Arama sonuçları

1. Emine Şahin

benden bir kampanya afişi daha :)

ben puzzle üzerinde bir uyumsuzluk bulamadım ama... birleşim yerleri gayet uymlu, bence bir sorun yok. renkler konusunda haklı olabilirsin ama, burada da bu renkler gayet güzel. sadece lila üzerine düştüü için yanıltıyor olabilir. bence lila rengi biraz daha pastel tonlara çekilebilirdi...
  2. Emine Şahin

tek renk logo çalışmam

makina üretim yada ağırmetal işlerimde ala gelen ilk şey çark yapmak mıdır? daha yaratıcı olabilirsiniz diye hissediyorum. bu yeti sizde var... orantılarda bir kusur var gibi. çarkın büyüklüğü (kalınlığı) ve çemberinin oranı garip. belkide etrafındaki "makina metal yedek parça" yazısı...
  3. Emine Şahin

Ben de bir görüneyim dedim.

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim. umarım forumdan yerli derecede faydalanırsınız. forum kurallarını hatırlatan gardiyan kim acaba merak ettim. :)
  4. Emine Şahin

kampanya

@yusuf_trcn sayın yusuf bey. eleştirileriniz yersiz ve kişisel olmamalı. bu forum kurallarımızada uygun değildir. dilerim bundan sonra aynı ikazın tekrarını yapmak durumunda kalmayız. maksadım arzu hanımı savunmak değil, tabiiki kendisininin söyleyeceklri olacaktır. lakin forum bir kavga ortamı...
  5. Emine Şahin

slm

hoşgeldiniz, iyi forumlar serkan bey. dilerseniz nickinizi adınızla değiştirebiliriz. :)
  6. Emine Şahin

yeni hazırladığım kampanya afişi...

@c200 bu çalışmanın altında yapılmaması gereken bir yorumdu. her türlü eleştirinizi kabul ederim ama yersiz ve anlamsız eleştirileride göz ardı edemem doğrusu. buradan cevap vermek istemezdim. arzu hınımdan özür dileyerek çizmeyi aşabilir miyim? 1) çalışmaya istediğiniz tarzda yorum hakkınız...
  7. Emine Şahin

konser emre aydına yapmış olduğum afiş

aman allahım bu ne...? gözlerim arada bir yerde mutlaka grafikerler.org logosuda vardır diye aradı. ama yokmuş maalesef. araya bir yere şıkıştırıverseydik. abilerim ablalarım arkayı fenerleyelim espirisini bilenler bilir.:D sizcede bu espiri tam "cuk" diye oturmadı mı? geçerli mazeretleriniz...
  8. Emine Şahin

yeni hazırladığım kampanya afişi...

anahtar espriside sizin ellerinizden çıkmış ise ki, öyledir. pek söylenecek bir şey kalmıyor geriye ... nasıl deniyordu? dört dörtlük mü? aynen öyle.
  9. Emine Şahin

logo nasıl çizilir-2 grafikerler.org logosu (görsel ders 11)

G harfini transparan yapmak için araç kutumuzdan blend tool altında bulunan kadehe benzer şekli olan transparancy tool seçiniz. yukarıda property bar üzerindeki kutucuktan uniformu seçin. hepsi bu kadar. kolay gelsin...
  10. Emine Şahin

Hayal Gücü...

hayal gücü; zaman ve mekandan münezzehtir. ve hiç bir zaman cansız bir şeymiş gibi idrak edilemez. şüphesiz allah zamanıda mekanıda yaratmıştır. ve bunlar birer mahluktur. peki şu an bir an durup zaman denen nesnenin olmadığını düşünün. yada mekan (şu an bulunduğunuz yer) adlı mahlukun...
  11. Emine Şahin

etiket çalışmam...

eleştiriler için teşekkürler. küçük bir etiket dahi olsa çalışmanın mutlaka değerlendirilmesi gerekir. tüm arkadaşların yorumları harfiyen doğrudur, uygulanabilir. ama arzu hanımın "Ürün ve kod no yazılarını çerçeveye ortalamak" fikri hiç aklıma gelmemişti. artık ya nasip başka bir çalışmada...
  12. Emine Şahin

Yere Dökülen Süt

teşekkürler paylaşımınız için. + rep :)
  13. Emine Şahin

zaman78'den Merhaba!

hoşgeldiniz. iyi forumlar...
  14. Emine Şahin

Gelinlik Resimleri ,Wedding Pearls , gelinlik

teşekkürler. güzel paylaşım...
  15. Emine Şahin

Ramazan Özel Paket. Camiler, Yemekler, Tesbihler Hurmalar, Vs.vs. (İmage + Vector)

önce repinizi verdim. buradan da teşekkür edelim değil mi?
  16. Emine Şahin

etiket çalışmam

başlıkta etiket çalışmam demişsiniz ama çalışmanın bir broşür olduğunu görüyorum. yanlışlık nerde acaba bilemiyorum. bir açıklama yaparmısınız?
  17. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

sayın bekolito; sorunuzdan hiç bir şey anlayamadım. kusura bakmayınız. daha kısa ve net ifadelerle izah ederseniz, yada varsa bir örnek resim koyarsanız yardımcı olmaya çalışalım. avatrınızı ise sayfanın üst kısmındaki kontrol paneline girerek ayarlar-özellikler kısmında avatarı değiştir'i...
  18. Emine Şahin

İslami Psd Yazılar 36 adet

biraz geç kalmış olsada güzel bir paylaşım. teşekkürler. emeğinize sağlık...
  19. Emine Şahin

Kayseri'deki Matbaamız İçin Bayan Grafiker Aranıyor.

sayın kobrahan; renkli ve bold karakter kullanmak forum kurallarımıza uygun değildir. tarafımdan düzenlenmiştir. ayrıca forumumuzda mail adresi yada irtibat telefonuda bırakabilirsiniz. saygılar...
  20. Emine Şahin

görsel anlatımlı accurate4 dersleri

sevgili emrovski; çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz. lakin yeni mesajınızdaki çalışmanızı ve buna benzer çalışmalarınız ayrı ve uygun bir başlık oluşturarak yeni konu olarak açmanız daha uygun olur. çalışmalarınızda başarılar dilerim. saygılarımla....
Yukarı Alt