Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Altın anahtarlı taksici :d

cennetin kapısında zekariya beyaz beklese nasıl olurdu acaba?... :D:D:D
  2. Emine Şahin

Şeyma Kartvizit Tasarımı

gayet olumlu bir çalışma. eleştirilere bakmadan edemedim tabii. çok abartılı bir şey yok gibi. emeğinize sağlık.
  3. Emine Şahin

merhaba

hoşgeldiniz fulya hanım. ustaya başarısının sırrını sormuşlar; - iki kelime, doğru kararlar. hepimizden farklı olarak, sürekli doğru kararları nasıl alabildiğini sormuşlar; - tek kelime, tecrübe. iyi de bu tecrübe denen şeyin sırrı ne demişler. usta derin bir iç geçirmiş ve şöyle demiş; -...
  4. Emine Şahin

Dudaklar

teşekkürler. + rep
  5. Emine Şahin

Edicafe Logo çalışmalarım

emine hanım sizin için anket oluşturdum. ve il oy benden olsun... 7. :)
  6. Emine Şahin

3 boyutlu yazı yapımı..

@hüseyin atan imzamda bulunan linkleri takip ediniz. ayrıca bol karakter kullanmayınız...
  7. Emine Şahin

yakın plan bayan yüzü lazım

forumda olması gerek sedat bey. yanlış hatırlamıyorsam... :) https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/4889-makyajli-cok-temiz-yuzlu-bayan-fotografi.html https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/5144-350-dip-yuksek-kalite-bayan-resimleri.html...
  8. Emine Şahin

Merhaba & Deneme :)

merhaba. hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim. her ne kadar kurslar yeterli eğitim verdiğini bile düşünsek(!) yine iş kişinin kendi kaabiliyeti ve isteği doğrultusunda gelişiyor. zaman içerisinde teorik bilgini ve pratik bilginin ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz. saygılar...
  9. Emine Şahin

Marmara Balık Restaurant Takvim (Kütük Takvim Karton)

çaışmayı ikiye böldüğümüzü düşünelim. üst kısın arkadaşların dile getirdiği gibi çok boş kalmış. yeteli görsel elinizde yoksa dalga içerisindeki görselleri daha uygun şekilde yerleştirerek, dolgun bir görüntü elde edilebilir. saygılar...
  10. Emine Şahin

ahşap görünümlü tabela işaret levhaları

link yenilenmiştir. bilginize...
  11. Emine Şahin

Rekabet Kurulundan Türk Telekom ve TTNET’e ceza

telekoma her yönden tepki için sabit telefonumu iptal ettirdim. bu saatten sonra cem yılmaz'a ben bakacak değilim ya... ecnebiye giden paralarda ayrıca cabası...
  12. Emine Şahin

Adını yaz, resmini gör

çok iğrenç bi site. hiiç beğenmedim. bu ne yaa şimdi :D:D:D
  13. Emine Şahin

Merhabalar...

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim....
  14. Emine Şahin

Bir Okul--Bir Ekol olan Grafikerler.org mensupları merhaba

hoşgeldiniz. iyi iforumlar dilerim...
  15. Emine Şahin

2009 / 2010 vektörel takvim türkçe

@CEYHUN GÖKGÖZ link yenilenmiştir. bilginize...
  16. Emine Şahin

Magic Eraser Tool Kullanımı

neslihan hanım sanırım resim yükleyemediniz. upload ettiğiniz dosyanın linkini buraya koyun ben düzenleyeceğim. saygılar...
  17. Emine Şahin

Magic Eraser Tool Kullanımı

örnek bir resim eklerseniz üzerinde konuşalım isterseniz. genel manada yardımcı olmak güç. ama baskıda çıkması sorun renkleri tespit edip, renk doygunluğunu sağlayabilirsiniz.
  18. Emine Şahin

970 adet hayvan clipartı

@Fatih Coşkun teşekkürler fatih bey. yeni linkinizi ilk mesajınızdaki hatalı link ile değiştirdim. bilginize...
  19. Emine Şahin

Nacizane bir Çalışmam:)

@ozan barın ozan bey arkadaşın çizdiğini iddia ettiği çalışma üzerinde mi ekleme yaptınız. yoksa nette bulunan milyonlarca vektörden biri mi bu? sizin mesajınız açıklayıcı olmayınca tereddütlerimi dile getirmek istedim. saygılar...
  20. Emine Şahin

2 Farklı Afiş Çalışması

1) cahilliğimi mazur görünüz. 20 Kasım 20 Aralık nedir? yani bu tarihler arası bir etkinlik mi söz konusu. tabii ben bunları sorarken afişteki eksiklikleri yada yetersizlikleri dile getirmişte olacağım. 2) 1. çalışmada eksiklik yok aslında boş kalan "küçük not kağıtları" (özellikle türkçesini...
Yukarı Alt