Arama sonuçları

1. Hatice Ceylan

Photoshop çalışmalarım

@Fatih Coşkun Fatih Bey sizi de boksörün yerine alıp :) karşınıza bir demet çiçekle FOREVER desem sizde o hale gelirsiniz dimii :D
  2. Hatice Ceylan

flash çalışmalarım

Senaryo şahsıma ait :) yönetmeni de ben Hatice :) başrol oyuncularım tavşanım ve güvercinim filmi başlatsın...ii seyirleer :D
  3. Hatice Ceylan

Filistin Kan Ağlıyor

@Fatih Coşkun Düşüncelerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz..yorumunuz için teşekkürler...
  4. Hatice Ceylan

Dünyanın En Çok Okunan Mektubu

@Serkan Baysal Rica ederim Serkan Baysal..Yorum yazdığınız için ben teşekkür ederim ;)
  5. Hatice Ceylan

Türk İcatları

Fransızların bulduğu asfalt yolu yamalı asfalt haline getirip yeni icat çıkaran da Türkler :)
  6. Hatice Ceylan

" Mac " ile 2008 Böyle Geçti

2008 herkes için çekişmeli bir yıl olmuş :D Ama 2008 in en güzel anı yazının son cümlesinde yaşananlar oldu." Iraklı cesur bir gazeteci, işgalci Bush’a ayakkabılarını fırlattı…"
  7. Hatice Ceylan

Masaüstünü Göster ikonumu kayboldu? Merak etmeyin

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ama ben genellikle Windows + D tuşunu kullanıyorum ;)
  8. Hatice Ceylan

Photoshop çalışmalarım

Dövüş sanatını bile sanat için yapıyorsanız elinizde bir demet gül olsun lütfen ;)
  9. Hatice Ceylan

merhaba

Hoşgeldiniz Sayın Hakan Ceylan...Paylaşımlarınız bol olsuun :)
  10. Hatice Ceylan

Hayal Gücü Sınır Tanımıyor

Hayal güçlerine hayran kaldım..Paylaştığın için sağol.....
  11. Hatice Ceylan

Gelir misin ?

Gelir Misin? Sen Gittin Ben Darmadağın Kaldım Desem Gelir Misin? Bir Yangınsa Ayrılığın Yandım Desem Gelir Misin? Hayaller Gelince Dile En Kısa Rüyaya Bile Avucumda Resmin İle Daldım Desem Gelir Misin? Umutlar Uzak Kalınca Karardı Dünyam Usulca Son Kez Bu...
  12. Hatice Ceylan

seyret,sus,dinle

Farkındalığımızın artması dileğiyle paylaştığın için sağol arkadaşım...
  13. Hatice Ceylan

Can Dündar

@Sait SANCAK Rica ederim maksat paylaşmak olsun... @Fatih Coşkun Haklısınız Sayın Fatih Coşkun Ölüm bir uykudan ibaret biz onu her gün yapıyoruz uykumuzda değil mii...Rabbim her an ölümü hatırlayalım diye uykuyu var etmiş..Asıl uykudan uyandığımızda hayatın ne kadar farkındayız ya da hayat...
  14. Hatice Ceylan

Ayasofya'nın iskelesi nihayet sökülüyor

Ayasofya'nın iskelesi nihayet sökülüyor İmparator Iustiniaos tarafından inşa ettirilen ve dünyanın en önemli yapılarından biri olan Ayasofya Müzesi'nin adeta ayrılmaz parçalarından biri olan inşaat iskelesi 16 yıl sonra nihayet sökülüyor. UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan...
  15. Hatice Ceylan

Dünyanın En Çok Okunan Mektubu

Zaman alacak biliyorum, fakat eğer öğretebilirsen ona, kazanılan bir liranın, bulunan beş liradan daha değerli olduğunu öğret. Kaybetmeyi öğrenmesini öğret ona ve hem de kazanmaktan neşe duymayı. Kıskançlıktan uzaklara yönelt onu. Eğer yapabilirsen, sessiz kahkahalarin gizemini...
  16. Hatice Ceylan

Filistine oy verin.. Lütfen

Safımızı belli etmek için güzel bir fırsat imkanı oluşturmuşsun...Emeğine sağlık arkadaşım...
  17. Hatice Ceylan

Sempozyum ve Makale Yarışması Afişi

Bence afiş hiç bütün gözükmüyor bu sanırım arka plan renginden kaynaklanmakta ; eğer o renk merkezinizin yani size özgü bir renk değilse onu değiştirmenizi öneriyorum...Erkin Karataş arkadaşımın font hakkında söylediklerine katılıyorum basit bir font kullanılmasıyla afiş basitleştirilmiş...Yine...
  18. Hatice Ceylan

Photoshop çalışmalarım

Sevdiğim sanatçıları resimlerimde görmeye bayılıyorum.Umarım sizde bayılırsınız :D
Yukarı Alt