Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Meraba Arkadaşlar

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim. forumda sizi her zaman görmek isteriz. zaman içerisinde tanışmış oluruz. saygılarımla...
  2. Emine Şahin

Otobüs arma çalışması

@Talent verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. bunları neden mi sordum? :) bazı firmalar vardır. tek işle yetinmeyip arpa, buğday satıp, lokantacılık bile yaparlar. sonra tutup hadi araba yapalım bu piyasayada girmemiz gerek deyip dalıverirler. belki ticaret kabiliyetleri çok iyi olabilir ama...
  3. Emine Şahin

Otobüs arma çalışması

firma hakkında ve üretilen yada üretilecek araçlar hakkında biraz daha aydınlatıcı olur musunuz?
  4. Emine Şahin

Fotoğraf Renklendirme

merhaba talent; sonuç itibari ile güzel bir uygulama olmuş... ama ben çalışma aşamasını ve kullandığınız programlarıda anlatmanızı isterdim. hiç bilmeyen ve merak eden kullanıcılarımız öğrenmiş olurlardı... saygılarımla...
  5. Emine Şahin

Onparmak Yazma

bildiğim kadarıyla nette ararsanız bulabilirsiniz. mac için var mı bilemiyorum. bir zamanlar bende netten bulup kullanmıştım. ama şimd iki parmak yetiyor. bazen 3 parmakta olabiliyor. :D
  6. Emine Şahin

Güzel Karadenizimin Güzel İli "Giresun":)

aman allahım. canım memleket gibi var mı?
  7. Emine Şahin

Grafikerler.org Toolbar

@Abdullah Şahin bende 3.0.1 kullanıyorum. bende bir sorun olmadı. valla seni çözemediğin bu problemi ben hiiiiç çözemem :eek::D:D
  8. Emine Şahin

Grafikerlerin ve Ajansların Sıkıntıları Nelerdir?

@noatabu merhaba noatabu; aslına bakarsanız söylediklerinizle türkiyedeki uygulamaların pekte farkı yok. bunun için çok sebep ve sonuç sıralanabilir. bunun tek çözüm kaynağı olarak, devleti ve ilgili kurumları görüyorum. tabii birde dernek gibi bir çatı altında birlik olunmalı. üniversiteye...
  9. Emine Şahin

botanik, bahçe, salon bitkileri

24 JPG 16.7 MB & 24 JPG (Alpha Maps) 5.5 MB & 24 PSD 115.3 MB şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/146538495/botanik_salon_bitkileri.rar.html
  10. Emine Şahin

Bir fotoğrafı veya yazıyı balon şekline nasıl çevirebilirim?

aşağıdaki linki takip edin. bu ders size yol gösterici olacaktır. dersin başındaki seçim alanını balon şeklinde yaparsanız gerisini dersi, takip ederek yapabilirsiniz. https://www.grafikerler.org/photoshop-dersleri/4727-haritadan-kendi-kuremizi-yapalim.html
  11. Emine Şahin

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

o halde sizde alttarafta bulunan nesneyi ön tarafa almayı deneyin. yada CTRL+HOME ve CTRL+END tuşlarınıda kullanabilirsiniz.
  12. Emine Şahin

146 adet bayan desenleri (3 part)

teraziye tıkladım. hiç ihmal edermiyim. uzun zamandan sonra gelmişsin, teraziye tıklamamak olur mu? :)
  13. Emine Şahin

yeni t-shirt desenleri (eps)

teşekkür... +rep, sen teraziyi çok severdin değil mi? :)
  14. Emine Şahin

Bıcak Setleri (sword)

teşekkürler ceddin... güzel paylaşım. bu kadar özletme kendini. daha sık görmek isteriz... :)
  15. Emine Şahin

Grafiker Aranıyor

@ibrahim386 merhaba ibrahim bey; ilanlar bölümümüzde web sitesi hariç tel ve mail adresi gibi iletişim bilgilerinizi yayınlayabilirsiniz. saygılar...
  16. Emine Şahin

kitap kapağı - 1

yazarın biyografisinde yazım ve noktalama işaretlerinde hatalar var. bir yerde noktadan sonra boşuk bırakmamışsınız, bir yerde de tireleme unutulmuş sanırım. sırt payındaki yazılara bakılırsa sanki 60/70 sayfalık bir kitap gibi. yazarın başka resmi yok mu? ön tarafta kullandığınız resmin renk...
  17. Emine Şahin

5 Bin Yıllık Aşk'ın Fotografı

@Arzu Uluırmak oh olsun işte... allah adamı böyle çarpar işte.
  18. Emine Şahin

dergi ilanı eskizim

arkadaşlar konuyu bu kadar germenin bir anlamı yok sanırım. sadece eskizmde olsa eleşitirilebilir, yorum getirip en olgun şekli bulunabilir demek istedim. bundada esprili bir yol tercih ettim. konuyu burada son olarak toparlamak istiyorum. lütfen bundan sonraki mesajlarımız çalışma üzerinde...
  19. Emine Şahin

Gençler yorumlamış.

@Arzu Uluırmak bende mi? :D:D:D
  20. Emine Şahin

Cadde Life Dergi Kapağı - Hangi Renk Daha İyi

yeşil ve mavi ve karadeniz. huzurun en rahat bulunacağı ortam. bu sadece aklıma ilk gelen şeydi. arzu hanıma katılımamak mümkün değil. tercihim yeşil+mavi
Yukarı Alt