Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Grafikerim..İşimi Evimde yapıcagım bir iş Arıyorum..

sayın bybarikat, forum kurallarımıza göre renkli ve bold karakter kullanak uygun değildir. lütfen forum kuralları çerçevesinde mesajlarımızı bırakalım. saygılar...
  2. Emine Şahin

Merhaba...

hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim...
  3. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@xml bir önceki mesajda belirtmiştim. imzamdaki linkleri inceleyin. bakın orada resim eklemek, dosya yüklemek gibi linkler var. bunları incelerseniz siteye nasıl resim yükleneceğini öğrenebilirsiniz. ayrıca elinizdeki yön şemazı biraz izah edermisiniz. netten bulduğunuz bir grafikmidir. yoksa...
  4. Emine Şahin

prizma bilgisayar logo

logo çalışmaya başlarken hemen akla gelebilecek, kolay bir yöntemdir. şimdiki logoya bir alternatif yapmanızı istesem sanırım o da prizmaya benzer bir şey olurdu. yani özetlersek logo illaki firmanın yaptığı iş ile ilgili materyaller yada adına uygun ot, böcek, çer çöp olmamalı. yada en azından...
  5. Emine Şahin

parti afişi

açıkçası çok yorucu bir çalışma olmuş. afişi anlamak için biraz dikkatlice bakmak zorunda kalıyor insan. oysa afiş bakar bakmaz en azından maksadını verebilmeli. "Party" yazısını daha değişik ve okunur şekilde yapsanız, en azından party ile ilgili olduğu belli olacaktı. kullandğınız fosforlu...
  6. Emine Şahin

1 adet katalok kapagı

@watan27 lütfen konularınızı başka konular içinde açmayınız. konuyu açan arkadaşa karşı haksız bir durum oluşmaması için, ayrı bir konu olarak çalışmanızı tekrar yükleyiniz. saygılar...
  7. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@xml resim ekleme konusunda imzamda buluna nresim eklemek linkini takip ediniz. daha sonra sorununuzla ilgili bir örnek yada daha açıklayıcı olursanız yardımcı olmaya çalışalım. saygılar....
  8. Emine Şahin

coreldraw ve ai formatında masa takvimi çalışması ( forma halinde )

emeğinize sağlık. süper kalite bir paylaşım. çalışmada öyle... teşekkürler...
  9. Emine Şahin

erar katalog çalışmam

bu şekilde paylaşmanız detaylı incelememize mani olsada, sizin çalışmalarınızı az çok bilen biri olarak söyleyebilirim ki, gayet şık çalışma olmuş. sizden çok kötü bir çalışma beklemezdim zaten. iyi çalışmalar diliyorum. sormak istiyorum logo çalışması da size mi ait?
  10. Emine Şahin

corelde tablo, fatura, irsaliye... (görsel ders 10)

@c200 bence bu yükünüzü bir an evvel paylaşarak hafifletin.:D zira, bizde karşıdan bir istek gelmesini beklemeksizin paylaşmaya çalışıyoruz. paylaşımlarınızı bekleriz. saygılar... :)
  11. Emine Şahin

yüksek çözünürlükte alışveriş resimleri

emeğinize sağlık. güzel bir arşiv olur...
  12. Emine Şahin

altın borderler, gold borders

@twinblade lütfen kırık linkleri özel mesaj kanalı ile bildiriniz. saygılar...
  13. Emine Şahin

altın borderler, gold borders

@twinblade şu an kontrol ettim ve link çalışıyor. tekrar deneyin... lütfen bir daha ölü link mesajı bırakmayın, özel mesaj kanalı ile yönetici yada moderatörlere bildirin...
  14. Emine Şahin

fatura çalışmalarımdan bi kaç örnek

örnekler için teşekürler. katkılarınız için +rep gelmiştir.
  15. Emine Şahin

ilk denemem:)

@djyudo siz beğenmişsiniz zaten. bizede pek söyleyecek bir şey bırakmamışsınız. biraz değişiklik istiyo derken, madem bunu gördünüz, neden gerekli değişiklikleri yapıp çalışmayı öyle eklemediniz. tabii buradan da anladığım kadarı ile bu çalışma baskıya filan da gitmedi değil mi? kendinizi...
  16. Emine Şahin

Vector Mix CollectionsEPS

çok güzelmiş. eline emeğine sağlık. güzel paylaşım...
  17. Emine Şahin

uzman grafik logo...

"u" harfinin uzantısı pek orantılı ve şekle göre kavisli olmamış. böyle bir iki ayrıntı dışında güzel çalışma. ömer beyin renkler konusundaki söyledikleride önemli.
  18. Emine Şahin

Grafikerler.org Toolbar

aynı gün kurdum ve hala kullanıyorum. baksanıza o kadar alışmışımki varlığını bile unutmuşum:) bu mesajı yazmak bu güne nasipmiş. teşekkürler ömer. ellerine sağlık. pardon. bu daha önce açılmış bir konu değilmiydi...
  19. Emine Şahin

yorumlarınızı beklıyorum

sayın bahadır; imzamda bulunan resim ekleme linkini takip edin lütfen...
  20. Emine Şahin

bir büyüteç resmi lazım

çağlardoğan saygılar bizden. lakin, hafızam beni yanıltmazsa, ki yanıltmaz genelde. forumda ararsanız pek çok büyüteçle ilgi görsele rastlayacaksınız. saygılar...
Yukarı Alt