Eski zamanların birinde bir adam hayatın anlamının ne
olduğuna takmış kafayı ...Bulduğu hiçbir cevap ona yeterli gelmemiş ve başkalarına sormaya karar vermiş Ama aldığı cevaplarda ona yetmemiş.
Fakat mutlaka bir cevabı olmalı diyormuş Ve dolaşıp herkese bunu sormaya karar vermiş Köy,kasaba,ülke...
Bir adam varmış.. Horozuyla gemiye binmiş.. Horoz yumurtlamış.. Yumurta denize düşmüş kırılmış..
Soru şu...
Bu yazıyla ilgili 3 tane yalanı bulabilirmisiniz....?
1. Kusursuz olmaya çalışma. Unutma ki dünyada hiçbir şey mükemmel ve kusursuz değil.
2. Sevgi kapasiteni geliştir. Tabii önce insanları sevmen gerekiyor. İşe kendini başkalarının yerine koyup onların sıkıntılarına ortak olarak başlayabilirsin.
3. İyilik yap, denize at. Yaptığın iyilik karşısında...
Microsoft, ‘Phishing’ olarak bilinen ve internet sahteciliği ile ilgili Türkiye’de tam 20 dava birden açıyor.
Güncel Bilişim Dünya'nın Yazılım Devi Microsft Dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft, internette kimlik hırsızlığı yapan sitelere bütün dünyada savaş açtı. İnternette banka ve...
Hafızanızın daha güçlü olmasını istiyorsanız sadece 6 dakika yeterli
Düsseldorf Üniversitesi"nden bilim adamları da çok kısa süreli uykuların hafıza üzerindeki etkilerini ölçen bir araştırma yaptı.
New Scientist dergisinde yayımlanan araştırmada, öğrencilere ezberlemeleri için bir grup...
Neden ??
Öncelikle bir photoshop tutkunu olarak içeriğinin bana hitap etmesi çok güzel...Çünkü photoshopa ait bi çok dersle kendimi geliştirebiliyorum...Daha bir çok güzel paylaşımlarda bulunulmuş olması her türlü konu hakkında bilgilendirilmemiz bu siteye bağlanmama sebep oldu diyebilirim...
Erkeğin yalan söyleme günü perşembe ve yalan söylüyor, kadın ise perşembe doğru söylüyor ... perşembe erkeğin yalan söyleme günü oldugundan ben dün yalan söyledim diyor yani çarşamba yalan söylemedim diyor kadınında dogru söyleme günü oldugundan bende diyor cvp perşembe...
Cevabı bilen Sayın...
Eklemiş olduğunuz şu masa başındakiler renk olarak fazlaca göze çarpıyor ; renkler afişte bir bütünlük sağlamalı diye düşünüyorum tabi bu sadece benim nacizane fikrim...kolay gelsin...
pazartesi
salı
çarşamba
__________>> bu üç gün kadınların yalan söyleme günü
perşembe
cuma
cumartesi
__________>>bu üç günde erkeklerin yalan söyleme günü
pazar_____>> her ikisinin[erkek ve kadın] ortak olan doğru söyleme günü.
soru:erkek diyorki:ben dün...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.