Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Okyanus veya Deniz Derinlikleri Resimleri İhtiyacım Var.

şimdilik bunlarla idare et arkadaşım. upload bitince diğerlerinide alırsın artık. saygılar.... upload bitti ... devamı için tıklayın
  2. Emine Şahin

eminecik en sevdiğim filimler

@accurate şahsen ben filimlerin konusuna ve işleniş tarzı çok önem veriyorum. kaliteli filim olduktan sonra türüne pek aldırış etmem. seyrettiğim filim iki gün kafamı kurcalıyorsa tamamdır :D
  3. Emine Şahin

Yönetmen: Steven Spielberg Oyuncular: Tom Hanks Tom Sizemore Edward Burns Matt Damon Süre: 170' Yapım Yılı 1998 Dil İngilizce Türü Savaş Tarihte D-Günü...
  4. Emine Şahin

Çiçekli kartvizitler (NO RAPID)

teşekkürler. güzel bir paylaşım olmuş.
  5. Emine Şahin

*WAT 1905 / Ürün Bilgileri Broşürleri (a4)

çalışmadan çok sunum şekliniz hep ilgimi çekti. sanırım ürünü gösterende biraz ambalajı ve takdim şekli değil mi? ellerinize sağlık. güzel çalışma.
  6. Emine Şahin

Yüksek çözünürlüklü savaş topu resmine ihtiyacım var.

nasıl savaş topu. biraz daha açıklarmısın. tank mı? havan mı? nasıl bir şey... yada küçük bir resim.
  7. Emine Şahin

benim çalışmalarım

fil güzel olmuş ama, biraz daha yere bassaymış :)
  8. Emine Şahin

Cesur Yürek Yönetmen Mel Gibson Senaryo Randall Wallace Oyuncular Mel Gibson, James Robinson, Sean Lawlor, Sandy Nelson, James Cosmo Filmin Türü Drama, Savaş Orijinal Adı Braveheart Yapımcı Firma 20th Century Fox Yapım Yılı 1995 Yapım Ülkesi...
  9. Emine Şahin

çizim vektörler

@starreklam link çalışıyor. sorun yok.
  10. Emine Şahin

vektörel kutu çizimleri 58 adet

58 adet EPS / 58 adet JPEG dosya şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/137063501/Mail_It_.rar.html
  11. Emine Şahin

vektörel cetvel

JPEG / CDR / EPS / PDF / FH format kaynak: 412 şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/137043121/cetvel.rar.html
  12. Emine Şahin

vektörel semazen, semazenler EPS

mevlana... uçsuz bucaksız bir deniz, deryadır. mevlananın adını duymak bile insanı heyecenlandırıyor değil mi? aklıma gelşmişken iki satırda ben yazayım ... "Cihan dağdır, yaptıklarımız ses. Başına gelenler o sesin yankısıdır." "Mademki aşık olmuyorsun, git yün ör, iplik eğir. Yüz işin...
  13. Emine Şahin

bereket pastanesi - araç tasarımı

renk çok hoş olmuş. arka cam içinde görsel kaybolmuş. eline sağlık hayalide olsa ...
  14. Emine Şahin

yüksek kalitede yemek çeşitleri

şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/137007945/yemek__e__351_itleri.rar.html
  15. Emine Şahin

vektörel semazen, semazenler EPS

BURADAN İNDİRİNİZ Ai, Cdr, Pdf Formatlarında.
  16. Emine Şahin

Doğum Günün Kutlu Olsun

naze ve nevzatertas doğum gününüz kutlu olsun. nice yıllara...
  17. Emine Şahin

Sqirlz Water Reflections (Su Efekti)

@samet inci anasayfa linkini tıklarsanız indirebilirsiniz.
  18. Emine Şahin

Fotoğraflarınıza ışık eklemek ( resimli anlatım )

@real_romeo lütfen büyük harf kullanmayalım.
  19. Emine Şahin

imsakiye çalışması

@emrah_03 hayır indiremiyoruz. arkadaş çalışmasını bizimle tasarım-yorum için paylaşmış. saygılar...
Yukarı Alt