Eleştiri sadece eleştrileni pişirmez ki.. Eleştiri sahibi de nasibini alır.. ben buna inanıyorum. O çok değerli yorumların sahibi Sayın Fulyam.. Yukarıdaki çalışmanda kare zemindeki çizgilerin grafikerler metini üzerindeki etkisi bence müthiş bir fikir... biraz daha belirgin yapılabilir.. Emeğin...
@ekinoks76
teşekkür ederim.. Ne güzel şu an birileri sürekli birşeyler düşünüyor,tasarlıyor www.grafikerler.org için.. herbir kişi ayrı yerlerde de olsa fikirler bazen çakışıyor aynı noktalarda.. :)
Şiir gibimi oldu ne.. :D
Yorumlar için teşekkür ederim.. Tasarımın her ne kadar belli kriterleri var ise de bence düşünce uzayında sınırsız olmalı.. Ben logo ve amblem çalışmalarında her zaman sadelikten yanayım.. niye diyecek olursanız; sade her zaman akılda kalır, kolay uygulanabilir olmalı,örneğin kullanılacak...
@evve
Merhaba.. Herkes foruma dosya ekleyebilir.. Bunun için; www.rapidshare.com , www.hotfile.com gibi bir upload sitesine dosyanızı yükleyip linkini buradaki mesajınızda verebilirsiniz.:)
Foruma resim eklemek için ise www.tinypic.com veya www.imageshack.us gibi bir siteye çalışmanızı yükleyip...
@xeadesign
yapılan çalışmanın her ortamda kullanılabilmesi için vektörel olması gerekiyor.. Dolayısıyle Corel ile çalışıldı ise cdr, illustrator ile çalışıldı ise eps veya ai olması gerek sanırım..
kolay gelsin.. :)
İlk çalışmanızı çok beğenmiştim.. yarışma olduğu için pek yorum yapma taraftarı değildim ama bu çalışmanız da ilki kadar çok güzel.. tebrik eder başarılar dilerim..
:)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.