emine Şahin

kurban bayramınız kutlu olsun...

4. Emine Şahin

İndesign cs3 eğitim seti

http://rapidshare.com/files/381605707/IndesignCS3_Grafikerler.Org.rar
  5. Emine Şahin

3D Characters

teşekkürler. emeğinize sağlık
  6. Emine Şahin

Resim/Fotoğraf ekleme

aşağıdaki iki konuyu tekrar inceleyiniz. ayrıca resimlerinizin boyutlarına ve cmyk olmamasına dikkat ediniz. 1) https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html 2) https://www.grafikerler.org/cafe-org/4399-mozilla-icin-toplu-resim-upload-etmek.html
  7. Emine Şahin

herkeze selamlar saygılar..

hoşgeldiniz mesut bey. iyi forumlar dilerim. buse hanım gereken dikkati göstermiş. anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz. saygılar...
  8. Emine Şahin

Corelde kitap tasarımı

konuyu tam olarak ifade etmemişsiniz. ama neden olmasın ki? sizce güçlüğü nedir. tabii bunu derken corel kullanıcısı olarak söylüyorum. adobe indesing daha mantıklı gibi görünsede coreldede sorunsuz düzenlenebilir...
  9. Emine Şahin

Vector Backgrounds

teşekkürler akif bey. bir caps eklermisiniz?
  10. Emine Şahin

Vector Banners

caps yok sanırım. yoksa ben mi göremiyorum...
  11. Emine Şahin

A i d s | H i v

tek eşlilik ve aile sadakati. işte bütün mesele bu :) biraz polemik bir mesaj oldu ama...
  12. Emine Şahin

cosmetik ürünlerin vektorel cızımlerı

@BURÇİN DAMLA YETEN konuyu yanlış yerde açmışsınız. taşınmıştır: vektör
  13. Emine Şahin

cosmetik ürünlerin vektorel cızımlerı

teşekkürler burçin hanım... bunlar vektörel mi?
  14. Emine Şahin

backgrounds set

teşekkürler... + rep :)
  15. Emine Şahin

UHQ Meyvve - Sebze - Atıştırmalık Resimleri

teşekkürler... hoşgeldiniz iyi geldiniz akif bey. :)
  16. Emine Şahin

açık nesnelere dolgu vermek

bilindiği üzere corelde açık nesnelere dolgu standart olarak mümkün değil. ama seçenekler menüsünden yapacağınız küçük bir ayar neticesinde bu mümkün... tool / Options sekmesinin tıklayınız... açılan pencereden Document / General sekmesine gelin. burada Fill Open Curves kutusunu chek atmanız...
  17. Emine Şahin

Mükemmel Defter Yapımı

@Deniz Seven paylaşımınız için teşekkür ederiz... lakin, kendinizinde faydalanması açısından ve forumumuzun kalitesi açısından dersleri kendinizin hazırlamasını tavsiye ediyoruz. bu konuya dikkat etmeniz dileğiyle...
  18. Emine Şahin

asli karabudak çalışmalar

@asli karabudak pardon aslı hanım. mesajımı düzeltirken cevap vermişsiniz. yanlışlık zamanlama hatasıyla düzeltildi :)
  19. Emine Şahin

asli karabudak çalışmalar

merhaba aslı hanım. sanırım illustratör kullanıyorsunuz. çalışmalarınızın devamını bekleriz. der olarak hazırlamak isterseniz yardımcı olmaya çalışalım. saygılarımla...
  20. Emine Şahin

Apartman Clipartı 'İSTEK'

bilal bey arma yaparken bir kaç seçenek denemelisiniz. arma motoru etiketleri baz alarak arma yapar. dolayısıyla etiket eklenmemiş konular yada eksik etiket bulunan konular arama dışında kalır. örneğin siz "apartman" yazarak size vermiş olduğum linke ulaşamazsınız. "şehir" yazarsanız ancak...
Yukarı Alt