Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

Bu Adam Kendini Nerde Ele Verdi ???

Rusya doğumlu iyi bir dedektif yıllar boyu Amerika için hizmet etmiştir.Oldukça büyük olayları çözen ve amerikanın bir numaralı dedektifi olan bu insan bir gün emekliye ayrılmak ister.Bu durumdan şüphelenen amerika dedektifin kendilerini rusyaya satacağından şüphelenmiştir ve bu adamın arkasına...
  2. Hatice Ceylan

Hepimizin bankası adı ZAMAN

Farz edin ki, her sabah hesabınıza 86.400 Dolar kredi veren bir bankanız var, ama bir günden diğerine hiç bakiye devretmiyor. Tutarı ne olursa olsun, kullanmadığınız bakiye miktarı her akşam iptal ediliyor. Böyle bir durumda ne yapardınız? Tabii ki son kuruşuna kadar çekerdiniz...
  3. Hatice Ceylan

Çin, kendi GPS sistemini kuruyor

Çin, kendi GPS sistemini kuruyor Ekonomisi hızla büyüyen Çin, kendi küresel yer konumlama sistemini kurmak için çalışma başlattı. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 2015 yılında tamamlanması planlanan projeyle, 30'dan fazla uydu birbirine bağlanacak. Askeri ve sivil amaçlı...
  4. Hatice Ceylan

iPod, MP3 kulaklıkları bakteri üretiyor

iPod, MP3 kulaklıkları bakteri üretiyor Daha önce, kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlemenin zararlarına dikkat çeken araştırmacılar şimdi de milyonlarca kişi tarafından kullanılan iPod ve MP3 kulaklıklarının bakteri ürettiğini ve ciddi kulak enfeksiyonlarına yol açabileceğini açıkladı. Health...
  5. Hatice Ceylan

sana yazmamalıydım belki !

sana yazmamalıydım belki kimbilir...sende kendince haklıydın... doğrular vardı bana yanlış olan , seni güldüren beni ağlatan.. bana özlem sana bıkkınlık olan yazmamalıydım belki... sen herkesten farklısın diye düşünüyordum... farkında farklılık olup dökülmemeliydi cümlelere... eksik kalan...
  6. Hatice Ceylan

Seni içimden terk ediyorum

SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM Binmediğim hiç bir otobüs Beklemediğim hiç bir durak kalmadı bu şehirde Gittikçe azalıyor hayat Neyi erken yaşadıysam Hep ona geç kalıyorum Sana göçüyorum her sonbahar Yolların çıkmıyor aşkıma Unuttuğun yağmurların adı saklımda Seni içimden terk ediyorum...
  7. Hatice Ceylan

Ben o dünya da yaşıyorum

Ya gördüğüm bir düşsün, ya da içimde yaşattığım bir şölen... Hani olur da bazen nefesin kesilir ya birden,ne tek bir kelimen kalır ne de kendini anlatabilecek bir cümlen... Çoğu zaman suskunluğum bu yüzden. Bir çok sebebim var seni sevmem için, ya da hiç bir nedenim yok bilmiyorum. Sadece tek...
  8. Hatice Ceylan

Sizi yanlış anladıklarını düşünür müsünüz ?

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler...Günlük hayatımızda çokca başımıza gelen ve kimi zaman da yanlış anlaşılmaktan korktuğumuz için nice fedakarlıklarda bulunduğumuz oluyor;insanoğlu ne zaman ki kişiyi kendi yerine koyup empati kurarsa işte o zaman karşımızdakini yanlış anlamaya fırsatımız...
  9. Hatice Ceylan

MP3′ten Virüs Bulaşır Mı ?

Paylaşımın için teşekkürler...Özellikle mp3 ü indirdikten sonra 24 saat içerisinde silmelisin uyarılı mp3 leri indirdiğimizde pc ye virüs bulaşırmış bu ne kadar doğru ??
  10. Hatice Ceylan

Microsoft’a mesaj ileten “samimi” zararlı

@Abdullah Şahin Peki bizler ünlemli kalkan :) işaretinin gerçek bi güncelleme mi yoksa virüslü güncelleme işareti olup olmadığını nasıl anlayacağız?....
  11. Hatice Ceylan

MS08-067 solucanı bilgisayarları ele geçiriyor-CONFİCKER Virüsü

Pcmde Kaspersky anti virüs ve internet security programı var..aslında onlar hiçbir işe yaramıyor bilgisayarımı kasmasından başka :) Dediklerinizi uygulayacağım verdiğiniz bilgiler ve vakit ayırdığınız için teşekkürler...
  12. Hatice Ceylan

Microsoft’a mesaj ileten “samimi” zararlı

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..Ben genelde eklentileri pc imin görev çubuğundaki sağ alt köşedeki sarı ünlem işaretli yere tıklayarak (biraz karışık oldu ama :D ) yani güncelleme kendi kendine eklenti yüklüyor zaten başka sitelerdekine güvenmem açıkcası ...
  13. Hatice Ceylan

Öncelikle cvbınız için teşekkürler...Benim pc Microsoft Windows XP Professional Versiyon 2002 Service Pack 2 işletim sistemi hakkında verdiğim bilgiler yeterli mi ?
  14. Hatice Ceylan

birazda gülelim

Kadın dahiyane bi cvp vermiş :D
  15. Hatice Ceylan

@Abdullah Şahin Benim pcm de önceden Sistem Geri Yükleme kısmında her ay için ayrı ayrı denetleme noktası oluşturulurdu..Ama şimdi mesela bu ay için bi kaç tane denetleme noktası oluşturmuş kendi kendine ama önceki aylara ulaşamıyorum oysa önceden geçmiş ayların da denetleme noktası vardı ve...
  16. Hatice Ceylan

Ayasofya'nın iskelesi nihayet sökülüyor

En son bir yıl olmuştur sanırım Ayasofya Camisine gideli ve o inşaat için diktikleri iskeleler ayrıca restore etcez diye bazı yerlerini kendince bi şeyler eklemiş olmaları hiç hoşuma gitmemişti..Gönlüm isterdi ki Ayasofya Camisine ayakkabılarımızla değil de ayağımızla basabilsek o Fatih Sultan...
  17. Hatice Ceylan

Dünyanın En Çok Okunan Mektubu

Rica ederim arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler...
  18. Hatice Ceylan

Sizi yanlış anladıklarını düşünür müsünüz ?

sizi yanlış anladıklarını düşünür müsünüz çevrenizdeki insanların...?? “ya ben öyle demek istemedim, kutlarım, bu sonuca nasıl vardın?” diye söylenirsiniz… yanlış anlama kazaları (yak) "göründüğü gibi değil" "öyle demek istemedim." "bu da nereden çıktı?" gibi cümleleri sık sık...
  19. Hatice Ceylan

Microsoft'un uyarısı gerçek oldu, MS08-067 solucanı bilgisayarları ele geçiriyor Microsoft'tan gelen uyarılara rağmen, geçtiğimiz Ekim ayında MS08-067 nolu güvenlik bülteninde duyurduğu açığı kullanan internet solucanı (worm) hızla yayılmaya devam ediyor. "Downandup" veya "Conflicker"...
Yukarı Alt